iş yerinde erkek yoktu bnm. erkek stajerler gelincede kavga etmiştik..erkek arkadaşının kıskançlık seviyesi biraz fazla bence psikolojik destek almalı bu konudaher şeyin aşırısı fazladır sen de şimdilik ailenlere söyleme zamana bırak bakalım bu sürede (zor biliyorum) derslerine ve atanmana bakmaya çalış. Aklıma bir de şey geliyor sen atanırsan erkek arkadaşın seni çalıştırmaz gibi işyerinde erkekler var diye
öncelikle ALLAH razı olsun. bn bunların hepsini biliorum.. sizden duymakta gzl. çnkü insan artık yeter sirkelen diyor.."erkek arkdaşım.. bni sever.. hatta bni okdar severki kendisinden bile kıskanır.."
demişsiniz. Kıskançlık, hem de bu denli aşırı kıskançlık sevgi değil rahatsızlık göstergesidir. Bir insanın bir insanı "kendinden bile" kıskanması ne kadar da romantik bi olgu geliyo dışardan bakınca değil mi? Ama ben bunu sevgiyle, aşkla bağdaştıramadım ne yazık ki. Aile içi problemlerinizden ötürü onun sizi sahiplenmesi, size birtakım konulardaki hassasiyetinden ötürü yaptırım uygulaması sizi cezbetmiş, hoşunuza gitmiş sanki bu tutumu. Ancak gelgelim sizi bu denli bağrına basan sevgiliniz, içinde bulunduğunuz zor şartlardan haberdar olmasına rağmen, geleceğinize yönelik hazırlanacağınız bir sınavın önüne set çekmiş. Bahane ne kadar da içler acısı. "hani insanlar samimi olurmuşum die.. içi rahat olmazmış" Bu nasıl bir anlayıştır yahu. Nasıl bir kendine güvenszlik, nasıl bir hastaıklı bakış açısıdır? Tabi ki insanlarla samimi olabilirsiniz, nihayetinde insansınız, iletişim kurmak zorundasınız. Kapatsın madem sizin çok düşünceli sevgiliniz sizi bir cam fanusa öyle seyretsin. Sizin kursa gitme amacınız belliydi değil mi? Oysa siz kendinizden emin olmanıza rağmen kararınızın ardında durmak yerine, onun sizin hayatınızla ilgili onun aldığı karara göre hareket etmiş, o kursa gitmekten vazgeçmişsiniz. Yani bu adama hayatınıza bu kadar müdahale etme yetkisini siz vermişsiniz. Böyle bir durumda kendisinde söz söyleme hakkı bulan, hatta ve hatta aldığı kararı uygulatan bir adam, kusura bakmayın ama facebook hesabı açıp açmayacağınıza çok rahat karar verebilir.
Sizse bütün bunlara rağmen, tutup defalarca farklı farklı hesaplar açmış, onun verdiği tepkiye şaşırmışsınız. Ben hiç şaşırmadım açıkçası. Bu kadar taviz verilen bi adamdan aksi bi davranış beklemek yersiz olurdu çünkü. Garip olan, sizin sevgilinizin tavrına rağmen yaptıklarınız.
Artık ilişki öyle bir boyuta gelmiş ki, küfürleşmeler, tehdit etmeler havada uçuşmuş. Ve bakın yine bunlara rağmen "bn nasıl onlara ayrıldık derim" demişsiniz. Bütün olanları olduğu gibi anlatarak mesela. Düşünün, siz böyle takıntılı, çirkinleşip ailesinize ilişkinizi "ispiyonlayacak" biriyle evlenmeyi düşünmüşsünüz. Halihazırda size tavrı bu olan adam, sizi "garantiye aldığında" neler yapmazdı ki? Ben bilememişim, bu adam böyleymiş diyip durumu anlattığınızda, kendinize inandığınızda aileniz sizin bir şekilde yanınızda olacaktır. Ancak ben malesef sizin yeniden ikna olacağınızı, bu adamı hayatınızdan çıkarıp geleceğinize odaklanmak yerine ona tahammül etmeye devam edeceğinizi düşünüyorum.
Size cesaret, sabır, başarı ve huzur diliyorum.
ben anlayamıyorum gerçekten bu kadar hayatınıza müdahale edilmesine nasıl göz yumuyorsunuz kızlar, her gün 4-5 konu bu ve benzerleri şeklinde açılıyor değer mi yani kendinizi bir erkeğe bu kadar bağlamanız ki daha arada ciddi bir şey yok en fazla pastane sözü yapılıyor o da kendi aralarında ne anne biliyor ne baba, erkeklerin en ufak bir olayda tehdit etmeleri nereye gidiyoruz biz güya kızlar okutuluyor değişen bir şey yok ki ortada hatta daha kötüye gidiyor lisede olan kızlar erkek arkadaşı!istemiyo diye okulunu bırakıyor, erkek arkadaş! istemedi diye evden dışarı çıkılmıyor, kendinize bunu yaptırtmayın bu kadar bilinçsiz olmayın
acıtasyon içine girmeye gerek yok bence gerçekler çok ortada bu sebeptende ailenin evet kızım başımızı önüme eğdin diyeceğini hiç sanmıyorum, içinde yaşadığınız durum nedeniyle olayları abartmışsın bence aciz falan değilsin aklını kullan bak üniversite okuyormuşsun üstelik
hani insanın jetonu düşerdi öye bişey oldu.. ailemde tek üniversite okuyan kız benm.. ailem(babam dışında) herkes herzman en iyisi olduguma inanmıştır.. ben şimdi diyorumki nekdar ezilmişim ne hallere gelmişim.. ben bu değilim bu olmamaıydın.. kaba tabirle büyüklerimiz beritan kocasına bile döver derdi.. ama gel görkü ne hale gelmişim..
arkadaşım erkekler böyledir benim esskisi seni parazit bile olmamış sinekten kıskanırım der her şeyimi kısıtlardı arkadaşlarımı geleceğimle ilgili planlarımı kıyafetlerimi tüm sosyaaal hayatımı bitirmişti ama sonunda aldatıldım. bırak geçmişini aileni düşün işini düşün ve kazan . sana söylüyorum istersen ve çalışırsan kpss yi kazanmak çok kolay. umarım kazanırsın ve ayaklarının üzerinde durursu ve bundan sonrada kimseye izin verme hayatına müdahale etmelerine bende senin gibiydim ailem kızardı kısıtlamalara ben dinlemez sevgilime ne derse yapardım ama giden bizden gidiyor. boşverr ve önüne bak çevre çok önemli kısıtlama kendini inş sınavı kazanırsın canm Allah yardımcın olsun :)
iş yerinde erkek yoktu bnm. erkek stajerler gelincede kavga etmiştik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?