- Konu Sahibi okyanusya84
-
ya çok kötü birşey bilirim..dışardaki insanlar nessse de ailenin bile böyle acımasız davranması insanı deli ediyor
benim annem de bana kürdan diye lakap taktı
insanın 10 kilo eksiği olunca....:18:
10 kg eksik mi ya keşke bendede eksik olsa çok bunaldım ya yapıcam diyetede motive olamıyorum öte yandan dışarda incecik kızlar gözümün önünden geçiyortatlım bu arada sen kaç kilosun ?
1.64 boya 40 kg bildiğin yürüyen yaşayan iskelet
canım doktoragiittin mi belki o yüzden kilo alamıyosundur
gittim ...bişeyim yok
yağ eksikliği çıktı sadece aslında ben hep 45 -48 arası gidiyordum ama 4 aydır ne oldu bilmiyorum
ömrümde ilk defa 40 gördüm ayhhh deliricemm....
o duyguyu cok iyi bilirim bence biran önce diyete basla işi falan bahane etme.
insan istedikten sonra her türlü kilo verir canım.
o yüzden silkelen ve kendine gel başkası için değil harika biri olmak için ve sağlık için kilo ver.
kızlar boyum 1.65 kilom ise 76...
Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyorağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde
Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyorağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?