Ailenin şamar oglanıyım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Annem ne zaman siniri bozuk olsa benden çıkarıyor kardeşimle tartışsak hep ben suçluyum kısaca hep bana kızıyor bir yerden sonra dayanamıyorum artık önemsiz şeylerden bile bana kızıp benim özür dilememi bekliyor susuyorum suçluyum cevap veriyorum suçluyum ne yapıcam bilmiyorum seviyor gibi davranıyor ama hep bana kızıyor kaldıramıyorum artık

Normalde ilişkiniz nasıl? Benim annemde genelde öyledir ama bana nazı geçtiği için öyle davranır genelde. Çünkü bişey istesem bi dediğimi iki etmez ama en ufak bişeye kızsa bende payımı alırım

Normalde ilişkiniz nasıl? Benim annemde genelde öyledir ama bana nazı geçtiği için öyle davranır genelde. Çünkü bişey istesem bi dediğimi iki etmez ama en ufak bişeye kızsa bende payımı alırım
Iyiyiz normalde hatta benim beş yıl olamadığım amaliyatı olmamı sağladı maddi manevi ama ben çok üzülüyorum ağır şeyler söylüyor bide

Bende sen gibiydim, artık gerilimin kokusunu alır almaz ortamdan uzaklaşıyorum kafam rahat :KK54:
Bende odama kapanıyorum ama orayada sesi geliyor söyledikleri ağır olmasa takmam ama bazen çok ağır konuşuyor kafam uyuşuyor üzülmekten sıkılmaktan

Iyiyiz normalde hatta benim beş yıl olamadığım amaliyatı olmamı sağladı maddi manevi ama ben çok üzülüyorum ağır şeyler söylüyor bide[/QUOTE
Benim annemde öyle. Hatta anne diyorum senin şu söylediklerinin çeyreğini başkası söylese yüzüne dahi bakmam ama annem sonuçta. Beni sevdiğini biliyorum, iyiliğim icin dua ettiğini biliyorum. Bi grip olsam kendi yatak döşek hastada olsa bana iş yaptırmaz. Lafı sözü var işte ama oda stresini öyle atıyor. Takmamaya çalışın, söylesin söylesin rahatlasın. Bu saatten sonra değiştiremeyiz, kendini üzme

Sağolun benim baba denilen kötü biri gerçekten damarlarımda onun kanı aktığı için bile nefret ettiğim oluyor kendimden sen babana benziyosun diye diye bi kaldı birşey yaptığımda yok bazen ağır konuşuyor iste

Sağolun benim baba denilen kötü biri gerçekten damarlarımda onun kanı aktığı için bile nefret ettiğim oluyor kendimden sen babana benziyosun diye diye bi kaldı birşey yaptığımda yok bazen ağır konuşuyor iste
Annenle empati kurmaya çalış, ne zorluklar çekmiş, her insan sinirini ve o kötü enerjisini boşaltacak yer veya kimse arıyor. Bazı annelere de evlatlarını seçiyor maalesef. Seni çok iyi anlıyorum, bi anne bunları nasıl söyler bişey yapmadığım halde diyorsun ama bırak desin, kulaklarını tıka, onun onu gerçekten söylemediğini icinden gelerek demediğini kendi kendine sürekli söyle

üç kız kardeşiz büyük olan benim bana göre ailenin şamar oğlanı benim ilk deneyimler tecrübesizlikler bende atlatıldı birşey yaptığımda sen büyüksün dendi
iki numara:) ya görede şamar oğlanı o sözde ben büyüğüm diye kıymetliymişim küçüğümüzde ana kuzuzuymuş arada hep o kalıyormuş
üç numaralı kardeş ise dememe gerek varmı evin küçüğü evin hertürlü eziyetini o çekmiş miş hep bizim altımızda otoritemizde ezilmiş miş
anamıza göre ise evlat bu farkı mı olur der beş parmağın acısıda birdir der
olaya nerden bakarsan kimin penceresinden bakarsan değişir emin ol

Annenle empati kurmaya çalış, ne zorluklar çekmiş, her insan sinirini ve o kötü enerjisini boşaltacak yer veya kimse arıyor. Bazı annelere de evlatlarını seçiyor maalesef. Seni çok iyi anlıyorum, bi anne bunları nasıl söyler bişey yapmadığım halde diyorsun ama bırak desin, kulaklarını tıka, onun onu gerçekten söylemediğini icinden gelerek demediğini kendi kendine sürekli söyle
Çok sağolun denicem dediklerinizi

üç kız kardeşiz büyük olan benim bana göre ailenin şamar oğlanı benim ilk deneyimler tecrübesizlikler bende atlatıldı birşey yaptığımda sen büyüksün dendi
iki numara:) ya görede şamar oğlanı o sözde ben büyüğüm diye kıymetliymişim küçüğümüzde ana kuzuzuymuş arada hep o kalıyormuş
üç numaralı kardeş ise dememe gerek varmı evin küçüğü evin hertürlü eziyetini o çekmiş miş hep bizim altımızda otoritemizde ezilmiş miş
anamıza göre ise evlat bu farkı mı olur der beş parmağın acısıda birdir der
olaya nerden bakarsan kimin penceresinden bakarsan değişir emin ol
Hiç güleceğim yoktu çok güzel açıklamışsınız çok sağolun teşekkür ederim

Back
X