L
lame
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lame
-
zaten bir şey beklemiyorum söylemeyi...Evlenip barklanmışsınız her ikinizde
Neden hala aileden yardım bekliyosunuzki bende onu anlamadım..
Benim eşim asla kabül etmez mesela ne ev ne araba..
İlğinç geldi..
zaten bir şey beklemiyorum söylemeyi...
Bunu 30 yaşıma kadarda beklemedim.....zaten öyle olsaydı 17 yaşımda derdim niye böyle diye .........ama artık zoruma gidiyor ....
Para mevzusu değil....mesela sürekli annem bana ablamı övüyor benim kızım şöyle akıllı benim kızım şöyle becerikli aynı bana çekmiş ..anasının kızı...benim kızım şöyle hassas bende öyleydim diyip duruyor artık gına geldi önceleri aldırmıyordum ama şimdi takmış durumdayım mesela aralarında bir şey oluyor ben olayın detayını babannemden duyuyorum anne benim haberim niye yok cevap unutmuşum.......
Para meselesi farkı madesel boyutu birde manevi boyutu var annem hazırlanmış tatile gidiyorlar benim haberim yok arıyorum kızım ben çeşmedeyim anne ani karar mı oldu diyorum yok unutmuşum sana...asıl olan dün tel konuşması neyse para verdim falan dedi sonra çoçuk meselesine geldi sen biraz çoçuğuna fazla yüz verdin iyi yetiştiremedin dedi bak ablana ne güzel çoçuk yetşiştiri üzüldüm üzüldüm koskoca kadınım yinede ailemden onay bekiyorum bu saçma gibi geliyor ama zoruma da gidiyor
sağolun kızlar zaten olduğu gibi kabul etmesem çoktan ayrılmıştım
ne olursa olsun ailem üzerimde hakları var farkındayım veaslında bu farkındalık benim çoçuk sahibi olmamı engelliyor 9 yaşında çoçuğum var ama ikinci çoçuk hep erteleniyor ailemle konuşurum ama kavga boyunda tartışmam kendime yakıştıramıyorum konuşuyorum konuşuyorum ama anlamamak için direniyorlar ben maddi boyutta değilimyaşadığım hayat tecrübesi maddiyatın hiçbirşey sağlığın herşey olduğunu hayat erken yaşta öğretti....
böyle kabullenmek daha doğru galiba....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?