Ailem..

nefertiti00

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
128
52
18
33
Merhabalar 4 ay önce doğum yaptım ısrarla annemin yanımda olmasını istedim geldi sağolsun ama beklediğim gibi olmadı tam ondan sadece yemek yapmasını istemiştim evinde her çeşit yemek yapan kadın ben de lal oldu sezeryanlıyken bikaç gün sonra ben yapmaya başladım o da çocukla ilgilenme etraf toplama vs yapttı ( gelinin odasına kadar toplar önüne yemeği koyar) ve en son gün güle oynaya gitti eşim bile farketti bu durumu ayrıca bir tane yeğenim var bebeğim olunca çok kıskandı sekiz yaşında koca çocuk öyle olunca bebeğimi tam sevemediler benim de zoruma gitti tek torunları oymuş gibi tamam onlar büyüttü etti emekleri çok ama ben de bir evlatları ve bebeğimde torunları değil mi yani. Yazları onların yanına giderdim şimdi hiç içimden gitmek gelmiyor anca telefonda hal hatır kalsın istiyorum gitsem yine aynı muameler olcak ve ev de çok müsait değil bilemedim sizlerin görüşünü almak istedim

Gitme. Annen tam bir oglum da oglumcu. Onunki bu yuzden kiymetlisi. Gercekleri gor ona gore tavir takin.
Evlat ayrımcılığını pek hissetmedim bu zamanda kadar açıkçası ama annem bana bi tık daha acımasızdı genelde her annenin kızına yaptığı şeylerdi ev işlerinde yardım etme misafir ağırlama kurallar vs yani kötüde değildi aramız sadece ben uzak kaldım üniverste atanma evlenme hep uzak yerler oldu bundan kaynaklımı acaba diye soruyorum kendime

Back
X