Ailemden hiç uzaklaşmadım ığdıra gidicem uzağa gidenler yardımmm

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
35
16.07.2008 de taktık birbirimize verdiğimiz sözlerin temsili yüzüğümüzü 4 yıl ünüversite okudu başka şehirde,her gidiş geliş ızdırap gözyaşıydı o kadar cok seviyorumki her seferinde zar zor ayrılıyorduk ama okul olunca her hafta istanbula gelebiliyordu okul bitti 1 sene oldu olmadı memur oldu sevdiğim ..ığdıra haziran 2013 te.tabii okul gbi gelemiyor artık bi adım atalım dedik ve 10 kasım 2013 te sözlendik Allaha şükür cok mutluyum.düğünümüzde en gec kasım gbi olucak Allahın izniyle..sorun burdan sonra cok seviyorum cok hasret cektik ve her saniyemi yanında gecirmek istiyorum ama ailemden hiç uzaklaşmadım 1 gece bile ben orada tek başıma naparımm

bende okulum yüzünden ailemden iki saat uzakta yaşıyorum, cok uzak olmasada her zaman gidilmiyor, ben buraya geldiğimde tektim ondan alışmasıda zordu, siz beraber olucağınız için belki daha çabuk alışırsın, sıkma canını herşey çok güzel olur umarım

Teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur keşke 2 değil 12 saat olsa mesafe:)24 saat nahcivan sınırı

istanbulda bi buçuk yıl kadar evvel esnaflığa başladım ve işlerim yoluna girmeye başladı aileme de cok yakınım sevdiğimide cok ama cok seviyorum hiçbirşeye değişmem korkularımdan kurtulmak istiyorum lütfen bi yol gösterin endişem

o kadar takıyorumki bu durumlarımızı kızlar o kadar düşünüyorumki geceleri uyuyamıyorum bile bikaç kez stresten snirden hastenelil bile oldum

Son düzenleme:
Teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur keşke 2 değil 12 saat olsa mesafe:)24 saat nahcivan sınırı

olsun hic üzülme, inan bunlar kismet hayatin insani nereye götürecegi belli olmuyor, sende orda cok güzel bir yuva kurarsin insallah, hem ilerde belki tekrar ailenin yakinina dogru tasinma sansin olur, icini ferah tut dua et saygi ve sevgi olduktan sonra hersey asilir Allahin izniyle ikinizde birbirinize destek cikarsiniz gurbette, tam bir hayat arkadasi olursunuz :13:

Allah razı olsun canım inşallah gecer gider korkuyorum bu kadar dşünmekten korkmaktan hastalanıcam diye tekrar,birde iş durumu yüzünden 1 gece tek kalmam gerekicek ondanda cok korkuyorum sanırım((

Allah razı olsun canım inşallah gecer gider korkuyorum bu kadar dşünmekten korkmaktan hastalanıcam diye tekrar,birde iş durumu yüzünden 1 gece tek kalmam gerekicek ondanda cok korkuyorum sanırım((

elinde degil belki ama kafani bu kadar yormamaya calis, akisina birak, bir gece ne ki ben haftanin 7 günü yalniz kaliyorum, insan mecbur olduktan sonra herseye alisiyor, bu mutlu zamanini bunlari düsünerek gecirme, pozitif yanlarini düsün senin icin cok degisik bir hayat tecrübesi olucak, umarim cokta mutlu olursun yeni ortaminda

Bogazım düğümleniyor sanki konuştuğum da bile bu pskoloji birtek bendemi var acaba:) sanırım hazır degilim yada başka bşi bilmiyorum ama ben sevdiğime kavuşacagım günleri sayarken böle hissettiğimde ihanet ediyor gibi hissedyrum aşkımıza..

Sekiz ay nisanli kaldim sekiz ay benim icin kabus gibiydi ailemden nasil ayrilicam oralarda ne yapicam düsünmekten kafayi yiycektim en güzel günlerim zehir gibiydi Ama evlendikten sonra esinde anlayisli biriyse cokta korktugun gibi olmuyor cok sükür.Sadece sunu diyebilirim özel günlerim hala buruk geciyor bayramlar dügünler ama siz Türkiyede olucaginiz icin gitmeniz cok daha kolay olucaktir.

Haklısın canım öyle baktığında sanırım bu kadar sıkıldığım için pişman olucam ama elimde degil

üniversitede ailemden 8 saat uzağa gitmiştim
atandım bu defa 24 saat uzağa gittim

ama insan alışıyor.
kendine meşgaleler bulursun, sonuçta artık evin olacak eşinin yanında olacaksın.. aileni özlesen de alışılır bence. mutluluklar........

cnm bende 7 yıl önce aynı sıkıntıları yaşamıştım,eşimin işi sebebiyle bende 12 saat uzağa gitmiştim ve havaalanı yoktu gittiğim şehirde,üstelik 4000 nüfuslu küçücük bir ilçedeydim,çok ağladım çok üzüldüm stresten mide ağrları yaşadım günlerce ama sonra alıştım çok güzel dostluklarım oldu kardeşim gibi gördüğüm,4 yıl kaldık orda ve ben bu defa dönerken ağladım hatta bu yaz tatilde oraya gitmk istedim ama başka terslkler çıktı gidemedik ama hala aklımdadır oralar dilimdn düşmez dostluklarım.Hem küçük yerlerde daha çabuk arkdaş ediniyorsun daha sıcak oluyor insanlar,sıkma canını annenler gelirler sen gelirsn alışırsın zamanla birde sonuçta orda kalıcı değilsiniz,belki daha yakın bir yere çıakr tayininiz,eşinle mutlu olmaya bak sen

sevdiğin insan yanında olunca sana her yer paris canım şunu düşün ve mutlu ol her sabah sevdiğin insanın gözlerine bakarak uyanacaksın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…