- 8 Ocak 2015
- 6.091
- 19.104
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık hanimlar hep boyle diyor zaten. Falanca cekemiyor boyle demiş vs. Mesela o kisi tam olarak neyi cekemiyor? Baban salt ucuncu bir sahsin akliyla hareket edecek kadar uydum akilli mi? Ayrica calisip ortada bir birikim olmamasi da problemdir. Zengin olmak zorunda degiller ama gelecege yatirim sart. Hele ki sevdigin kisinin bir saglik problemi varsa kendisi ve ailesi ileride calismama durumunu goz onunde bulundurmak zorunda. Bu devirde cenaze isi bile paraya bakiyor. Hayat senin hayatin sen bilirsin ama aileni zor durumda birakma derim. Bye.Hiç bir zaman hayırsız bir evlat olmadım onları üzecek birsey yapmadım ama bu konuda neden bu kadar sert davranıyor anlamıyorum. Aile düzeni yok derken çeken çekemeyen birisi demiş ki hepsi çalışıyor bir yerde parayı toplayamiyorlar durumları kötü har vurup harman savuruyorlarmıs demişler. Birikim yapamıyorlar demişler..
Basit gibi gorunuyor ama bu savurganlik cok onemli bir konu. Esim de ailesi gibi savurganken ben onu toparladim.tasarruf etmeye basladik. Bu sefer ailesi sizde var verin biraz da sizin paranizi harcayalim moduna girdi ve esim de vermek istedi. Durumlari bizden iyi oldugu halde sirf savurgan olduklari icin parasiz kaliyorlardi ve esim de paramizi onlarin keyfine harcamak istedi ve sirf ailesi yuzunden kac kez bosanmaya kalkistik. Ailesi iyi olsa kocamla bosanmayi kesinlikle aklimdan gecirmezdim. Ha simdi anladi her seyi ama bosanabilirdik. Inan hic basit degil babanin sorun ettigi seyler. Bir de su yanilgiya sakin dusme. Ailesine cevap veriyor. Hakkini savunuyor. Beni koruyor. Onlara karsi gerektiginde mesafeli diye sakin dusunme. Evlenince erkeklerin ailesi degerleniyor. Taniyamiyorsun inan. Babani dinle. Sevgi bu bahsettigim sorunlar sonucunda bitebilir ama baban hep hakli olarak kalir!Hiç bir zaman hayırsız bir evlat olmadım onları üzecek birsey yapmadım ama bu konuda neden bu kadar sert davranıyor anlamıyorum. Aile düzeni yok derken çeken çekemeyen birisi demiş ki hepsi çalışıyor bir yerde parayı toplayamiyorlar durumları kötü har vurup harman savuruyorlarmıs demişler. Birikim yapamıyorlar demişler..
Bilmiorum ama tek bildiğim babalar hisseder benim babamda ben ve iki ablam olmak üzere eslerimizi uygun bulmadı ucumuzde mutsuzuz diğer ablamı kendi verdi hatta ablam istemedi çok ağladı ama şimdi aramızda tek mutlu olan o ve iiki babamı dinlemisim dior biz keşke dioruz ya o büyük aşklar bı bitioki evlenince eser kalmio kesinlikle ve kesinlikle mantık evliliğiMerhabalar daha iki gün önce konu açmıştım. Sevgilim ile ailelerimizi tanıştırmaya karar vermiştik..Sevgilim şeker hastası diyabet 1 olduğu için babam karşı çıkıyor ilerde benim çok kötü olacağımdan hastalığından dolayı zor süreçler yaşayıp çalışmayacagından şüpheleniyor. Göz göre göre nasıl uçuruma atayım diyorNe dersem diyeyim babami ikna edemiyorum arkadaşlar. Ailesi ile ilgili de düzenlerinin olmadığını herkesin kendi parasını biriktirdiğini yengesinin fena olduğunu duymuş öğrenmiş. İleride o aile ile rahat edemeyeceğimi söyleyip duruyor. Ve asla vermem diyor. Sevdiğim adam bir tarafta ben bir tarafta ağlamaktan helâk olduk. Severek nasıl ayrılacağım kin bile güdemiyorum ki
birbirimizi çok seviyoruz babam böyle yapınca ezip geçemiyorum ama arada bende mahvoluyorum siz olsanız napardınız
![]()