ailemm=(

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
ya bılmıyorum napcamı gercekten bılmıyorum..eskı sevgılm rezıllık cıkardı ve olan bana oldu ..aılem sımdı benı büyükannemlerın yanına göndermek ıstıyor türkiyeye!!

yurt dısında yasıyorum cok güzel bır ısımm var ama babam bugün geldı bıletımı attı önüme ve tek gıdıs :14:

kımse benımle konusmuyor ..

sanırım eskı sevgılm benı katıl edecekk.... bu kadar basıt dııl hersey!!

nasıl ıntıkam alıcam ben ..ıcım ıcımı yııyoorr ..

Esmerim neden sürekli farklı konular açıyosun,
Aynı konudan devam etsen,hem sen tekrar tekrar anlatmazsın.

Babanın yaptığına gelince şuanda iteat etmekten başka bir çaren yok gibi gözüküyor,biraz sabret affeder yakında geri çağırır seni.

Erkek arkadaşınında 100 metre yakınından geçme,hala adamın neler yapacağını anlamadınmı?
İntikam aldığını zannedersin sonra daha beter duruma düşürür seni.

amcalar evdeyken gelip dışardan bağıran eski sevgilimi konusu mu bu?

Rus mafyasıyla anlaşıp topuklarına sıktırabilirsin.

İyi çalışmalar.

:27::27::27: bu iyidi işte. :46::46:

-----------

esmerim sana gelince konuyu biraz daha acabilirdin ben dahil eski konularını bilmeyenler var ve herkes onları okumak zorunda değil . en azından ana hatlarıyla anlatabilirdin :17:

:27::27::27: bu iyidi işte. :46::46:

-----------

esmerim sana gelince konuyu biraz daha acabilirdin ben dahil eski konularını bilmeyenler var ve herkes onları okumak zorunda değil . en azından ana hatlarıyla anlatabilirdin :17:

ben bu eskı denyo yu bıraktım dıye gururuna yedıremedı evıme gelıp camımı kırdı herkese rezıl ettı..saten aynı mahalledenız ve herkes bu durumu konusuyor..bızmkılerde benı postalıyor ..babaannem demıs buraya yollayın onu dıye babamda kostur kostur gıtmıs bıletımı almıs bu arada yasımda dolu dolu 21!!!

cok bunalıyorum yaa..

hersey cok sacma ve anlamsız.. düsünemıyorum beynım durduu ..

sızede ooluyormu gözlerınız bır noktaya dalıyor ve sankı hersey yalan oluyor..annen baban kım sen kımsın bılmıyorsun sonra bır ses duyuyorsun kendıne gelıyorsun..

seni türkiyeye yollayıp ne yapacaklar ki?eve falan kapatırlar mı?ya da başka biriyle evlendirmeye kalkmasınlar bu kız başımızı belaya sokacak diye?ben senin yerinde olsam gitmezdim.rezillliği yapan o pislik segilin cezasını neden sen çekeceksin ki onu cezalandırsınlar güçleri yetiyorsa

Bunca rezalete neden şikayet etmediniz hala anlamadım ki
adam tabi ki yüz bulur bunları yapmaya
bence devamı da gelir
ee gelsin

Back
X