mrb kızlar konuyu okuyan arkadaşlar bilirler,hayatımdaki insanın bayramda beni istemeye geliceklerini ama gelmemelerinden,aileme mahçup olmaktan,bana karşı ilgisiz davrandığından bahsetmiştim.. yine gelicekleri yönde planlar yaparken,3 gün önce kaza geçirdi ve kendisine sağlığına bişey olmadı..ancak araba hasar gördü tabii kendisininde psikoljisi daha çok çöktü kazadan sonra..dün bana isteme olayını 1 ay kadar ertelemeyi teklif etti..mazeret olarak ise kazayı bahane etti..arabasızda gelebilirsiniz,ayrıca psikoljinin bununla alakası yok,ben aileme böyle birşeyi mazaret gösteremem diye tepki gösterdim..çünkü sonuçta bizi bizim hayatımızdaki planları bu sebeplerin etkilemeine izin vermemelii bana göre..ben tepki gösterdiğimde,sen beni yalnış anladın tmm bayramda gelicez dedi..ancak tabii benim içime sinmedi sanki zorlamış gibi oldum diye...neyse beni ikna etmeyi başardı..bugün tüm gün konuşmalarımız gelicekleri yönünde idi..en son akşam üzerine doğru konuştuk,ben akşam babamlarla gelmenin planlarını yapıcam dedi ve son konuşmamızdan belli ne tlfnuma bakıyr nede kendisi arıyor..arkadaşlar ailem nlar gelicek diye hazırlık yaptı,bekliyorlar ve son anda tlflarıma bakmıyor da aramıyorda..ben aileme ne diyeceğim şimdi söylermisiniz??şu an o kadar çıkmazdayımkii ne yapıcağımı bilemiyorum kimseye bişey diyemiyorum..çareyi sizlere yazmakta buldum..çıldırıcam yardım edin bana lütfen