Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saol canım :) irazcık ben söylediğimde ona gidiyor konuşuyo kandırıyolar öeyle bişey yok derse yetişiyordum işe yetişiyordum falan gibi görmemiş olabilirim. yada o an farketmedim gibi birsürü yalan kaç sefer bu kadar yoğun olabilirsin ki yalan yalan ......
ben anlatayım arkadaş yeni sitede..nişanlıymış ve nişanlısının ailesi kötü davranıyomuş..eve gittiğinde hoşgeldin dememe yolda görüdüklerinde görmemezlikten gelme gibi ...ben de sebebini sormasını söledim böyle davranmalarının..olmadı durumu nişanlısına anlatmasını...
ben anlatayım arkadaş yeni sitede..nişanlıymış ve nişanlısının ailesi kötü davranıyomuş..eve gittiğinde hoşgeldin dememe yolda görüdüklerinde görmemezlikten gelme gibi ...ben de sebebini sormasını söledim böyle davranmalarının..olmadı durumu nişanlısına anlatmasını...