ailem uzakta,gebelik haberini ne zaman ve nasıl vermeliyim?

4 haftalikken öğrendim. Öğrendikten sonra doktora gitmeyi bekledim. Doktora da onaylatinca arayıp söyledim.

ailem uzakta,gebelik haberini ne zaman ve nasıl vermeliyim?
Bebeginizin kalp atisini duymadan kimseyi umitlendirmemenizi, cok buyuk planlar yapip kesin sekilde hamileyim diye haber verip supriz yapmamanizi oneririm :) ben kalp atisimi duyana kadar kimseye soylemedim. Kimyasal gebeliği var , dis gebeligi var , boş gebeligi var kese oluyor bebek olmuyor yada sagliksiz bebek oluyor kalbi olmuyor. Allah korusun tabi insallah saglikli gebesinizdir. Ama bunlari dusunmeniz icin erken bence :)

bende birdaha hamıle kalırsam kımsye söylemeyecem diye planlamıştım
çünkü saglıksız oldumu herkes çok üzülüyor ,
gerçektende öyle oldu boş gebelık oldu kımseler ögrenmeden kürtaj oldum ,

rabbim sana yaşatmasın inşallah ama birazcık sabret sonra dr kontrolunde
video çeker ultrason ekranını çeker atarsın

Ben de öylesine düşünüyorum da eşim dayanamıyor bir türlü illa ailesine söyleyesi var.o söyleyince ben de söylücem tabi .bana kalsa biraz daha beklerim korkuyorum çünkü. Ama sonradan ben kürtaj olmuştum demek de zor değil mi ya? Ne bileyim

Ben de öylesine düşünüyorum da eşim dayanamıyor bir türlü illa ailesine söyleyesi var.o söyleyince ben de söylücem tabi .bana kalsa biraz daha beklerim korkuyorum çünkü. Ama sonradan ben kürtaj olmuştum demek de zor değil mi ya? Ne bileyim
Haklisiniz anlayabiliyorum insan sevincini paylasmak istiyo :) sonradan soyleseniz kimse umitlenip sevinmez ki. Ama simdi soyleseniz herkes sevinicek. Alisicak. Herkese haber etcekler tanidiklara. Sonra bebeginizi kaybederseniz ki Allah korusun insallah oyle olmaz korkmayin. Ama Allahin isi olursa eger herkes sorar. Ne oldu neden oldu. Bunalirsiniz o uzuntunun ustune. Ailenizde uzulur. Heveslenirler. Onlar daha kirilgan daha alingan bizlere gore. Tabi yine sizin karariniz :) en azindan soyleseniz bile. Hamileyim suanlik ama kalp atisini duyalim oyle sevinelim diyin ailelerinize :) kalp atisini duyunca gobekler atarsiniz beraber

Benim ailem de uzakta. İlk idrar testi yaptım pozitif çıkınca ertesi sabah sağlık ocağında kan testi yaptırdım akşam üstü sonucu pozitif çıktı. Kadın doğumcudan 2 gün sonrasına randevu aldım kese oluşmuş 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hafta sonu ailemin yanına gittik ultrason kağıdını gösterip söyledim. Ama daha kimseye söylemeyin kalp atışını 2 hafta sonra dinlicez dedim.sevincimdede ailem üzüntümdede ailem yanımda olucak çünkü. Sağlıkla kucağınıza alın

söyledim dün:) telefonda mecburen.hepsi o kadar sevindi o kadar ağladı ki anlatmam.sağlıkla kucağımıza alalım inşalalh

Back
X