• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?:(((

deryacik55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
9
0
86
42
Samsun
kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.

buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana :((((

madem olaya mantıklı bakabiliyorum diyorsun o zaman hala resmiyette dahi olsa (?) evli olan bu adamı bırak. kendine senin gibi bekar hiç evlenmemiş herşeyin ilkini birlikte yaşayabileceğin birisiyle evlen derim ben. hem ayrıca tut ki boşandı peki çocuklar kimde kalacak?

evet haklısın ayrılmayı cok denedim çünkü kendimi bile bile sorunların içine attıgımın farkındayım bunu onunlada acık acık konustum ama ayrılamadım cünkü o sevgisinden cok eminim. bosandıgında cocuklar annede kalacak buna zaten onlar benden cok önce karar vermişler

Bencede canım bekar birini bul kendine..
Çocuklarıda varmış zaten hemde daha boşanmadan ne işi varmış internetlerde konuşmalda falan sonuçta boşanmamış eşine bunu yapan sana neden yapmasın iyi düşün canım!!

canım şöyle bir laf vardır, evli adama gönül verme eve gider unutur...

arada sevgi bile olmasa 2 çocuğu var. eşine dönmesi ihtimali fazla, bu ev aldım boşanmaya 5 ay var bir oyalamaca olmasın sakın?? hatta belki eşi zavallı herşey yolunda gidiyor sanıyor, boşanma falan bile yok ortada. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. ayrıca evliyken başkasına gönül veren adam, seninle evlense aynısını yapmayacağı ne malum. gencecik kızmışsın be canım, neden kendine uygun (hem eğitim, hem maneviyat hem de medeni durum olarak!!!) birini tercih etmiyorsun ki... tabiki gönül bu ama, sevgi de herşeye yetmiyor, sonrasında önceki evliliği aranızda sorun yaratabilir. çok çok iyi düşün...

Birlikteliğiniz 2.5 aylıksa bence yol yakınken dön derim,ileride canın daha çok yanabilir..

memlekette erkek kıtlığımı var? boşansaydı şimdiye kadar boşanırdı akıl edemiyomusun?
bu adam evliyken nette kızlarla konuşan bi adam!
sana da aynısını yapabilir! nasıl kabul edebiliyosun?

canım şöyle bir laf vardır, evli adama gönül verme eve gider unutur...

arada sevgi bile olmasa 2 çocuğu var. eşine dönmesi ihtimali fazla, bu ev aldım boşanmaya 5 ay var bir oyalamaca olmasın sakın?? hatta belki eşi zavallı herşey yolunda gidiyor sanıyor, boşanma falan bile yok ortada. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. ayrıca evliyken başkasına gönül veren adam, seninle evlense aynısını yapmayacağı ne malum. gencecik kızmışsın be canım, neden kendine uygun (hem eğitim, hem maneviyat hem de medeni durum olarak!!!) birini tercih etmiyorsun ki... tabiki gönül bu ama, sevgi de herşeye yetmiyor, sonrasında önceki evliliği aranızda sorun yaratabilir. çok çok iyi düşün...

çok haklısın cnmalkisalkisalkis. sonuna kadar katılıyorum.

hem madem boşanacaklar neden ev almışlar ki? evlilikleri düzgün gitmiyor madem ne gerek duymuşlar? bana kandırılıyorsun gibi geldi..çok iyi düşün....

yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar.ev almasının nedeni cocuklarının acıkta kalmasını istemiyor, zaten evliliğin devam etme nedenide cocukların psikolojisini düşünmeleriydi, bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. kızlarla konusmasının nedenide eşinin baskılarından ve yaptıgı cahilce hareketlerden bunalmıs olması yani bi şekilde rahatlama istegi.. buarada eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıor.. yani evlilik zaten bitmiş kızlar

ayyyy, çok mantıksız bir ilişki.

Hani lise mezunu olayını filan geçtim evli bir adam 2 de çocuğu var, karısına ev almış borçlarının bitmesini bekliyorlarmış boşanmak için bilmem ne. Ne bu allasen, brezilya dizisi senaryosumuşakkıdı

İlişkiye başlayalı 2.5 ay olmuş ve internetten tanışmışsınız. Hiçbiryerinden tutulmuyorki bu ilişkinin

Ayyyy içim daraldı, gidiyom ben bu topikten:delphin:kaydirigubbakcemile

yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar.ev almasının nedeni cocuklarının acıkta kalmasını istemiyor, zaten evliliğin devam etme nedenide cocukların psikolojisini düşünmeleriydi, bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. kızlarla konusmasının nedenide eşinin baskılarından ve yaptıgı cahilce hareketlerden bunalmıs olması yani bi şekilde rahatlama istegi.. buarada eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıor.. yani evlilik zaten bitmiş kızlar

:1shok::1shok::1shok::1shok: evlilik bittiyse(?!) normal yaani??:1shok::1shok:
fikrimi değiştirdim, şahane bir çift olursunuz kanımca. :kahve:

yok artık daha neler. eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıyor diyorsun ve bunu normal karşılıyorsun. ben arkadaşa katılıyorum valla siz evlenin süper çift olursunuz. senden sıkıldığında da seni aldatmaya başlar, sen de nasıl olsa evliliğimiz bitti, sürekli aldatıyor beni diye bu kadar rahat!!!!!!! konuşabilirsin. ayıp çok çok ayıp.

Ya ben mi çok ketum biriyim acaba..Arkadaşım henüz 2.5 aydır tanıdığın bir adamı hangi ara çok sevdin de kopamıyorsunuz,yapmayın Allah aşkına,bence kandırılıyorsun adam çocuklarım filan derken iki kadını birden idare ediyor olabilir..Bir de düzenli aldatma alışkanlığı var öyle mi ? Yarın öbür gün o aldatılan kadın sen olacaksın,huylu huyundan vazgeçmez,yapmayın bunu kendinize..

sonucta arada sevgi yok ve adam eşine dokunmak bile istemior ve ihtiyacları için aldatıo. evliliği devam ettirmenn tek nedeniyse cocuklar bende aldatmasını normal görmüorum bu bir süreç olarak gecmiş.

Aferim kızım sen bu akılla devam et,madem bu adamdan bu kadar eminsin savun ailene karşı,anneciğim babacığım evleneceğim adam ihtiyaçları için aldatmış eşini ama çocukları var diye boşanma yolunu seçmemiş de,bakalım nasıl alkışlıcaklar o adamı ! Madem boşanma yanlısı değil,nasıl oldu da senin için boşanmayı göze aldı güzelim,bu da seni kandırma yöntemi olmasın sakın ?

ihtiyaçları için aldatıyormuş demek. seni de o ihtiyaçlara!!!! alet etmek istiyor olmasın sakın...

akıllı olun lütfen...

ya yanlıs anlasılmak istemem ama bu nasıl bir konusma biçimidir eşinin cahilliğinden bıkmısmıs ,baskısından bıkmıs 2 senedir aldatıyormus
benim anlamadıgım sizde eğitimli bir bayan olarak bu cümleleri yazmıssınız hemcinsiniz için üstelik
bence bu adamdan ne size ne eşine koca olur ne de cocuklarına baba ev almısmıs ne iyi niyetli bir baba annemi aldatan baba aile birliğimi annemin cahilliğinden sarsan bir baba off yeminle sinirden delirdim
allahım sen beni ve hemcinslerimi koru yarabbim

elin evli adamının her lafına inanıyosun burda 10a yakın kadın aynı şeyi diyoruz bize inanmıyosun daha da adamı savunuyosun. devam et ne diyelim.

Back
X