- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Merhaba hanımlar. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşimle ben çok farkliyiz ama anlasiyoruz birlikteyken. Ama işin içine ailesi girince durumlar çok degisiyor. Kendisi her ne kadar çok adil olduğunu iddia etsede bence öyle değil. Abisi saygısız dediğim dedik birisi. Benden sadece 1 yaş büyük ama sanki kayinpederim mübarek. Biliyorum bu ön koltuk konusu çok açıldı ve saçma ama abisinin ön koltuğa kurulup benim arkada oturmama bile artık sinir olmaya başladım. Küçük kardeşi desen maaşının son kuruşuna kadar yatırım yapar sonra başkalarını eleştirir ceplerinde 1 liralari yok diye. Halbuki kendisi de aynı. Eşim desen yazık der bizden çok para kazanmalarına rağmen kardeşine ayakkabiydi çocuğuna hediye diye ihtiyaçlarını alır. Abla desen bizden ne koparsa kar gözünde. Bir de bu abiyle kardeş şehir dışında ama her ay bizim bulunduğumuz şehre gelirler. Anneniz babaniz var kardeşim illahi bizde kalırlar. Bir hafta biri diğer hafta öbürü. Ben de çalışıyorum ve biktim artık. Biz bir kere düğün e gidecek olduk küçük kardesin şehrine. Gelmeyin abi masraf etmeyin dedi. Onlarda kalacaktik gelmeyin diyince gitmedik. Kendi ailesine hevesli bizimkiler gelecek olsa saygısızlık etmez ama surat asık. Herkese ben hizmet ediyorum zaten ona ne oluyorsa. Onun ailesi kendi evi gibi geliyor benimkiler çekinerek çok üzülüyorum. Son zamanlarda çok doluyum. Kusura bakmayın patladim sanırım. Artık Eşimden de soğuyorum.