ayyyy canım benım. ne yapacağın ile ilgili yardımcı olamayacağım sanırım. sevgilin biliyor di mi durumları?? siz konuştuğunuzda nasıl karşılık veriyor ailelerin arasındaki olay ile ilgili?
Arkadaslar yaklasik 2 senedir ailemle surekli bir savas icindeyiz neden derseniz ===== SEVGILIMI ISTEMIYORLAR . ailem sevgilimi kesinlikle istemiyor cunku sevgilimin tarafi daha once aileme karsi buyuk bir yanlis yapmis is konusunda ama sevgilim onlar gibi degil maksadi benimle oynamak degil beni cok seviyor bende onu surekli dayim tehti ediyor onu birak diye annem yengem anneannemde ayni..inanin 2 senedir hep boyle bunalimdayim cok seviyorum birakamiyorum ne zaman ayrilalim desem sevgilim birakmiyor sen birak ama ben asla vazgecmem senden diyor neyapacagim ailemle her defasinda konustum anlattim durumu anlamadilar bir sure ayrildim dedim biraz ortalik sakinlessin diye yine olmadi yine olmadi butun yollari denedim ayrilmaliyim ama yapamiyorum nolur bana yardim edin
Canim benim kiyamam.Bu konuda diyecek laf bulmak çok zor ama ailenden kimse istemiyormus ve sen onlari arkana alip sevdiginle olmayi gercekten istiyor musun ? Peki sevgilinin ailesi seni istiyor mu ? araya birilerini soksaniz konusmasi icin insan sonucta elbet hata yapar telafisi yokmu hic ailene yapilan yanlisin canim ?
Tabiki istemiyorum ama bir yandanda cok seviyorum cok iyi bir insan bu olanlara ragmen saygisini yitirmiyor aileme karsi. sevgilimin ailesi istiyor annesi beni dunden istiyor zaten o konularda problem yok canim araya birilerini soksak oda bir zor cunku dayim bana diyor kimseyi karistirma seni silerim o cocukla evlenirsen dayima yapildi hata butun ailemde karisti sorun dayimla enistemin arasinda olanda bize oldu bizide konunun icine aldilar herkesde olumsuz bakiyor simditelafisinide yapilsa keske cok aptalca is sorunu biri digerinin parasini almis falan yani bu kadar sacma degilmi ?
yaşlarınız kaç?
18 ve 23 sadece nisan dusunuyoruz daha evlilik degil birde..
kiziyorum boyle ailelere,bole hassas bi konudada yorum yapilmiyoki.yanlis yonlendirmekten korkarim.sunu soyleye bilirimki gercekten seviyorsaniz pes etmeyin,ayrilirsaniz baska duzenler kurarsiniz ama hep içinizde bu kalir.hep kavusamamanin acisini yasarsiniz,zamana birakin biraz Allah sabir versin.
Dayina yapilan hatayi neden kendi ustleri alirlar anlamiyorum.. Seni dunyaya getirirken dayina mi sordular annenle baban ne kadar sacma..Senin mutluluguna annele baban karar verir dayina onaylamak duser canim ama gel gorki isi yokusa suruyor dayin,hatalar telafi edilir ne varki insan neleri affetmiyor ki degil mi ? Ama hic uzulme ve sabret dualarinida eksik etme Rabbim sana bir cikis yolu gosterecektir elbet sabir aci ama meyvesi tatlidir canim Allah sevdiginle omur boyu mutluluk nasip etsin sana.. Dualarim seninle.. Nerde yasiyorsun bu arada
Aileler için böyle şeyler çok önemli oluyor ya, 2 yıldır dediğine göre demek ki 16 yaşında başlamışsınız görüşmeye, belki senin kararına çocukça ve geçer düşüncesiyle bakıyorlardır. Üniversite falan okumuyor musun? çalışıyor ve ev yaptırıyor demişsin, ailenin izni çıksa hemen evlilik düşünüyor musunuz bilmiyorum ama, zaten nişanlanalım bir süre evlenmeyelim diyorsanız, biraz daha zamana bırakabilirsiniz sanki, yaşınız daha genç, acele etmeyin çok, gergin zamanda bu iyice sinir stres yapar ailede.. Hiç mevzusunu açmadan soğukkanlılıkla beklesen iyi olur gibi.. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
üzülme herşeyin hayırlısı ama iş yüzünden problem çıktıysa kan davası mı oldu bu canım.ne diyeceğimi de bilmiyorum ama bence ayrılma orta yolu bulmaya çalışın ne bliyim hatrı geçen birileri girsin araya bence...
Evet canim insan sasiyor degilmi ?:44: Allah bize yardim etsin hatirli kisilerde yok gibi oyle gorunuyor nasil yapacagiz bilmiyorum dua edin bize guzel kardesim
ne demek tabiki ederim,dualarım seninle inşallah.Sabret Yüce Allah onu sana yazdıysa herkes hikaye bak ben sana diyim,kimse de buna engel olamaz.ama hakkında hayırlı değilse en ufak bir bahane aranısdaki ipleri koparır. o yüzden hayırlısı diyelim, fakat biraz da biraz da sabırla bakalım neler olacak.haberdar et bizi bir gelişme olursa.Kurban olduğum Allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin.
Evet canim bende cok istiyorum ama eger ki hayirli degilse hersey bitsin diyorum. sagol cok iyisin canim benim Allahim hakkinda en guzel ve hayrili syeleri nasip etsin insallah cok sagoltabiki yazacagim ama herhalde baya bir surecek gibi seneymi yazarim artik :2:
Annemide doldurdular beni bitiren buya ama dedigin gibi Allah buyuk tek siginacagim Allahimherkes uzerime geliyor ama seviyorum neyapalyim. amin cok iyisin canim Allah razi olsun butun sevenler kavusur insallah ben hep Allahtan hayirlisini diliyorum dayim beni silecek beni eriten bu offff............bitanem ben fransadayim marsilya bolgesinde sen ? nikin fransiz yazidan sendemi buralisin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?