- 16 Eylül 2017
- 7.780
- 14.017
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Önceki konumu ekliyorum.
Konu 'Ailemin tayin döneminde muhteşem(!) desteği'
Ailemin tayin döneminde muhteşem(!) desteği
Arkadaşlar annemde babamda istisnasız her gün yeni bir gündemle beni strese sokuyorlar. Tayin olduğuma sevinemedim. Ya bir insan 30 gün boyunca her gün arayıp farklı bir şey söyleyip durduk yere sorun yaratıp insanı strese sokar mı sinirlendirir mi yok şu eşyan fazla yok bunu atalım yok bavulun böyle yok ev şöyle yok bu böyle vs…Her gün yeni bir gündem. Şimdi de annemde meme tümörü ortaya çıktı. Çok aşırı üzüldüm. Birkaç güdür konuşmuyoruz çünkü artık sabrım taştl. Köpeğime oda ayırdım evi ona göre tuttum. Bana diyorlar ki biz gelip orada yaşayacağız sık sık geleceğiz diye plan yaptık köpeği balkona koy ya da at. Açık açık hayır dedim bunu bir defa da demedim defalarca söyledim. Siz gelmek isterseniz benim odamda kalırsınız dedim. Neyse annemde meme tümörü çıkınca babam aradı annenin steril ortama ihtiyacı var ona göre dedi. Eşyalarımı ısrarla ellemeyin dediğim halde ve bundan nefret ettiğimi bil halde açmış yıkamış kıyafetlerimdem birkaçını da köpek tüyü var diye atmış
babam da annen öksürdü köpek tüyüne dedi. Ya madem öyle bu insanlar benim köpeğimin olduğunu biliyor niye elliyor kurcalıyor açıyor ben hepsini paketli gönderdim. Neymiş arabaya eşyaların hepsi sığmaz diye valizleri birleştirmişler. Ya önceden bana sorsalar zaten ben gider alırdım eşyalarımı veya en başında hiç otobüsle uğraşmaz direk kargolardım. Yorganlarım kirliymiş yıkamışlar. Ya arkadaşlar belki bin kere dedim ellemeyin diye. Ayrıca ben benimle yaşamalarını da istemiyorum çünkü asla özel hayata saygılı insanlar değiller ve sürekli durdurak bilmeden her şeyime karışıyorlar saçımı başımı yolasım geliyor artık sinirden. Patlama noktam ise evimi tuttum eşyalarımı aldım bize sormadan neden aldın dedi babam. Belki tedaviyi annem bursada olurmuş. Bu arada burada olması için de bir sebep yok. Hani desem ki kendi evleri yok eski falan asla öyle bir şey de yok. Memlekette gayet “steril” iki katlı ev var. Bu arada bu yaşıma kadar gerçekten aileme çok çok iyi davrandım tüm baskılarına rağmen gönüllerini hoş tutmaya kalp kırmamaya gayret ettim. Ama dediğin gibi sürekli her şeyime yorum yaptıkları ve eleştirdikleri için hep bir mesafeli durmayı tercih ettim artık katlanamıyorum 30 yaşında koca kadınım 6 yaşında çocuk muamelesi görmek istemiyorum. Bu süreçte annemin yanında olmayı yakın olmayı destek olmayı çok istiyorum ama şu da var ki bana hayatı zindan ederler.
Konu 'Ailemin tayin döneminde muhteşem(!) desteği'
Ailemin tayin döneminde muhteşem(!) desteği
Arkadaşlar annemde babamda istisnasız her gün yeni bir gündemle beni strese sokuyorlar. Tayin olduğuma sevinemedim. Ya bir insan 30 gün boyunca her gün arayıp farklı bir şey söyleyip durduk yere sorun yaratıp insanı strese sokar mı sinirlendirir mi yok şu eşyan fazla yok bunu atalım yok bavulun böyle yok ev şöyle yok bu böyle vs…Her gün yeni bir gündem. Şimdi de annemde meme tümörü ortaya çıktı. Çok aşırı üzüldüm. Birkaç güdür konuşmuyoruz çünkü artık sabrım taştl. Köpeğime oda ayırdım evi ona göre tuttum. Bana diyorlar ki biz gelip orada yaşayacağız sık sık geleceğiz diye plan yaptık köpeği balkona koy ya da at. Açık açık hayır dedim bunu bir defa da demedim defalarca söyledim. Siz gelmek isterseniz benim odamda kalırsınız dedim. Neyse annemde meme tümörü çıkınca babam aradı annenin steril ortama ihtiyacı var ona göre dedi. Eşyalarımı ısrarla ellemeyin dediğim halde ve bundan nefret ettiğimi bil halde açmış yıkamış kıyafetlerimdem birkaçını da köpek tüyü var diye atmış