Ailesine düşkün erkekler

Seridina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
10.397
21.028
398
35
Kızlar hepinize gunaydin.
Aslinda konuyu bdvye acacaktim ama bdvlik olmadığını farkedip buraya açmaya karar verdim.
Malum bu site de en çok karsilasilan erkek türlerinden biri anneci erkek. Merak ediyorum böyle olan erkekler anneleri öldükten sonra nasıl oluyor? Bu durumu tecrübe eden ya da gözlemleyen var mı?

farklı bi bakış çısı .hiç bu açıdan düşünmemiştim.off benimkide çok anneci.ama annesi ona zarar veriyor.evliliğimizi çok etkiliyor kötü anlamda.olan bana oluyor.uzun vadede eşime tabiki.

Güzel konu olmuş tebrikler!!!
Bence anneci erkek bağımlı erkektir.
Bağımlı olacak başka bir noktaya sarıyorlar.
Ben hep böyle bakıyorum olaya.
Çünkü olmazsa olmam diyebileceği bir nesneye ihtiyaçları var devamlı.
Alkolik oluyor mesela.
Birçok alkol ve uyuşturucu bağımlısının ailesinin kopuk ilişkileri ve kişinin bu insanlara deli gibi bağlanması,sorgulaması ve nefretinin sonucu olduğunu düşünürüm ben hep.

Annesi yüzünden herşeyden vazgeçti.. bizden,hayallerimizden,gelecegimizden.. Yani zaten sevmemiş ..seven insanın bahaneleri olmaz..

Anacı erkek çekilmez arkadaş.
Hele hele öyleleri annesi bi hata yapsa bile adabını bilmez eşini suçlar.
Uzak durulmazsa hayat karartabilir.

Benmde nisanlim annesine cok duskun laf ettirmiyo hic biseklde asla bnde cok gicik oluyrm bu huyuna ama zamanla alismaya basliyosn aman annesi icin huzurumuzu kacirmasin kavga etmesinde napiyosa yapsn sorn dgl benm icn:)))

Çok teşekkür ederim

Şu anneci erkekleri komple anneleriyle bi eve koysalar, kapıyı kilitleyip anahtarı da imha etseler herkes bi rahatlasa

Benim babam düşkün ötesi düşkündü, hergün eve gelmeden önce annesine uğrar biraz yemeğini yer gibi yapar gönlünü hoş eder ihtiyaçlarını sorar tv izler iki saat sonra bize gelirdi, artık annem savaşmaktan bile vazgeçmişti en son
Kpeder rahmetliydi tabi yalnızdı annesi onu da bahanesi oluyordu... Neyse babannem rahmet olunca o dakika anneme daha bağlandı olaylar kapandı sanki hiç geçmiş yaşanmamış gibi oldu babam çok değişti iyi anlamda, ama tabi 10 yıl kadar geçti şu an yeni yeni farkına vardı ve sürekli dua vs ediyor anneme yine ondan kötü asla bahsettirmiyor. Benim eşim de kpederinin dibine düşmüş, eşimin babası da düşkün annesine, armut da dibine düşüyor bu arada.

E yani esin babasını örnek almış demek ki. Bu durumda şunu diyebilir miyiz; bu adamların asıl sorunu bağımlılık, anne değil?

E yani esin babasını örnek almış demek ki. Bu durumda şunu diyebilir miyiz; bu adamların asıl sorunu bağımlılık, anne değil?

Aynen sorun bağımlılık bencede.
Benim kpde annesine aşiri bağlı aşirş düşkün.
Eşimde maalesef öyle.bir nevi baba mesleği gibi bir şey oluyor herhalde.
İnsani çok yoruyor bu bağımlılık
İçki falan olsa tedavi olsunda kurtulsun dersin de bu illetin tedavisi yok

Başka bir şeye bağımlı yapmak belki bir yol olabilir. Kendine mesela;-)

Başka bir şeye bağımlı yapmak belki bir yol olabilir. Kendine mesela;-)

Öyle çok kolay bir mesele değil.
Küçükluklerinden beri rol model aldıklari bir baba figuru var ve babada bağımlı.
Babasının yanlış yaptıgını dusunsede israrla aynısini yapıyor.
Anneleri azize sanırsın.dokunulamaz hakkında kotu söz bile soylenemez.
Hal böyle iken bu tur bağımlılara yapılacak tek çözüm annesi hakkında kötü olabilecek hiç bişey soylememek.
Yoksa sonu kötü olabiliyor

diyebileceğimizi sanmıyorum, çünkü örnekteki babamdı, babam annesi ölünce kızkardeşine bağlanmadı normal sevgisi devam etti, eşim de annesine bağlı yani anne sevgisi bence tamamen. bir erkek annesine çok düşkünse çok düşkündür, bu değişmiyor.

Aslında evlenmeden önce aileye sizip kp ri gözlemlemek lazım o zaman. ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…