ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
çok mutsuzum :(((
kısaca şöyle anlatayım eşimin 3 abisi daha var hepsi evli ve kayınvalidemlerle aynı şehirdeler.
maddi olarak hep kayınpederimin desteği altındalar. biz ise eşimin maaşıyla geçiniyoruz geçen gün k.pederim arsasını sattı kaynıma büyük mitarda para verdi iş kuracakmış. ve diğerlerininde ufak tefek brçlarını ödemiş ama eşime bişey vermedi kalan parasıylada dükkan alcak k.pederim. bizimde evlendiğimizden beri hep borcumuz var. eşime dedim babandan 5000 tl iste borcumuzu kapatalım çünkü çok sıkışıyoruz. yok ben istemem diyo guru yapıyo. dün sabah dedim bugün istedin istedin istemediysen sakın eve gelme. akşam gelmedi ben aradaım 12 de geldi hiç konuşmadık ayrı odalarda yattık bugün sabahta sessizce işe gitmiş bu saat oldu hala gelmedi ne yapacağımı şaşırdım ya eşimede çok üzülüyorum ama ailesinede kızgınım çok sizce ne yapsam arayıp çağırıp barışsammı yoksa isteyene kadar bu böyle sürcek :(((

kısaca şöyle anlatayım eşimin 3 abisi daha var hepsi evli ve kayınvalidemlerle aynı şehirdeler.
maddi olarak hep kayınpederimin desteği altındalar. biz ise eşimin maaşıyla geçiniyoruz geçen gün k.pederim arsasını sattı kaynıma büyük mitarda para verdi iş kuracakmış. ve diğerlerininde ufak tefek brçlarını ödemiş ama eşime bişey vermedi kalan parasıylada dükkan alcak k.pederim. bizimde evlendiğimizden beri hep borcumuz var. eşime dedim babandan 5000 tl iste borcumuzu kapatalım çünkü çok sıkışıyoruz. yok ben istemem diyo guru yapıyo. dün sabah dedim bugün istedin istedin istemediysen sakın eve gelme. akşam gelmedi ben aradaım 12 de geldi hiç konuşmadık ayrı odalarda yattık bugün sabahta sessizce işe gitmiş bu saat oldu hala gelmedi ne yapacağımı şaşırdım ya eşimede çok üzülüyorum ama ailesinede kızgınım çok sizce ne yapsam arayıp çağırıp barışsammı yoksa isteyene kadar bu böyle sürcek :(((

Ortada bir haksızlık varsa var, size ne? Siz neden müdahale edip eşinizi üzüyorsunuz? O bilmiyor mu babasından para istemeyi? Belki üzülüyor adam, belki utanıyor, belki gücendi babasına....

Niye tamah ediyoruz bu kadar birilerine.... Madem gecinemiyorsunuz gidin çalışın..

bence barışmalısın canım ya vermesinler boşver siz kendiniz geçinebiliyosanız sorun yok :45: yani ben olsam inat etmez barışırdım çünkü onada zor gelir simdi babasından para istemek sizin mutluluğunuzdan önemli değil bence :21:

Bence hareketiniz çok yanlış. Eşinizin size söyleyemediği bir derdi var babasıyla belki? O istemeyi bilmiyormu sanki babasından para belki bir durum var. haksızlık etmişsiniz eşinize bence özür dileyin barışın hatalısınız sonuçta

Eşinize üzüldüm açıkcası. Kayınpederinizin parasını nasıl dağıttığından size ne. İstediği gibi dağıtır parasını, sizin buna müdahale hakkınız olmadığı gibi eşinize çok büyük ayıp etmişsiniz. Yazık adama, hem babasına kırılmıştır hemde sizin yaptıklarınıza.
Bence eşinizin gönlünü alın.

bencede belkide hayırlı olmayan bir şeyi istiyorsunuz yapmayın daha elinize para geçmeden eşinizle aranız bozulmuş isteseniz daha beter..

Hadi diyelim siz istediniz bu parayı aileside verdi ..Bu seferde ailesinin orda burda laf etmeyeceği ne malum ya da yüzünüze vurmayacağı..
Para için eşinizin kalbini kırmayın.. :/:/

arkadaşım yaptığın hiç etik değil .siz evlenirken babasına güvenipmi evlendiniz bu adamla ?yazık adam ne yapsın vermeyen insandan zorla para isteyecek hali yokya...

RABBİM KOCAMA SAĞLIK SIHHAT VERSİN,ne adamlar var çalışmıyo bak adam evini geçindiriyomuşda böyle desene sen.
asıl senin kocana destek olman lazım "boşver hayatım biz kendi yağımızla kavruluruz muhtaç etmesin ALLAH kimseye bizi" demen gerek.
bence hemen ara kocanın gönlünü al yazık adama...
bizim türk milleti neden bu kadar meraklı ordan burdan geçinmeye biz kendi kendimize yeteriz demeyi beceremiyoruz bir türlü,evt insanın zoruna gider belki diğerlerinden ayrı tutulmak ama bunu kocana bu şekilde yansıtman çok haksız bi hareket olur bence...

adamın gurur yaptığı bir konuda istediğinizi dan diye söylerseniz napar ?

hayır der...

adamı yavaş yavaş işleyeceksin az az söyleyeceksın aklına sokacaksın...

az taktik yapın şu kocalarınıza yaa ben istedim yap! eve gelme git!

gelince yatağı ayır bir kadın aklını kullanırsa kocasına herşeyi yaptırır ki yatak ayırmak çok büyük hatadır böyle sertlikle olmaz yumuşak yumuşak tatlılıkla olur herşey

kocanınn gönlünü al ondan sonra ıstedıklerını yavaş yavaş aklına sok açıktan söyleyerek değil

sen söylüyormuşsun gıbı değil o kendı düşündüğünü sansın...ama senın ıstedığını düşündürmek mesele

Canım bencede yaptığın yanlış.
Eşinin belki de babasıyla ilgili bi problemi olabilir. O yüzden istemiyo olabilir.
Barışın bir an önce ..:ssz:

bence sizin boyle davranmaya hakkiniz yok.bunlar tamamen baba ogul arasinda babada adil olmak zorunda ama olmamas size pek laf dusmuyo bence.

siz kendinizi esinizin yerine koyun babaniz size vermedigi halde nasil istersiniz.herkzde kendi borcunu bilsin canim esinizin babasina guvenmediniz heralde borclanirken.tamaam sizde haklisiniz ama biraz anlayisli olun.belliki esiniz zor durumda belliki cok gucenmis yaninda olun esinizin.boyke yaparak bir sey kazanmazsiniz.

Kayınpederinize güvenerek mi evlendiniz?
Siz çalışıyor musunuz?

esinizin gozunde ne kadar kuculmussunuzdur kim bilir.. Siz ailenizden isteyin para,kredi ceksinler versinler madem?
yada gidin calisin.. Adam size para vermek zorunda degil ki? esinizde istemek zorunda degil.. Bugun isdedin isdedin , isdemedin gelme eve.. ne demektir bu ya.. Para ne hale getiriyor insanlari.

Öz babasının oğluna vermediği parayı, oğlunun istemesi için baskı yapıp evden kovuyorsunuz! çok hatalısınız.. gurur yapmakta haklı.. ayrıca babası verir ya da vermez sizi ilgilendirmez. size mi kaldı ya istersin ya gelme demek. Hasbinallah.. Bu bazı kadınları anlamıyorum.. kocalarının efendileri sanıyorlar kendilerini..

evet çok haklısınız eşime haksızlık yaptım şu anda kalbim ağrıyo :(( sabahtan beri ona yaptığım haksızlık yüüznden ağlıyorum bir dediğimi iki etmez ama ailesi ayrımcı ve etrafa karşı tüm oğullarını bir tutuyormuş gibi görünüyolar onada ayrı sinir oluyorum :( onların bencilliği yüzünden eşime kızdım ben eşimi çok seviyorum böyle inat edersem belki ister diye düşündüm burdada bir oğlullarının olduğunu hatırlamalarını istedim. şimdi arayıpta gel desem gelir gelincede hiç bişey olmamış gibi nasıl konuşayım ki ://

şimdi aradım eşimi eve gelmiyomusun diye '' burdada bi kanepe var burda yatıcam '' dedi. dün akşam evde kanepede yatırmıştım ben onu ve işyerinde kanepe varmış orda kalcakmış :(( offf

evet çok haklısınız eşime haksızlık yaptım şu anda kalbim ağrıyo :(( sabahtan beri ona yaptığım haksızlık yüüznden ağlıyorum bir dediğimi iki etmez ama ailesi ayrımcı ve etrafa karşı tüm oğullarını bir tutuyormuş gibi görünüyolar onada ayrı sinir oluyorum :( onların bencilliği yüzünden eşime kızdım ben eşimi çok seviyorum böyle inat edersem belki ister diye düşündüm burdada bir oğlullarının olduğunu hatırlamalarını istedim. şimdi arayıpta gel desem gelir gelincede hiç bişey olmamış gibi nasıl konuşayım ki ://
cnm ara gel de güzel bi sofra güler yüz az biraz kendine özenle aç kapıyı ve "SEN BANA BAKMA ÖYLE AĞZIMDAN ÇIKIVERDİ,SEN BAŞIMDA OL,YANIMDA OL,DİMDİK DUR HAYATIMDA BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM,RABBİM SANA SAĞLIK SIHHAT UZUN ÖMÜR VERSİN.KİMSELERE MUHTAÇ ETMESİN"DE olsun bitsin yoksa bu akılla çok çekersin bugun kahrini çekiyor,yarın bıkar tiriplerinden kale almaz seni fazla trip adam kaçırır...

keşe eşinize seçimde bulunması için zorluk çıkarmasaydıınız...vermesin adamın malıı kime verirse verir hem sizlik bişi yok ortada eşiniz bunun farkında ya siz ona bakın ayırımı yapan kişi annesi babasıı keşke siz bu şekilde eşinizi dıışarıı itmeseydiniz size kıırılmş olmalı bence arayın ve güzel bir dille gelmesini söyleyin onlar yüzünden yuvanı huzursuz etme derim .kim ne yaparsa yapsın boşverin:44:

Yaptığınız bence yanlış,daha ortada olmayan,sizin olmayan para için eşinizi kırmışsınız..Gerçi ne düşünüyorsunuz bilemeyiz yada yaşadıklarınızı,eşiniz ne iş yapıyor?şehir dışında oturuyoruz,kayınpederin ayrı şehirde oturuyorlar diyorsunuz..3kaynın gilde onlarla birlikte oturuyorlar öylemi...onlar ne yaşıyorlar tam olarak sizde bilemezsizin haklı bir nedenleri olabilir???evlat ayrımı durumuna çok karşıyım,bizde bunu şiddetli bir durumda yaşıyoruz:43:

Niye hala ayrımcılıktan bencillikten bahsediyorsunuz? Yardım et-mek zo-run-da de-ğil-ler, bu kadar basit. Kendi evinizi kendiniz geçindirin, bırakın kime ne yaparlarsa yapsınlar...

Back
X