Evt beni dusundugu icin bu kadar tepki veriyolar..annem baska sehire tasindi kirk yilda bi geliyo zaten geldigi zaman gidp goruyorum onda bi skinti yok dedigin gibi anlatiyrm onu ozledigimi falan.ama evime grememesi bni yıkıyo.aynen cnm ckk zor bi durum.icim aciyo bana bunlari annem yasattigi icin..merhaba yazını gördüm azda olsa bir şeyler yazmak istedim.öncelikle eğer eşin her zaman anlayışlı yalnız annene gelince bu şekilde davranıyorsa bu senin annenin sana yaşattıklarını affedemediğindendir.bence eşine annene ihtiyacının olduğunu ,her ne yaparsa yapsın onun senin annen olduğunu ve bu durumdan yaşadığın mutsuzluğu anlatmaya çalış.çok can sıkıcı bir durum gerçekten eş ile anne arasında kalmak
Evt beni dusundugu icin bu kadar tepki veriyolar..annem baska sehire tasindi kirk yilda bi geliyo zaten geldigi zaman gidp goruyorum onda bi skinti yok dedigin gibi anlatiyrm onu ozledigimi falan.ama evime grememesi bni yıkıyo.aynen cnm ckk zor bi durum.icim aciyo bana bunlari annem yasattigi icin..[/
Evet cok haklisin bende oyle dusunmeye baslamistim ..insallah bi gun hrsey guzel olur ama yasanilanlar unutl uyo..bence daha fazla üzmeyin kendinizi ve bunun için eşiniz ve ailesiyle ters düşmeyin derim nacizane.bide diyosunuzki annem maddi ve manevi hiç bir şekilde yanımda olmadı.zaten onunla da geldiği zaman görüşüyormuşsunuz ve ben derimki herşeyin bir bedeli olmalı ...yani o kadar yıl yaşadığınız acıların ..annesizliğin .
Oyle yapitorm zaten baska sehirde.senede bir goruyorm oda dsarda zaten.bundan snraki hayatimi esimle surdurecegim icin dedigin gbi cnm onla ters dusmemeye calisiyorm..ama arada kalmak cok zor.eşinle ters düşme bence..zaten evlenirkende yanında olmamış annen..ama ne yaparsa yapsın o senin annen..dışarda görüş olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?