- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Konu sahibinin esi ailesine gitmesine izin vermiyormus ama esinin ailesine kosarak görürüyormus. Erkekler neden böyle gibisinden biseyler yazmistiKonu boş?
Evet bamlanmışımMesaj silmek tüm forumlar için yasaktı sanırım diyecekken konu sahibimiz de ban yemiş an itibariyle...
Izin vermiyor ne demek ya ? Topla pilini pirtini git . Neyin izni bu ? Su salaklari tepenize cikarmayin allah askina.Merhabalar,eşim ailemin yanına gitmeme izin vermiyor ,kendi aileside şehir dışında olduğunu kendisininde çözlediğini söylüyor,memelketlerimizden uzakta tek başımızayız ee bende haliyle bunlaıyorum çokda arkadaşım yok kafa dağıtcağım burada ,bir iki haftalığını gitmemde ne sakınca olabilir illaki ailelerin birbiriyle kıyaslanmasımı gerekiyori ,onun ailesinin yanına gitmek istesem izin verir hatta koşarak kendi bırakır neden böyle erkekler duygusuz ve ruhsuz sadece kendileri ve kendi ailesi varmış gibi davranır anlamıyorum çok dertliyim
ASlında doğru bensiz kalmak istemiyor ama banada iki gün yetmiyor işte Götüreyim diyor madd durumlarımız el vermiyor iki kişi git gel bir sürü masraf yani aslında eşimede bazen hak veriyorum bugüne kadar çok defa götürdü gittiğimde kaldım onla geri dönmedim çoğunda birde etkileniyor gittinmi gelmiyorsun diyoEvlilikte beraberlik önemlidir. Adamada hak ver o kadar süre yalnız kalmak istemiyordur ? Hemen kötü düşünmeyin, sizsiz kalmak istemiyordur belkide. Uzlaşımcı yaklaşın, izin gününde beraber gidelim diyin, gitmişken iki gün daha kalayım olur mu diyin, daha sonra o söylemeden siz ona annenlere mi gitsek/gitsem diyin, böyle böyle etkilerseniz tutumu değişecektir bence.
Mesafe ne kadar?ASlında doğru bensiz kalmak istemiyor ama banada iki gün yetmiyor işte Götüreyim diyor madd durumlarımız el vermiyor iki kişi git gel bir sürü masraf yani aslında eşimede bazen hak veriyorum bugüne kadar çok defa götürdü gittiğimde kaldım onla geri dönmedim çoğunda birde etkileniyor gittinmi gelmiyorsun diyo
10 saat var kendi kendime büyütüyorum bazen yalnızlık zor geliyor sonra sakinleşiyorum hayat işte kendi başımıza yaşamaya alışmamız lazımMesafe ne kadar?
Uçakla gidip gelin, daha az kalırsınız10 saat var kendi kendime büyütüyorum bazen yalnızlık zor geliyor sonra sakinleşiyorum hayat işte kendi başımıza yaşamaya alışmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?