portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
of of,
hemen çözmen gereken bir dert gerçekten.
arada sırada bana da oluyor öyle, Allahtan üni bitti.
Gençliğinize yazık etmeyin, camış gibi yayılmak yerine kendinizi her alanda geliştirmeye bakın, maalesef geçen gün geçiyor, yeniden yaşanamıyor.
kendinize sürekli olumlu telkin yapın, yani çalışmazsam şöyle olur gibi değil de, çalışacağım ve şöyle güzel olacak, mesleğimde şöyle ilerleyeceğim, ailem şöyle mutlu olacak. işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Çalış o zaman
Öğrencinin başka görevi mi var? Tabiki ders çalışacaksın. İçinden gelmiyor olabilir ama sen ders yerine uykuyu tercih ediyormuşsun. Silkelenip kendine gelmelisin. Neyseki tek görevin ders çalışmakmış.
Elimden geleni yapiyorum kendimi telkin etmek icin nedense yapamiyorum bir sey var ve o sey benim motive olmami engelliyor. Bunun ne oldugunu bilsem aslinda daha kolay olacak.
1 de sinavim var ve ben hic calismadim KK'ya takildim falan. Halbuki bunu sinav haftasi gectikten sonra da yapabilirdim.
Tesekkur ederim deniceem:)Hemen-hemen her öğrencinin yasadigi seyler bunlar:)
Universiteye her gun gidip, derslere duzenli girmeye calisin, notlar alin. `Yaa bos ver dersi falan ` gibi konuşan arkadaslarinizdan da uzak durun düzeninizi oturtana kadar. Dersleri de kütüphanede calismayi deneyin. Daha motive oluyor insan , haftada her gun en az 2-3 saat( derslerin agirlik derecesine ve yoğunluğuna gore sureyi kendiniz belirleyin) calismadan cikmayin kütüphaneden. Sonra da eve gelin istediğinizi yapin:)
Isitme hafizaniz daha kuvvetliyse, konulari hizlica okuyup sesinizi kaydedin, otobüste, yolda yürürken, ya da uykuya dalmaya calisirken kulaklıkla dinleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?