Merhaba arkadaslar,
uzun süredir bu yük'ü kendimle sürükledigim icin buraya bi konu acmaya karar verdim. Iki yillik bir iliskim var, kendisi Türkiye'de ben Yurtdisinda'yim.
Yaz tatilinde Ailesi tanismaya, bi nevi beni istemeye geldiler. Bu bulusmadan önce babamla iliskim hakkinda kendim hic konusmadim, annem'den ögrendi tüm bildiklerini. Annem'e konustugum biri var diye söyledigim gün Erkek arkadasim hakkinda konustuk, sonrasinda muhabbetini fazla yapmadik. Aramizda bu konuda yani hep bi sogukluk var/di.
Evin tek kiziyim, ilk cocuklariyim (22 yasindayim). Türkiyede ailesine hemen evet demediler, bunu beklemiyorum da, tanimiyolar sonucta anlayisla karsiliyorum. Bana iyi düsün Ülke ve yasadigin ortami degistirmek, en önemlisi de ailenden uzak olmak kolay olmayacak dediler. Benimle konustular bu konular hakkinda, Evliligin kolay olmadigini vs. düsünmemi istediler..
Sonrasinda Almanya'ya geri döndüm.. Ailem benden bi kac hafta sonra döndü. O gün bu gündür hic konuyu acmadilar.. ve ben asiri cekingen, icime kapanigim gidip kendim biseyler diyemiyorum.. napicaz bilmiyorum, erkek arkadasim artik bi söz nisan yapilsin istiyo.. ailesi de israr ediyolarmis.. annesi aramak istedi ama annem kabul etmedi (Aile büyükleri uzaklik yüzünden karsi geliyolarmis, ne konusacagini bilmiyomus)
Aranizda tecrübeli Ablalarim falan varsa, biri bana yol gösterebilirmi lütfen.. ne yapicami nasil adim atacagimizi bilmiyoruz.. annem'le gidip acik acik konusmam gerekiyo ama olmuyo, aramizdaki sogukluk ve benim cekingenligim yüzünden yapamiyorum..