- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Kizlar ailenizden uzakta nasil yasiyosunuz.nasil ayrildiniz.aileniz cok uzuldumu.siz nasil atlattiniz.nasil alistiniz.cok soru sordum biliyorum ama tayinciyiz.6senelik evliyim.ve 6senedir annemlerle karsi dairelerde oturduk.simdsimdi tayin cikarsa bizim icin zor olucak.cunki ben sanki hic evlenmemis gibiyim onlar icin.cunki uzaga gitmedim hic.simdi tayin cikabilir.ben alisirim korkum yokda ailem.uzulur diye korkuyorum.cunki lafini bile ettirmiyolar.annem agliyo hemen babam odayi terkediyo.hemen konuyu degistiriyolar.napicam bilmiyorum.siz naptiniz bu surec zarfinda.aslinda bi yandan gitmek istiyorum.cunki burda kucuk ve kullanissiz gunes gormeyen ama heryere yakin bi evde oturuyorum.konumu dolayisiyla pahali.bukadar parayi bu eve vermek istemiyorum.bu sekilde nereye kadar yani gideceksek gidelim bu stresten kurtulalim diyorum esime.oda dusunceli.sanki bi ben gitmek istiyomusum gibi.ama mecburi.er yada gec gidicez.kimse kabul etmiyo.bu sekildede sanki bi duzenim yokmus gibi hissediyorum.evime hihicbisey almak istemiyorum.bilmiyorum ya kafam cok karisik biliyorum karisik yazdim ama boyle iste araftayim