Merhaba ben henüz 18 yasindayim sizleri yormamak için direkt konuya gireceğim .Ben maddi durumu iyi ,tanınan ailenin ortanca kız çocuğuyum mükemmel bir çocukluk geçirdim ne istediysem oldu babam bu hayata en sevdiğim insandı her bakımdan mükemmel bir babaydı (annem çok disiplinliydi)ve ailesine çok düşkün bir babaydı buraya kadar her şey çok iyiydi taki 8.sınıfta bi kız arkadaşımla mektuplaşırdık çünkü o zaman telefon kullanmıyordu bizim okuldaki kız kardeşi sayesinde mektuplar yazıyordu ve adını yazmıyordu neyse babam gördü bunları ve tartıştık bana bi erkekle görüştüğümü söyledi (babamın erkeklere alerjiisi var )be mektupta arkadaşım bi alıntı yazmıştı babamı bir türlü inandıramadım kız olduğuna birbirimize ciddi şekilde bagırarak tartıştık annem de babama hep kız arkadaşı işte diye ısrar ediyordu ama babam işte.Neyse aramız bozuk bi hafta geçirdik ve bi haftadan sonra babam gelip beni öpüp bi daha olmasın dedi babam asiri kontrolcü bi kişilk nyse böyle söylemesine rağmen asla eskisi gibi olamadık ve aramız giderek açıldı yani baya açıldı eskisi kadar babamı sevmiyorum o da beni .Yine her türlü maddi ihtiyaçlarımı eskisi gibi hallediyor fakat çocukluğumun aski gitti ve aramız o kadar çok açıldı ki babamla aynı evde yabancıyız beni sinirlendiren sanki bu normalmiş gibi davranması evdeki sevgi anlamındaki ayrımcılığı hep hissettim.suan üni 1 deyim aile evindeyim seneye taşınmayı düşünüyorum belki size basit gibi gelebilir ama bu durum beni yok ediyor . Fikirleriniz için teşekkürler