Merhaba Kızlar. Ben 15 yasndaym. Ailem herşeyime karısıyor babamın sözünü dinlemediğim zaman bana bilgisayar yasaklar.Kendi bilgisayarı gibi kullanılır bilgisayarımı. Telefonumda arkadaslarım ekli olmadığı için çaldığında o açar. Benim odama girer ve telvizyonumu seyreder saçma geleblir size. Bazen anneme birşeyler anlatıyrm onu gidip babama söyler. Arkadaşlarıma söylerim onlara güvenme der. Bide en çok sinir olduğum şey sık sık banyo yapmama kızıyorlar karışıyorlar. Bktmm ya küçük değilim bnn. Zaten 8. sınıfa kadar annem beni okuldan alıp götürürdü. Babam izin vermez. Anneme 9 yaşından beri yardım ediyorum ama annem elalemin kızlarına bak sen onlar neler yapıyo der. ama annem 28 yaşına kadar yemek yapmasını bile bilmezmiş babam öğretmiş ama bana karışıyorr. Resmen eve kapanır oldum oturduğumuz semtin dışına çıkamam. Hafta sonları birkere bile arkadaşmla gezemedm. Babam anem bn üçümüz gezeriz. Çok utanç bir duruum Halam geliyor bize 35 yaşnda bekar çok süslü odama girince sayfayı kapatınca neden kapattn ne vardı orda der açıp gösteririm Küçüğüm gibi davranılmasından bktm
Yardmm edin ...