Ailesinde veya kendisinde genetik kolesterole sahip olan var mı?

Kedigibi1453

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
99
33
18
26
Ailesinde veya kendisinde genetik kolesterole sahip olan var mı? Özellikle gebelik düşünen kadınlar cevaplarsa sevinirim.

benim genelde sınırda veya biraz geçmiş olur ailede var. sizin çok mu yüksek çıkıyor?

Ailesinde veya kendisinde genetik kolesterole sahip olan var mı? Özellikle gebelik düşünen kadınlar cevaplarsa sevinirim.
Bende var genetik, ne yapsam ne yesem hep biraz sınırın üstü çıkıyor. Gebelikte 400lere çıktı ama doktorum normal dedi. Kolesterol bazı hormonların yapımında mi kullanılıyormuş öyle bir şeyler demişti. Siz tabii yine de doktorunuza danışın iyi huylu kötü huylu kolesterol ne kadar etkili bu konuda bilmiyorum.

Sizinki kaç çıkıyordu, diyet yapmanıza rağmen mi yüksekti yoksa hem diyet hem ilaç içmenize rağmen mi yüksekti

Sizinki kaç çıkıyordu, diyet yapmanıza rağmen mi yüksekti yoksa hem diyet hem ilaç içmenize rağmen mi yüksekti
Ben hiç ilaç kullanmadım ama yediklerime hep dikkat ederim. Kızartma hiç yemem, yağlı, hamurisi çok nadir vs. Valla işte 450 gibi bir şeyler gördüm ödüm patladı ama hamilelikte sorun yok dedi doktorlarım ben de tamam dedim kurcalamadim :) Şimdi de yine üst sınırın biraz üstünde ne yapsam değişmiyor ama kimse ilac kullanmalısın demedi öyle yuvarlanıp gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…