Ailem..

Şanslısın aslında. Bak çocukluğunu anne baba sevgisini tarmışsın. Öz üvey ne farkeder. Sana sevgilerini vermişler. Öz ailesinde sevgiden mahrum büyüyen çok insan var.
Haklısınız.. bişey diyemiyorm vazi seyleri gerçekten tattim bide dönmesrydim hic belki daha kafam rahat bir hayat olabilirdi ama insan ne yaşayacagni bilemiyor belkide daha kötüsü olacakti bu sayede eşimle tanıstım tabi

Sizin durumunuzda olan herkes ayni durumu yasiyo malesef.Cocuk dogurmakla degil o cocukla zaman gecirmekle bag olusuyo.Annelik hisleri filan hikaye kaliyo.Bi arkadasimin annesi kucucukken birakmis gitmisti.Sonra gorusmeye basladilar ama o kadar sorun yasadilarki careyi gorusmemekde buldu.Icinde annelik hissi yoktu cunku.Yasanmislik yoktu.Kendini yipratma beklentiye girme.Senin durumunda olup senin kadar uzulen insanlar cok guzel ebeveyn oluyo.Super bi anne olursun sen.Bundan eminim.Arkadasim oyle oldu mesela😊

Sizin durumunuzda olan herkes ayni durumu yasiyo malesef.Cocuk dogurmakla degil o cocukla zaman gecirmekle bag olusuyo.Annelik hisleri filan hikaye kaliyo.Bi arkadasimin annesi kucucukken birakmis gitmisti.Sonra gorusmeye basladilar ama o kadar sorun yasadilarki careyi gorusmemekde buldu.Icinde annelik hissi yoktu cunku.Yasanmislik yoktu.Kendini yipratma beklentiye girme.Senin durumunda olup senin kadar uzulen insanlar cok guzel ebeveyn oluyo.Super bi anne olursun sen.Bundan eminim.Arkadasim oyle oldu mesela😊
Yaa çok teşekkğr ederim bende hep cok korkuyorum nasi anne olurum diye 😥insallah cok iyi olurum😊aslinda bizde zaten görğşmüyoruz pandemiden dolayi hic gçrüşmedik en son gecen sene aralıkda gördüm okadar whatsap grubu var ama orda da pek ben bisey yazmiyorım onalr kendi aralarında görüşüyolar görüntülü filan yapiyolar

Yaa çok teşekkğr ederim bende hep cok korkuyorum nasi anne olurum diye 😥insallah cok iyi olurum😊aslinda bizde zaten görğşmüyoruz pandemiden dolayi hic gçrüşmedik en son gecen sene aralıkda gördüm okadar whatsap grubu var ama orda da pek ben bisey yazmiyorım onalr kendi aralarında görüşüyolar görüntülü filan yapiyolar
Bosver o zaman.Zaten bi anne cocugunu nasio verir asla anlamam.Cok mutlu olursun insaAllah.

Hic sucluluk duymadan soyluyorum ve beddua ediyorum, kinayanlar olacaktir ama hak ediyorlar, bir cocuga bunu yasatan herkes ettigini bulsun insallah.

Gerizekali gibi afedersiniz moron gibi kardesine al bu cocugu sen buyut diye evlatlik veren sonra vicdansiz vicdansiz sen ne yasadin ki diyen pislik oz aile...

Yeni karisinin lafiyla cocugundan vazgecen hanimsalak boyu devrilesice sozde baba (evlat edinen).

Hic hak etmemissiniz, hic. Ama o kucuk cocuk hala icinizde yersiz yurtsuz hissetse de, olanlardan belki de kendini suclasa da, ona yardim edecek olan gene sizsiniz... mutlu olmak icin cabalayin derim kimseye bir borcunuz yok.

Siz belli ki herkese hakkettiği değeri bicmissiniz ki doğrusu da bu. Ama nedense bir tek dizi büyüten babanıza fazlaca toleranslisiniz. Üzmemek için detaylandirmayacagim elbette sizde farkindasinizdir. İnsan baktığı buyuttugu çocuktan çok çok çok zor vazgeçer. Buyutmedigin çocuğun öz olsa en fazla senin şimdiki biyolojik annen baban kadar olur. Yani bu hikayede buyuttugu çocuktan yeni eşi istemiyor diye görüşmeyen baba ister biyolojik olsun ister üvey beni en çok hayal kırıklığına bu ugratirdi.

Not: beni de biyolojik baba büyütmedi sokaktaki adamdan farksızdır benim için ki bende onun için. Çünkü baba kız ilişkimiz olmadı. Beni yetiştiren babamla ilişkimiz esastır. Şimdi evlenip beni hiç saysa biyolojik babadan daha vasıfsız olur gözümde. Çünkü benim babam o onu da baba ben yaptım..

Eş ailesiyle inşallah çok mutlu olursunuz. Kvniz size anne kayinbabaniz da baba olur dilerim

Siz belli ki herkese hakkettiği değeri bicmissiniz ki doğrusu da bu. Ama nedense bir tek dizi büyüten babanıza fazlaca toleranslisiniz. Üzmemek için detaylandirmayacagim elbette sizde farkindasinizdir. İnsan baktığı buyuttugu çocuktan çok çok çok zor vazgeçer. Buyutmedigin çocuğun öz olsa en fazla senin şimdiki biyolojik annen baban kadar olur. Yani bu hikayede buyuttugu çocuktan yeni eşi istemiyor diye görüşmeyen baba ister biyolojik olsun ister üvey beni en çok hayal kırıklığına bu ugratirdi.

Not: beni de biyolojik baba büyütmedi sokaktaki adamdan farksızdır benim için ki bende onun için. Çünkü baba kız ilişkimiz olmadı. Beni yetiştiren babamla ilişkimiz esastır. Şimdi evlenip beni hiç saysa biyolojik babadan daha vasıfsız olur gözümde. Çünkü benim babam o onu da baba ben yaptım..

Eş ailesiyle inşallah çok mutlu olursunuz. Kvniz size anne kayinbabaniz da baba olur dilerim

Konu sahibi belli ki cok naif, cok guzel bir insan. Ben onun yerine icimden o hanimsalak s..size de kufrettim. Sanki oyuncak kedi aliyor, annesi olmus cocugu evden yollamis. Cok lazimdi cunku evlenmek. Bu hikayede kim varsa cocuk sahibi olma yetkileri alinmali ellerinden. Bu hayat acimasiz, hayat adaletsiz, demiyor ki "bu kadin cok iyi niyetli, empati duygusu fazlaca gelismis, hala kendisine kotuluk yapanlari anlamaya calisiyor, ben buna hak ettigi mutlulugu vereyim." Hala o insanlara hak vermekle, o insanlari anlamaya calismakla sadece kendini daha cok uzer. Ofkesini bastirmamasi lazim. Her gordugunde uzuluyorsa gorusmemeli bence.

Bu hayatta bizden kiymetli ne var? Kendimize sahip cikacagiz. Kucukken caresizdik, yalnizdik, kendimizi koruyamazdik, ama artik yetiskiniz, bizi uzen, anne babamiz bile olsa, eger cocuk sahibi olmayi hak eden insanlar degilse, afedersiniz s..i cekmemiz lazim.

Bunu bende cok soruyorum kendime neden diye.. sanırım burda vicdanım devreye giriyor nefret ediyorum bu huyumdan.. öz babam seneler önce kalp krizi gecirmis ve stres olmamasi gerekirmis. Her hayatımdan cıksınlar dedigimde acsba baska seye sebebiyet verirmiyim düşüncesi cikmiyor kafamdan..buna ragmen cıkarmalımıyım?

Cikarin cikarmayin diyemem ama sunu diyecegim: herkese aciyorsunuz, size en buyuk kotulugu yapanlara bile, peki ya kendinize hic acimiyor musunuz?

O Whatsapp grubunda mesajlari gordukce uzulmenize?
Gorustugunuzde hesap sordugunuzda "sen ne yasadin ki?" denmesine?
Yabanci gibi hissedip yine de gorusurken kalbinizin agrimasina...

Naif, zarif, iyi niyetli, insanlarin sevdigi, saydigi bir kadin olan Lempikaa'nin bunlari tekrar tekrar yasamasina vicdaniniz sizlamiyor mu gercekten? Cocuguna acimayan babaya sizlayan vicdaniniz, kendinize sizlamiyor mu? Ya siz de hasta olursaniz?

Ablacım biyolojik ailen 5 para etmez sil gitsin hepsini

Amcan da çok ayıp etmiş bir karı için evladından vazgeçmiş. Bence o da 5 para etmez ya bir karı için adam çocuğunu atmış

Sizin aile para etmez ks. KV ve KPyi size Allah göndermiş onlarla aile olun ne güzel

Back
X