• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin beni hasta ilan etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zoe101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangisi doğru? Konu sahibi su yazilanla yazdiklariniz örtüşmüyor.
Örtüşmeme sebebi anne baba ailemin birbirine çok zıt olması. Babam neye izin verdiyse onların ailesinden gizlemeye çalıştık. Aşırı tutucu ve hastalar psikopatlar. Benim kızkıza yurtdışına gittiğimi bile duysalar etmedikleri hakaret kalmayacak insanlar. Annem de onların kafasında bi insan. Anlayabiliyormuşum düzgün okuyun. Babam onlar gibi değil ANNEM VE AİLESİ.

Hayatıma müdahil edildiler zorla. Anlatamıyor muyum? Neden okuduğunuzu anlayamıyorsunuz? Böyle birisi bunları yaşamış olamazmı? İşiniz gücünüz burda kaos yaratmak birilerinin canını acıtmak

Hadi ya canim oyle miymis🤣🤣

Merhaba pazar sabahı regl olmustum ertesi hafta cumartesi(reglim bitti gibiydi yani 1-2 damla anca) erkek arkadasimla iliskiye girdik prezervatif bi anda icimdeyken patladı hemen anlayınca cekti. Bosalmadi yani. Yinede korktum hamile kalırmıyım diye. Kalırmıyım?

24 yasındayım sevgilim de 26 yasında 6 aydır birlikteyiz benim hatalarımdan bahsetmek istiyorum. Sevgilime iliskimizin basında yalanlar söyledim. Cinsel hayatım hakkında cok fazla soru sordu. Kac kisiyle yattın kac kisiyle öpüstün kimle flört ettin vsvs. Ben sayıyı oldugundan daha az söyledim .

bu yaz 3 kez tatile gittik

Ben de onun icin cabalıyorum ortada bir sömürme yok. Kim her haftasonu sevgilisinin evine gidip yemekler yapıyor evini temizliyor hasta oldugunda ilgileniyor?

Nasıl frenleyecekti ki. Dayak mı yeseydi? Kendi psikopat ailesi gibi davranmadığı daha normal bi insan olduğu için yaranamadı ona. Babam bizi çok sevdi ne aşağıladı ne üzdü ne aç açıkta bıraktı durumumuz da kötü değildi. Sonuç bu oldu
Ekonomik özgürlüğün varsa hayatını kurtarmaya bak. Böyle bir anneyle ömür geçmez… annenin çok ciddi sıkıntıları var. Ben babana da üzüldüm. Umarım üstesinden gelirsiniz.

Hadi ya canim oyle miymis🤣🤣
Ya siz nasıl insanlarsınız? gerçekten nasıl insanlarsınız ne vicdan var ne anlayış var tek istediğiniz birilerinin açığını yakalamak kötü ilan etmek açıklama yapsam da anlayamıyorsunuz neden böylesiniz? ANNE VE BABA AİLEM ZIT. BİRİ TUTUCU ÖBÜRÜ MODERN VE ZITLIK İÇİNDE BÜYÜDÜMMMMMMMMMMMMMM anlamak zor mu? Hayır size batıyorum benim yaşadıklarım????? Kendiniz de mi kısıtlanıyorsunuz?

Örtüşmeme sebebi anne baba ailemin birbirine çok zıt olması. Babam neye izin verdiyse onların ailesinden gizlemeye çalıştık. Aşırı tutucu ve hastalar psikopatlar. Benim kızkıza yurtdışına gittiğimi bile duysalar etmedikleri hakaret kalmayacak insanlar. Annem de onların kafasında bi insan. Anlayabiliyormuşum düzgün okuyun. Babam onlar gibi değil ANNEM VE AİLESİ.

Düzgün okuyun derken? Acaba yazdiklariniz tutarsiz olduğu için mi ortusmuyor? Ha siz kendinizi doğru ifade edemiyorsaniz ona bizim yapacak bir şeyimiz yok.

Düzgün okuyun derken? Acaba yazdiklariniz tutarsiz olduğu için mi ortusmuyor? Ha siz kendinizi doğru ifade edemiyorsaniz ona bizim yapacak bir şeyimiz yok.
Anlayan anladı görmek isteyen gördü sizin gibi duygu zorbalarından anlayış beklemiyorum sizin tek işiniz açık aramak karşındakini suçlanmak mağdur olanın bi hayatı olmasın özgürlüğü olmasın ölsek mutlu olacak insanlarsınız kimbilir nasıl bi hayatın içindesiniz de anonim insanların açıklarını arıyorsunuz ben size sadece acıyabilirim yazık derim çünkü tedaviye bile cevap verecek potansiyeliniz yok hayatınız hayatsız geçecek

Ya siz nasıl insanlarsınız? gerçekten nasıl insanlarsınız ne vicdan var ne anlayış var tek istediğiniz birilerinin açığını yakalamak kötü ilan etmek açıklama yapsam da anlayamıyorsunuz neden böylesiniz? ANNE VE BABA AİLEM ZIT. BİRİ TUTUCU ÖBÜRÜ MODERN VE ZITLIK İÇİNDE BÜYÜDÜMMMMMMMMMMMMMM anlamak zor mu? Hayır size batıyorum benim yaşadıklarım????? Kendiniz de mi kısıtlanıyorsunuz?
Baba vs anne

2E39439D-2A80-4EE5-9E44-2DB55C57A8E9.webp

BAF65980-A8BE-4B1C-8C76-F4078F85E86E.webp

Baban boşanıp sizi yanına alsa dayıların ne yapabilirdi ki? Anneni testere Necmi gibi anlatıyorsun da baban da az umursamaz ve sorumsuz değilmiş. Etkisiz eleman gibi karnım doysun elbisem yikansin diye her şeye göz yummuş. Şimdi bu baba niye ve nasıl iyi ve gariban oldu ki senin gözünde?

Baban boşanıp sizi yanına alsa dayıların ne yapabilirdi ki? Anneni testere Necmi gibi anlatıyorsun da baban da az umursamaz ve sorumsuz değilmiş. Etkisiz eleman gibi karnım doysun elbisem yikansin diye her şeye göz yummuş. Şimdi bu baba niye ve nasıl iyi ve gariban oldu ki senin gözünde?
Sevdiği çocuklarına saygı duyduğu için

Alıntı yaptığınız suelinda kim, konuyu yazan Zor kim?

Haklısın ama gidemiyorum dışarıda kalmam yasak evlenmemi istiyorlar ben de yanlış bi insanla annemden kaçmak için evlenmek istemiyorum
Ay haklı filan değil ya. Ne kadar anormal şeyler yaşamışsın, kendini toparlayamam çok normal. Daha çok gençsin. Sakın böyle dışardan bilip bilmeden sallayan insanların aklına uyup o evden kurtulmak için yanlış Bi evlilik yapma. İyi düşün, planlı davran.

Konu sahibi, konuyu ele alış biçimin asla normal değil. Yazdıkların doğrudur yalandır buna bir şey diyemem ama senin iletişimin o kadar sorunlu ki insanlara ne yaptın da bu kadar üzerine geldiler diye düşündüm.

sinirlendim diye gitti ambulans polis ne varsa çağırdı sırf haklı çıkmak için. Kız Kardeşini aramış benim ses kayıtlarımı dinletmiş o da gitmiş dayılarımı aramış beni akıl hastanesine kapatıp dövsünler diye. Annem beni yerlerde sürükledi kolunu tutmuşum tırnağım geçmiş diye gitmiş
Kızım sinirlendi diye polis aradı ve polisler de geldi mi?

Akıl hastanesinde kimseyi dövmüyorlar , tedavi ediyorlar.

Kolunu tutmuşum tırnağım geçmiş diye bir şey yok, tırnaklarını batirmissin iste .

Aacaba yanlı mı anlatıyorsun yoksa gerçekten olmayan şeyleri mi kuruyorsun.

Seni okutmuslar, yurt dışı tatile gitmişsin. Zannettiğin kadar kötü olmayabilirler mi?

Belki de gerçekten iyi bir doktora gitmek hepinize yardımcı olabilir. Bence hiçbiriniz normal değilsiniz.

Babanız,annenizden ve ailesinden bu kadar çekinirken nasıl izin verebildi tatillere gitmenize vs.
Ona söz hakkı vermezler ki!
Çünkü babanızı evde nasıl olsa iş yapılıyor diye her şeye evet diyen bir adam gibi anlatmışsınız kendiniz daha bu konuda.

Daha bundan önceki konunuzda sevgilinizin annesini anlatmak için annemin tırnağı olamaz,anam çekip çevirir her şeyi muntazam yapar:aklı başındadır vs demişsiniz.
Bana aklınıza geleni öylesine yazıyormuşsunuz gibi geldi.
İnsanlar size üzülsün mü istiyorsunuz,derdiniz nedir anlamadım

Annem çocukluğumuzda ne babamı ne bizi adam yerine koymadı kök ailesinden kopamadı varsa yoksa kardeşleri . Bi kez benim çocuğum benim ailem demedi hep kardeşlerim kardeşlerim ne değer gördük ne ilgi gördük ne sevgi gördük kocasını aşağıladı bizi sorunlu ilan etti psikolog psikolog gezdirdi bi kez bile kendisi gitmedi. Bizi ailesine aşağılamaktan rencide etmekten rezil etmekten beni sorunlu göstermekten hiç geri kalmadı aile içinde yaşadığımızhiçbi zaman aile içinde kalmadı.Kimsesiz öksüz sanki annem yokmuş gibi büyüdüm yemek yapmak temizlik yapmak annelik sananlar hep bana anneni nasıl sevmezsin diyip vebalı gibi baktı. 8 yaşındaydım teyzem yüzümü parçaladı kan içinde yatarken annem karşıma geçti benim kardeşim hasta bilmiyormusun onu nasıl sinirlendirirsin dedi. 2 hafta sonra teyzem utanmadan “kusura bakma ben kendi çocuklarıma 1kez bile vurmadım senin çocuğuna yaptım dedi annem önemli değil dedi geçti böyle öksüz büyüdüm ben hep başkaları kıymetliydi biz değildik.kim kimin çocuğuna yapabilir böyle bişey? Sürekli öfke patlamaları yaşıyorum 24 yaşına geldim hala bunları yüzüne vuruyorum kardeşlerinden de nefret ettim sürekli sen onu yaptın sen bize bunu yaptın diyorum bana hasta kafanda kuruyor muamelesi yapıyor. İşsiz kaldığım 5 aylık bi süre oldu öfkemi aileme yansıttım anlaşılmadığım için . Beni sürekli teyzeme şikayet ediyordu sinirlenip hesap sorarken beni ses kaydına alıyordu sinirlendim diye gitti ambulans polis ne varsa çağırdı sırf haklı çıkmak için. Kız Kardeşini aramış benim ses kayıtlarımı dinletmiş o da gitmiş dayılarımı aramış beni akıl hastanesine kapatıp dövsünler diye. Annem beni yerlerde sürükledi kolunu tutmuşum tırnağım geçmiş diye gitmiş abilerine göstermiş beni dövdü bana hakaret ediyo bağırıyo çağırıyor eve polis ambulans geldi onun yüzünden diye tüm sülaleyi ayağa kaldırıp eve topladı. Dayımlar eve geldi evin üst katında bana seni doğrarız bizim kardeşimiz kimsesiz mi sanıyorsun sen neyine güveniyorsun güzelliğinemi yolda geçerken attırırız yüzüne kezzabı oturursun aşağı dediler oysa kardeşleri değil kimsesiz olan anlaşılmayan hep bendim. Silah çıkardılar Bidaha üzersen sıkarım kafana dediler. Döveceklerdi sözde perişan halimi görünce acımışlar. Bu arada yaptıkları öylesine laf falan değil annem gerçekten böyle psikopat bi ailede büyümüş amcası da karısını doğramış 40 yerinden bıçaklamış. Babam sesini çıkaramıyor anneme gücü yetmiyor o da bıktı ama karım evi temizliyor yemek yapıyo diye sesini çıkarmıyor. Ben artık çok yoruldum anlaşılmamaktan deli muamelesi görmekten hayatı boyunca ne çocuklarını benimsedi ne de mutlu olmamızı istedi. Kendi yaşamadığı hiçbirşeyi yaşatmadı bana . Ergenliğimin başında ilkken hayatta yüzüm gülmeye başladığında hergün evde mutsuz olayım diye kavgalar çıkarttı çocukluğum allahım ben hep ağlayacakmıyım ömrüm böyle mi hasta muamelesiyle mi geçecek diye düşünmekle geçti. Ben ailesine her laf ettiğimde ona ters yaptığım herşeyde öl geber yaşamanı istemiyorum keşke doğmasaydın cehenneme odunsun şeytansın ben bu lafları duya duya ömrüm çürüdü. Para kazan evden git diyeceksiniz ama o dayılarım buna müsaade edecek insanlar değiller. Heryerde kalmam herşeyimi yasakladılar. Ben anneme öfkelenmekte haksızmıyım? Bana kendi kendime onu sevmiyorum düşman olmuşum gibi muamele yapılmasından deli ilan edilmekten çok yoruldum.
Anneniz korkunç bir insanmış. Kardeşleri de korkunç. Ses çıkarmayan babanız da korkunç. Başka kardeşimiz var mı? Bir şekilde çıkmanız lazım o evden. Başka şehirde iş bulsanız nasıl olur. Ama illaki sizde de öfke problemleri kalmıştır bu ortamda normal psikolojide kalmanız imkansız. Başka bir il ve psikolojik destek lazım size diye düşünüyorum ben. Anneniz korkunç bir insan.

24 yasinda cocuk degilsin.
Herkes birseyler yasiyro cocuklugunda.
Artik yetiskinsin, kurban rolünden cikmalisin.

Ayrica Gecmis konularda kafa karistirici, ..

Back
X