- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Arkadaslar biliyorsunuz boşanıyorum. Artık ailemle beraber yasıyorum. Yalnız sorun su ki bu evliliği basından beri istemedikleri için kafalarında kurup kurup bana sarıyorlar. Yok kafanın dikine gidiyorsun öyle böyle. Ben de artık laf kaldıramıyorum
üstelik para harcamam konusunda da müdahale ediyorlar. Biraz fazla harcıyorum evet ama sosyal hayatım sıfır
İnsanlardan kaçıyorum resmen
güvenim çok zedelendi
Bu zor günlerde çok yakınlarımdan bile beklediğim destegi görememek beni yalnızlığa itti
Sanırım bu stresler beni alışverişe itti. Belki haklılar ama bana sürekli söylenmelerine canım çok sıkılıyor
açıkcası bu durumun ılerde yanlış kararlar almamama sebep olmasından korkmuyor da değilim. Bugün hicbiriyle konuşmadım. Yapacagım tatile kasar müdahale ediyorlar. Tatil benim de hakkım ama onlara göre bu sıkıntılı günlerde bir yere gidemezmisim. Canım çok şıkkın
sizce abartıyor muyum? Karsı çıksan bı dert çıkmasan ayrı. Karsı çıksam yine kafanın dikine gidiyorsun diye söylenip duruyorlar. Evet biliyorum onlar da çok yorgun ama ben artık bıktım bu söylenmelerinden
Napicam bilmiyorum