Türkiyeden almanyaya gelin geldim burdada hic kimsem yoktu ama alistim insan isteyince Cabuk alisiyor.
bende okulum yüzünden ailemden iki saat uzakta yaşıyorum, cok uzak olmasada her zaman gidilmiyor, ben buraya geldiğimde tektim ondan alışmasıda zordu, siz beraber olucağınız için belki daha çabuk alışırsın, sıkma canını herşey çok güzel olur umarım
Türkiyeden almanyaya gelin geldim burdada hic kimsem yoktu ama alistim insan isteyince Cabuk alisiyor.
Teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur keşke 2 değil 12 saat olsa mesafe:)24 saat nahcivan sınırı
olsun hic üzülme, inan bunlar kismet hayatin insani nereye götürecegi belli olmuyor, sende orda cok güzel bir yuva kurarsin insallah, hem ilerde belki tekrar ailenin yakinina dogru tasinma sansin olur, icini ferah tut dua et saygi ve sevgi olduktan sonra hersey asilir Allahin izniyle ikinizde birbirinize destek cikarsiniz gurbette, tam bir hayat arkadasi olursunuz :13:
Allah razı olsun canım inşallah gecer gider korkuyorum bu kadar dşünmekten korkmaktan hastalanıcam diye tekrar,birde iş durumu yüzünden 1 gece tek kalmam gerekicek ondanda cok korkuyorum sanırım((
Birsey sorucam cnm ev eşyalarını nasıl aldınız türkiyeden herhangi birşey götürdünmü evine?
Bogazım düğümleniyor sanki konuştuğum da bile bu pskoloji birtek bendemi var acaba:) sanırım hazır degilim yada başka bşi bilmiyorumama ben sevdiğime kavuşacagım günleri sayarken böle hissettiğimde ihanet ediyor gibi hissedyrum aşkımıza..
Giysilerim yani sahsi esyalarim ve kitaplarim disinda hic birsey getirmedim buraya tüm esyalarimizi burdan aldik.
Sekiz ay nisanli kaldim sekiz ay benim icin kabus gibiydi ailemden nasil ayrilicam oralarda ne yapicam düsünmekten kafayi yiycektim en güzel günlerim zehir gibiydiAma evlendikten sonra esinde anlayisli biriyse cokta korktugun gibi olmuyor cok sükür.Sadece sunu diyebilirim özel günlerim hala buruk geciyor bayramlar dügünler ama siz Türkiyede olucaginiz icin gitmeniz cok daha kolay olucaktir.
16.07.2008 de taktık birbirimize verdiğimiz sözlerin temsili yüzüğümüzü 4 yıl ünüversite okudu başka şehirde,her gidiş geliş ızdırap gözyaşıydı o kadar cok seviyorumki her seferinde zar zor ayrılıyorduk ama okul olunca her hafta istanbula gelebiliyordu okul bitti 1 sene oldu olmadı memur oldu sevdiğim ..ığdırahaziran 2013 te.tabii okul gbi gelemiyor artık bi adım atalım dedik ve 10 kasım 2013 te sözlendik Allaha şükür cok mutluyum.düğünümüzde en gec kasım gbi olucak Allahın izniyle..sorun burdan sonra cok seviyorum cok hasret cektik ve her saniyemi yanında gecirmek istiyorum ama ailemden hiç uzaklaşmadım 1 gece bile ben orada tek başıma naparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?