aileme yalan söylemek zorunda kaldım erkek arkadasımın mayısta askerlıgı cıkmıstı ama gitmedi eylülde gidicek diye hesapladık ama yine gidemedi bu ay gitti ama benim ailem eylülde gittigini biliyo annem falan gitsinde gelsin demişti artık gözünü korkut demişti hatta :) 2 ay idare ettim gizli gizli konuştuk uzaktada..
ama şimdi aileme dogruyu söylesemmi bilemedim içim hiç rahat değil bi yandan korkuyorum bi yandan nasılsa gitti belki kızarlar ama geçer diyorum babamın daha çok kızmasından korkuyorum gelincemi söylesem diyorum çok kararsızımm şafak sayıcam biraz geçtikten sonra askerliği eğitimi uzadı falan diye söylerim dedim ama içime sinmiyo yaa bilemedim..
bide ben erkek arkadasımın bulundugu sehire gittim ailemden gizli 2 sene önce
(
babasıyla falan tanıştım üvey annesiyle üvey kardesiyle tanıstım..
ilerde evlilik aşamasına geldigimizde bunun duyulmasından korkuyorum
babası söylemesede üvey annesi falan ne bilim duyulur diye
şimdiki aklım olsa gitmezdim tabikide..
hiç düşünememişim
ama şimdi aileme dogruyu söylesemmi bilemedim içim hiç rahat değil bi yandan korkuyorum bi yandan nasılsa gitti belki kızarlar ama geçer diyorum babamın daha çok kızmasından korkuyorum gelincemi söylesem diyorum çok kararsızımm şafak sayıcam biraz geçtikten sonra askerliği eğitimi uzadı falan diye söylerim dedim ama içime sinmiyo yaa bilemedim..
bide ben erkek arkadasımın bulundugu sehire gittim ailemden gizli 2 sene önce

babasıyla falan tanıştım üvey annesiyle üvey kardesiyle tanıstım..
ilerde evlilik aşamasına geldigimizde bunun duyulmasından korkuyorum
babası söylemesede üvey annesi falan ne bilim duyulur diye
şimdiki aklım olsa gitmezdim tabikide..
hiç düşünememişim