- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Bunu annemde söyler ama kendi niye yaptığını anlamıyorum.Hayat kuralı
1. Ailenin içindeki sorunları eşine anlatma! Eşinin ailesine kesinlikle anlatma.
Çünkü söylediğin herşey ısıtılır ısıtılır önüne gelir.
Örnek; babanın evinde neydi ki ne bekliyorsun
Yani bana da öyle geliyor ama işte anlamsız geliyor. Evet kendi için gerçekten çok zor hala der sevmediğin bir adamla aynı evde durmak çok kötü bir şey diye.Muhtemelen anneniz depresyonda ve artık başkalarına anlatarak rahatlamak istiyor.
Nişanlınızın ailesine bu kadar anlatması tabiki hoş değil ama gelmemelerini sağlayacak bir konuda değil.
Şuan tek üzüldüğüm 15 yaşında iken 30 yaşında olan bir adamla evlendirilen anneniz.
İnşallah herşey gönlünüze göre olur.
Bilmiyorum ister istemez onlara yansıtıyor artık yakın mı hissetti kendini bilmiyorum.Annen esinin ailesine neden anlatiyor ki sonradan yuzune vurmalari icin mi
Nişanlımın ailem için bu güne kadar saygısızlığı olmadı sürekli arar hergün sorar benim anlamadığım sanki annem suçluymuş gibi aks edilmesi. ya kadın neler yaşadığını bilmeyince babamda pek sorunlu biri olarak gözükmez dışarıdan çok iyidir. Amin annemde hep öyle söyler anneme üzülüyorum bendeNisanlini sen daha iyi tanirsin hangi niyetle soyledigini bilirsin saygisizlik mi degil mi. Ben de sahsen huzursuz ev ortami olan insanlarin evine gitmek istemiyorum bu yuzden tasinmisligim bile var. Evlerine gitmemek veya baban ile kardesini gormek istemeyebilirler ama annenle disarida gorusebilirler onun bir sucu yok sonucta. Bence en munasibi bu. Yok onunla dahi muhattap olmak istemiyorlarsa bu aile olmaz derim. Babanin duzelecegini pek sanmiyorum. Allah halani bildigi gibi yapsin. Hayta herifleri akilli uslu kizlarla evlendirip kizlarin hayatini mahvediyorlar.
Evet oyle bir durum var. Asil suclular sakin duzgun gorunur bikip konusan anlatan kadina da kacik gozuyle bakarlar. Keske anlatmasaymis annen ama kizma ona yasadiklari diine vurmustur. Nisanlina hafif bir ayar ver annem zaten cok magdur durumda daha fazla magdur edilmesine goz yumamam de. Biraz duruma gore bakarsin. Ev ziyareti yapmazlarsa sorun cikarma ama annen ile simdiye kadar nasilsa sekilde irtibatta olduklarindan emin ol.Nişanlımın ailem için bu güne kadar saygısızlığı olmadı sürekli arar hergün sorar benim anlamadığım sanki annem suçluymuş gibi aks edilmesi. ya kadın neler yaşadığını bilmeyince babamda pek sorunlu biri olarak gözükmez dışarıdan çok iyidir. Amin annemde hep öyle söyler anneme üzülüyorum bende
İşte zoruma gidende bu sanırım. Şuanlık bir değişme yok sadece ev ziyareti yok ama telefonda arar konuşurlar bunu bana niye dedi onuda anlamış değilim. Zaten söyledim annemin neler yaşadığını kimse bilemez diye.Evet oyle bir durum var. Asil suclular sakin duzgun gorunur bikip konusan anlatan kadina da kacik gozuyle bakarlar. Keske anlatmasaymis annen ama kizma ona yasadiklari diine vurmustur. Nisanlina hafif bir ayar ver annem zaten cok magdur durumda daha fazla magdur edilmesine goz yumamam de. Biraz duruma gore bakarsin. Ev ziyareti yapmazlarsa sorun cikarma ama annen ile simdiye kadar nasilsa sekilde irtibatta olduklarindan emin ol.
İşte zoruma gidende bu sanırım. Şuanlık bir değişme yok sadece ev ziyareti yok ama telefonda arar konuşurlar bunu bana niye dedi onuda anlamış değilim. Zaten söyledim annemin neler yaşadığını kimse bilemez diye.
Evet anlıyorum şimdi teşekkür ederim sanırım o da bu yüzden söyledi zaten bana kırılma senlik bir durum değil diyip durdu. Konu aile olunca kırılıyorsun ister istemez.Benim gibi yaklasiyorsa olaya soylemesi normal. Siz nisanlisiniz zaten ailece yaklasimlarindan seni haberdar etmis. Insan rahatsiz oluyor tabi yine de kimse ailesi hakkinda negatif bir sey duymak istemez.
Bunu bende anlamıyorum güya iyiliğine yapıyorlar ama ateşe körükle gidiyorlarNeden bütün amca'ların ve eltilerin ruhları şeytanlık ile dolu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?