aileme eşimin epilepsi olduğunu hala söyleyemedim

benim de evlenmeyi düşündüğüm kişi epilepsi hastası. allaha çok şükür ki uzun zamandır nöbet geçirmemiş. bunu aileme söyleme gereği bile hissetmiyorum, çünkü bu problem değil.
tek korkum var, sevdiğime birşey olması... allah herkesi korusun...

buradan sana söylemelisin demek kolay ama bence de söylemelisin ancak bunu aktarım biçimin çok önemli ailen anlayış gösterir diye düşünüyorum çünkü bu bir hastalık ve herkesin başına gelebilir çok şükür 5 yıldır böyle bir sıkıntı olmamış inşallah bir daha da olmaz...Allah yardımıcınız olsun

Son düzenleme:
eşiniz geçmişte uyuşturucu satıcılığı yapmış olsa da mahcup olsanız belki bi yere kadar anlaşılırda sara krizi geçirmiş olmasında ne var ki.. yine de aileniz bunu büyütebilecek bi tipse söylemeyiverin. eşinize iyice alışsınlar sevsinler ondan sonra belki söylersiniz. bide çocuk yapmadan önce doktora danışmayı unutmayın.

yarın ne olacağımızı bilmiyoruz.kimin yarın için garantisi var ki!bir akrabam depresyona girmişti.bazı akrabalar da dışlar gibi bakmıştı.Ama sonra kendi başlarına geldi.kimseyi hastalığı için kınayıp dışlamamalıyız.herşey allahtan.ailenize birinin hastalıkların allahtan gelip suç olmadığını anlatması lazım önce.bu zihniyetle hiç anlatmayın bence.yarın onların da sara hastası olmayacağı ne malum!

yanlış bilmiyorsam 5 yıl ilaç kullanıp nöbet geçirilmez ise ilacı bıraktırıyorlar.
benim eşimde epilepsi.hayatında toplamda 3 kez nöbet geçirmiş.birini benle nişanlanmadan önce birini tam düğüne yakındı.ve ailemin yanında geçirdi.son nöbetinide evlendikden 20 gün sonra geçirdi.zatwn son nöbetten sonra teşhis konup ilaca başladı ve o günden sonra bir daha nöbet geçirmedi.Ailemin karşı çıkması gibi bir şey olmadı aksine bana kızdılar.Adama düğün zmanı strese sokup hasta ettin diye.valla kayanamlar böyle dese kıyametı koparırdım ama kendi annemler dedi :)))
bu saatten sonra oturupda birşey anlatma çünkü bu sefer olayı taze sanıp abartabilirler.Saklamak içinde çaba gösterme.

eşiniz geçmişte uyuşturucu satıcılığı yapmış olsa da mahcup olsanız belki bi yere kadar anlaşılırda sara krizi geçirmiş olmasında ne var ki.. yine de aileniz bunu büyütebilecek bi tipse söylemeyiverin. eşinize iyice alışsınlar sevsinler ondan sonra belki söylersiniz. bide çocuk yapmadan önce doktora danışmayı unutmayın.

niye anlamak istemiyorsunuz mahcubiyetim eşime karşı anneme değil

Back
X