ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

ya neden esinizi surekli birilerinden para istemesi icin zorluyorsunuz,
adam bilmiyormu neyin ne oldugunu...

anne evinde oturun maasını alın
o da yetmesin kayınpederden isteyin
sizde uzatın bacaklarınızı keyfinize bakın

kimse size birsey vermek zorunda değil
gercekten sıkısıksanız gidin iş bulun

mesleğim yok diyorsunuzda sanki burda ki herkes mimar,avukat,doktor mu ?
sizde bi yerden başlayıp eşinize yardım edebilirsiniz.
ohh valla ben çalışmayım ama etrafımda ki herkes bana yardım etsin borçlarımı ödesin ne güzel deme
ben çalışmıcam evde oturucam,ailesi yardım etmiyor diye eşime git para iste yoksa eve gelme dicem o da yetmicek kanepede yatırcam.
ha ben çalışmak istemiyorum derseniz de kimse size yardım etmek zorunda değil.
adama helal olsun valla sizle barışmış.yat kalkda dua et kocana.
daha biraz önce eyvah çok büyük hata yaptım diye kıvranıyordunuz eşinizle barıştınız hala paradan yardımdan bahsediyorsunuz düşünceniz bi an evvel değiştirin bence.

sanırım arkadaş haksızlık yapıldığı için sesini bu şekilde duyurmuş neyse düzeldiyse aranız bundan sonra daha dikkatli davranının

Eşinizin bi bildiği vardır baba onun babası ondan iyi tanıyamazsınız..
borcuda bırakında eşiniz düşünsün kafa yormayın derim..

:ssz:para meselesi yüzünden yıkılan evliliklere de aile yüzünden yıkılan evliliklere de yazık....yazık...eşinizi nasıl böyle bir konu için üzer evden kovarsınız:ssz:evden kovmak ne demek yaaa:53:.çok ayıp etmişsiniz.adam evden gitmektede haklı.birdaha gelmese yine de haklı:19:

benımde esımın annesıne mıras davalarından yuklu mıktarda para kalmıs,oda paranın buyuk bır kısmını kızına vermıs,esımınde 10mılyar borcu vardı sadece onu kapadı,
halbukı ev alacaktılar bıze guya neyse:19:esımde uzuldu zaten bu duruma,kız kardesının durumu bızden kat ve kat fazla oldugu halde ona vermıs
sımdı ben bu adama destek olacagıma kostekmı olayım yanı,ayol adamın ne sucu var?butur seyler gonul rızasıyla olacak seyler zorla guzellık yaptıramayız malesef
ha bazen kendı ıcımde kafamın tası atıyomu atıyo:27:ama kendı ıcımde kendı kendımı sakınlestırmeye calısıyorum

ayyyyy esınıze uzuldum sımdı:43:adamcagız karısı gelme dedı dıye eve gelmemıs:43:yazık ya ıcım burkuldu yemın ederım,adamın ne gunagı var ya?ılk defa kkda bır erkegı savunuyorum:53::53::53:

şu kadın programlarında hiç bi iş yapmayıp evde oturan tembel çıkıpta beni taşıyabilmeli bana bakabilmeli diyen kadın tipindensiniz.. Adamın babasının parasından size ne hakkaten

Son düzenleme:
evet sen sorun çıkınca eşini rahatlatan kişi olmalısın. Milleti kontrol etmeye niye çalışıyorsun. Bırak vermesin. Haksızlık yapsınlar. Sen izlemede kal şekerim. Borçları ödeyebilmeniz için başka alternatifler ara.

bizim de çok borcumuz var zor geçiniyoruz ama benim eşim gidip birinden para istese ya da ailesi bize para verse ben çok üzülürüm...
ezik miyiz biz... az olsun öz olsun bizim olsun...
kimsenin hazır parasına, sadakasına ihtiyacım yok...
ekmeğimi suya batırırım yine de eşimi bi yerden para istesin diye göndermem... birinden para istemek ne kadar gurur kırıcıdır yaa... :50:

bizim de çok borcumuz var zor geçiniyoruz ama benim eşim gidip birinden para istese ya da ailesi bize para verse ben çok üzülürüm...
ezik miyiz biz... az olsun öz olsun bizim olsun...
kimsenin hazır parasına, sadakasına ihtiyacım yok...
ekmeğimi suya batırırım yine de eşimi bi yerden para istesin diye göndermem... birinden para istemek ne kadar gurur kırıcıdır yaa... :50:

:46: :46: :46: :46: :46: :46:

Ne kadar ayıp..

' Babandan 5000 TL almazsan eve gelme ' mi :53:

Orası ikinizin evi olmasına rağmen adamı haraca bağlayıp o parayı bulmazsa da kendi evden mi kovuyorsun ?

Ben olsam hiç gelmem herhalde o yine dönmüş.. :19:

Son düzenleme:
Back
X