• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesinden 11 kişinin tecavüzüne uğradı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bu rezalet Amerika'nın Alabama'da yaşandı. 2012 yılında amcasını ziyarete giden Brittney Wood adındaki kız ortadan kayboldu. Amcasından dönüş yolunda kaybolan kızdan bir daha haber alınamadı.
Sitene Ekle
ailesinden-11-kisinin-tecavuzune-ugradi-4920872.Jpeg

İki yıldır bu olayı araştıran polisler korkunç bir gerçekle karşılaştı. Kayıp genç kızın henüz 11 yaşındayken babaannesinin sevgilisi tarafından tecavüze uğradığı belirlendi.

Uzun süre devam eden tecavüzlerden bir çocuğu oılan genç kızın, yakın akrabası olan 11 kişi tarafından da tecavüz edildiği belirlendi.
Tecavüzlerin annesinin bilgisi dahilinde olduğunun belirlenmesi polisleri ikinci kez şaşkına çevirdi.

Soruşturma sonucunda anne Chessie Wood, kardeşi, kuzenleri, teyzesi ve amcaları dahil 11 kişi tutuklandı.

Polisler genç kızın bilinmeyen bir yerde ya kendini öldürdüğüne veya öldürüldüğüne inanıyor.

Mahkeme sapık aileyi ömür boyu hapis cezasıyla yargılıyor.
milliyet

:KK57::KK19::KK57::KK57::D:D:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Yanlis karakterleri koydum silemiyorum telefondayim ama işin özü şaşirdim:/

Bir gariplik var bu olayda, aynı aileden 11 kişi mi sapık olur... Niye hep bu kıza... Başka mağdur da var mı aile de acaba... Karışık...

sibel yokmu kızlar..olsa bunudamı göçmen Müslümanlar yapmıştır diyecekti acaba..:KK12:

Haberde detaylı değil sırf gazete sayfasını doldurmak istemişler herhalde bence sapıklık genlerin bozukluğuna işaret sülale bozukmuş yani ,11 yaşında kızın da ne işi var annesi olmadan bu yaşta sıkı tutacaksın ve kimsede bırakmıyacaksın kandırılmaya müsaait etraftada kurt çok

Back
X