Kendine güven biraz. Dışlarlarsa dışlasınlar de gir ortama tanış. Eleştirilerinede kulak asma. Söylenir söylenir sonra susar.
Inan okadar kolay degil keske olsa ama degil
Psikolojik yardım hatta ilaç tedavisi alıp en az bir sene düzenli kullanmanı tavsiye ederim.Çocukluğundan süregelen bir sıkıntı anladığım kadarıyla ama artık yolunu çizip sıyrılmalı ve hayatın tadının bambaşka olduğunu anlamalısın.Senin de arkadaşların dostların ailen eşin çocuğun olabilir kendi ellerinle dünyanı yaratabilirsin.Sen iyi düşünmezsen kimse pozitif yaklaşıp senin hakkında bişi düşünmez ve yargılarlar.
İlaç tedavisi terapiye yanıt vermeyenler içindir diye düşünüyorum oysa konu sahibi kendini çok güzel ifade ediyor. Ve ilaç tedavisi öyle hemen başlanıp aniden bırakılacak bir şey değil.
Psikolojik yardım hatta ilaç tedavisi alıp en az bir sene düzenli kullanmanı tavsiye ederim.Çocukluğundan süregelen bir sıkıntı anladığım kadarıyla ama artık yolunu çizip sıyrılmalı ve hayatın tadının bambaşka olduğunu anlamalısın.Senin de arkadaşların dostların ailen eşin çocuğun olabilir kendi ellerinle dünyanı yaratabilirsin.Sen iyi düşünmezsen kimse pozitif yaklaşıp senin hakkında bişi düşünmez ve yargılarlar.
Tsk ederim..Tahmin edebiliyorum seni anlıyorum. Konunu kirletmeyeyim ne zaman konuşmak istersen özel mesaj atabilirsin. Bir şey aklına takılırsa buradayım.
Doktora gitmeye cekiniyorum aileme nasil soylicem. Acir gibi bakarlar kimsenin gozundedusmek istemiyorum.tek basima gitsem doktora o cesaretidr kendimde goremiyirum
Konu sahibi kendini internet ortamında klavye başında ifade ediyor.Eskiden beri girdiği ortamlarda yalnızım arkadaşım bile yok diyor.Ve bu ileriki yaşlarda sosyal ortamlarda çok daha büyük sıkıntı yaratır.Tabi ki önce psikolog eğer yanıt alınmazsa psikiyatr denenmeli bence.İlacı doktor kontrolünde alıp ona danışarak bırakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?