- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi strawberrylips
7 yıllık bir beraberlik,4 yıllık bir evliliğn ardından şuan 11 aylık olan ve o sırada çok hasta olduğu için otobüslerde perişan etmeyeyim diye 10 saatlik bir yola çıkmak istemediğim ve sadece bu nedenle kayınvalideme gidemeyeceğimi söylediğim için boşanmak isteyen bir koca..yazık sadece geçen yıllara yazık aslında herşey ilk günden belliydi ama ben o kadar kördüm ve o kadar seviyordumki ailemi hiç dinlemedim,uzun zamandır eşim özelliklede bebeğimiz doğduğundan beri bana olan ilgisini çok yitirmişti hatta sıksık kavga eder olduk,evlendiğimiz günden beride sürekli ailesi ilk planda oldu her zaman hep onların istediklerini yaptı özelliklede annesinin,bütün kavgalarımız onlar yüzünden çıkıyordu ama son zamanlarda bana istediği bişey olmadığında boşanalım kelimesini eder olmuştu,1 ay önce ciddi kavga ettik başta belirttiğim neden dolayısıyla,kaldıki eşim ailesine her zamanki gibi laf anlatamamış beni ailesiyle birbirimize düşürdü kayınvalidemlerle kavga ettim eşim yüzünden ama onlar birkaç gün sonra hiçbişey olmamış gibi yine konuştular olan bana oldu benim suratıma bile bakmayan insanların ayağına eşim beni götürmek istedi bende bi süre daha gitmeyeceğimi söyledim hem onlar gelseydi bana eşimlede aramı bulmak için ben onları kapıdanmı kovacaktım eşime yaptığım bütün iyilikler bütün fedakarlıklar birden unutuldu benimle ayrılmak istediğimi söyledi 4 ağustosta 4.evlilik yıldönümümüzdü ve aramadı o konuşmadan beride bebeğini sormak için bile aramıyor kendi ailesi için bi yuvayı yıktı beni bebeğimle ortada bıraktı içim çok kırık daha ses seda çıkmadı ver avukata dedim ama tık yok ne yapmaya çalışıyor anlamadım çok yakın bi zamanda kendi evimize geçecektik ne güzel hayallerim vardı herşeyi yıktı tüketti içimde kalan ne varsa.. ben onun için ailemi bile karşıma almıştım bu kadarmı önemliydi annesi sürekli bizim yuvamızın üzerinde kara bulut gibi dolaşıp durmuştu oysaki bunu kendiside biliyordu ve ben ondan hiçbi zaman onları silmesini falanda istemedim Allah biliyo ya...sanırım artık birleşmemiz çok zor çünkü o beni çoktan gözden çıkarmış nekadarda yanılmışım hakkında bundan sonra nasıl güvenirim bi başkasına:çok üzgünüm:mafoldumbenszlerle paylaşmak istedim...inanın bu anlattıklarım yaşadıklarımın çok az bi kısmı şuan bebeğim kucağımda anca bu kadar yazabiliyorum