Kızlar benim 3 yıllık bir ilişkim var. Çok ama çok seviyorum ve o da beni çok seviyor biliyorum. Aramızda her ilişkide olan ufak tefek problemler dışında bir problem yok. Yalnız sevgilimin ailesi (ki benim ailemle tanışıyorlar ve araları çok iyi) sevgilime karşı çok güvensiz ve ilgisiz. Kardeşine karşı gösterdikleri ilgiyi ona karşı göstermiyorlar. Benim sevgilim çok yardımsever her dertlerine koşturuyor. Adamın hayat felsefesi kimse benim yüzümden üzülmesin herkes mutlu olsun. Fakat normalde hep içinde tutardı ailesinin ona bu şekilde yaklaşmasını en sonunda patladı geçen gün. Kendime güvenim kayboluyor ben hiçbir şeyi başaramazmışım gibi geliyor bu hayatta dedi. Benim sorunum sevgilim bu konularda çok kapalıdır beni üzüp kırmamak için hiçbir şey söylemez zorla anlatırırım bir sıkıntısı olduğunda. bana hep geçmişinde çok problem yaşamışsın bir de benim için üzülme diyor. ama geçen gün açıldı sonunda bana. tabi ben ne diyeceğimi bilemedim ve gerçekçi yaklaştım biraz. çünkü avutmaya ya da pohpohlamaya çalışsam daha kötü olurdu biliyorum. o kadar kötü oldu ki en sonunda konuşmayalım boğazım düğümleniyor dedi 
ben de saygı duydum tamam dedim. bu hayatta bir şey başarmaya ihtiyacım var dedi. moralini yerine getirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana bir öneride bulunabilir misiniz lütfeennn 

:2::2: