Ailem

Minnosmiyav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
24
1
36
28
Ailemle anlaşamiyorum. Bana karşı samimi değiller. Cogu zaman onlara yalan söylemek zorunda kaliyorum çünkü anlayış göstermiyorlar. Yalan soylemek istemiyorum ama mecbur kaliyorum. Daima katilar daima. Annem ve babam arasinda hic bi zaman bi sevgi belirtisi guzel bi söz bakış sarılma görmedim sanki birbirlerinin düşmanı gibiler en küçük bi olaydan sürtüşme cikariyorlar. Annem ve babam beni sevmiyo bunu hissediyorum. Evden sürekli uzaklaşmak istiyorum tek çareyi kaçmakta buluyorum. Bu duruma da alıştım degisecegini sanmiyorum sadece içimi dokmek istedim.

Kaçmak mı? Kaçacağınız yer daha mı güzel, sevgi yumağı mı olacak sanıyorsunuz. Yaş kaç?

Bana karşı samimi değiller diyorsun ama sen de onlara karşı değilsin. Böyle aile çok yakmaya bakicaksin

Ergenlik çağındasınız galiba. Aileniz sizi seviyor ki katılar çünkü bu zamanda hiçkimseye güven yok yalan söylemekle siz samimi davranmış olmuyorsunuz asıl..Ailen izin vermiyorsa yapmaman gereken birşeydir kaçıp napacaksın peki demek ki sırtını dayadığın biri var ama ona da güvenme ne yiyip içeceksin aklını başına topla.

Çare kaçmak değil bu duruma çözüm bulmakta. danışma merkezlerine git fikir al. Kendi hayatını mahvetme. Her şeyden kaçarsın ama kendinden asla nereye gidersen git sorunların seninle gelecektir.

kaçtığın yerde memnun olmadığın anne ve babanı hergün ağlayarak ararsın bundan emin ol

Üstün empati yetenekleriniz için tesekkur ederim hic faydasi olmadi ne yazikki.. Kacmak derken valizi alip gitmek anlaminda demedim sadece eve daha az gelmek mesela arkadaslara gitmek okulda daha fazla zaman gecirmek gibi. 22 yaşındayım ayrıca ergen damgasini yapistirmasa biri olmazdi zaten.

Anne ve babanızı değiştiremeyeceğinize göre siz çok çalışıp üniversiteden mezun olup iş hayatına atılacaksınız ki kimseye ihtiyaç duymadan ayaklarınızın üstünde kalasınız.
Hedeflediğiniz aile düzenini ekonomik bağımsızlığınız ve farkındalığınızla siz inşa edeceksiniz.

Buraya konu açıyorsanız gelecek yorumlara hazırlıklı olmalısınız Ayrıca ne gibi bir fayda sağlamasını umdunuz onu da merak ettim doğrusu. Sizin yazdıklarınız dahilinde arkadaşlar yorum yapmış detay vermemişsiniz ki kaçmak deyince herkesin aklına otomatikman bu gelecektir sitem etmeye hakkınız yok gibi görünüyor

Teşekkürler

Kacmak caremi. Evden kurtulayim isterken daha kotu durumlarada dusebilirsiniz hic bunu dusundunuzmu. O sevmediginiz istemediginiz evi mumla ararsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…