• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin sorunları

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.872
608
73
26
Hanımlar ben hastalık hastasıyım bununla ilgili defalarca da doktora gittim şuan çok şükğr çok daha iyiyim ama ailemin sıkıntılarını vs duydukça içime kapanıyorum. Yalnız olduğum zamanlar duvarlar üstüme geliyor. Kayınvalideme gitmek istiyorum sürekli orada olmak bana iyi geliyor ama kızım kreşe gittiği için gidemiyorum sık sık. Neyse sorun annem arıyor abimi kardeşimin sıkıntılarını anlatıyor kardeşini arayıp hal hattını sorar mısın benimle birşey paylaşmıyor evde çok mutsuz vs diyor kardeşim arıyor annem yemek güzel yapamıyor temizlik yapmıyor baabmla sürekli kavga ediyorlar çok bunaldım daraldım diye beni arıyor. Abim yurtdışında olduğu halde parasını yettiremiyor süreki borç bataklık bunu anlatıyorlar. Yani ben kendi derdimi kimseye anlatamıyorum inanın. Ama eşimin tarafında çok şükür hiçbir sorun kavga olmuyor. Ne kayınpederim eşiyle kavga eder nede kendi ailemde ki gibi ben eşimle tartışırım. Anne,kardeşim yeter artık kendi dertlerinizi bana anlatmayın deyip silip de atamadığım için hep içime kapanır oldum

Onlar alışmış hara güre onları olduğu gibi kabul edin bu düzen değişmez hı hı deyin geçin.Arada karnım ağrıdı misafir geldi vb bahane uydurun kapatın telefonu.Bir şey olmaz ....

Back
X