Ailesini alıp takıları istemeye gelmişti ya, galiba o gün ses kaydı yapmış :)

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Evet kızlar, komşumun söylemesi üzerine ailesini ve müdürünü alıp gelmişti. Aramızı düzelteceklerine takıları istemişlerdi ya ailecek. Bugün duruşmam vardı, avukatımla görüştüm demin. Aileler arası müzakereleri ses kaydına almışlar onu mahkemeye delil olarak sunmuşlar dedi :D Benim hiç değerim yokmuş ya. Herşey para pul için. Daha da kazanmak, olanı da kaybetmemek için. Nasıl insanlara düşmüşüm şaşırıyorum. Mahkemeyi taa Kasım'a attı. dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

Bu arada psikolog da boşanmamızı desteklemiş. bir daha bir araya gelemeyecek hale gelmişler diye rapor etmiş. çok şükür boşanacağım ama ne zaman bilemiyorum :)

canım bu altınlar kaç para ediyor ki bu kadar peşine düştüler 50 100 bin mi tutuyor yani büyük para olduğu için mi yoksa 3 kuruşa tamah eden cinsten mi çıktı bu insanlar?

3 kuruş canım. taktıkları 5-6 bin arasında bir şey. benim derdim para değil ama ilk konumu okumuşsanız yapılan onca haksızlık üstüne enayi yerine konulmayı kaldıramadım o yüzden iş inada bindi.

bu arada ben de ses kaydını delilden sayılmıyor diye biliyorum ama anlamadım.

3 kuruş canım. taktıkları 5-6 bin arasında bir şey. benim derdim para değil ama ilk konumu okumuşsanız yapılan onca haksızlık üstüne enayi yerine konulmayı kaldıramadım o yüzden iş inada bindi.

bu arada ben de ses kaydını delilden sayılmıyor diye biliyorum ama anlamadım.

insanlar boşanırken görüyorlar sevdiklerinin asıl yüzlerini değil mi

gittiği yere kadar gitsin o altınlar senın zaten

hakim onları sana verecektir büyük ihtimalle

gizli ses kaydı görüntü kaydı delil olmuyor diye biliyorum bende

hakkında hayırlısı olsun.

Evet kızlar, komşumun söylemesi üzerine ailesini ve müdürünü alıp gelmişti. Aramızı düzelteceklerine takıları istemişlerdi ya ailecek. Bugün duruşmam vardı, avukatımla görüştüm demin. Aileler arası müzakereleri ses kaydına almışlar onu mahkemeye delil olarak sunmuşlar dedi :D Benim hiç değerim yokmuş ya. Herşey para pul için. Daha da kazanmak, olanı da kaybetmemek için. Nasıl insanlara düşmüşüm şaşırıyorum. Mahkemeyi taa Kasım'a attı. dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

Bu arada psikolog da boşanmamızı desteklemiş. bir daha bir araya gelemeyecek hale gelmişler diye rapor etmiş. çok şükür boşanacağım ama ne zaman bilemiyorum :)

Senin haberin olmadan yapılan SES KAYDI delil niteliği taşımaz diye biliyorum.Özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor gerekçesiyle.AVUKATIN DELİLE DAİR İTİRAZ DİLEKÇESİ VERSİN BOŞ DURMA.

Allah kolaylık versin.

ne vardı ki o ses kayıtlarında da delil olarak sunmuşlar?

ayrıca kişinin izni olmadan gizli yapılan bu tür kayıtlar yasak ve suç sayılıyor diye biliyorum.

arkadaşım, ses kayıtları delil değildir; dahası kayda alan suçlu kabul edilir. eşine ve ailesine dava bile açabilirsin. psikolog da seni desteklediyse boşanmaya kesin gözüyle bakabilirsin. az kalmış şurda, sabır...

insanlar boşanırken görüyorlar sevdiklerinin asıl yüzlerini değil mi

gittiği yere kadar gitsin o altınlar senın zaten

hakim onları sana verecektir büyük ihtimalle

gizli ses kaydı görüntü kaydı delil olmuyor diye biliyorum bende

hakkında hayırlısı olsun.

yok canım ben daha boşanmadan da gördüm gerçek yüzünü. evliyken de çok çirkin şeyler yaptı çünkü. çok teşekkür ederm desteklernz içn :)

gerçekten suç mu? bunu ona avukatı söylemedi mi ki? tazminat vermemek için sıyırdı iyice :))

o günkü konuşmaysa şayet verdiği, hani biz barışmaya gittik ailesi yanaşmadı niyetiyle verebilir. halbuki ben o gün faturaları getirsin ödeme yapacağım demiştim takıları verceğimi de söyledim. bakalım o kısmını kayda almış mıdır. doğru dediniz avukatla bir konuşayım bunu

Son düzenleme:
ben çok araştırma yaptım, benim eski koca da kayıt aldım falan diyordu, aldığım cevaplar hep suç olduğu yönündeydi. avukatınız sizi yönlendirmedi mi ki?

yani bugün olayı söyledi sadece, mahkeme çözümleme yapacakmış kaydı, bunu haber verdi. peki suçsa mahkeme neden kabul etti kafam karıştı :(

Ama siz bir avukatınızla görüşün bunun suç olup olmadığı, nerede nasıl kullanabilceğinizi kararlaştırın.O nasıl şey öyle ya, adama bak.Kimin evinde kimi kandırıyorsun.Ya sevgin biter hadi adam değilsin saygın biter ama gurur da mı biter arkadaş.Bu ne ucuzluk, düşmüşlük...Allah kolaylık versin size, sabır dilerim...

yani bugün olayı söyledi sadece, mahkeme çözümleme yapacakmış kaydı, bunu haber verdi. peki suçsa mahkeme neden kabul etti kafam karıştı :(
Eğer bir suç unsuru ise siz şikayet etmeden mahkeme reesen dikkate alarak işlem yapmaz.Fakat delil olarak kabul ediliyor mu orasını mahkeme kendi dikkate alacaktır.Bir de şunu söylemek isterim maalesef mahkemeler ve burada görev yapan a dan z ye bütük hukukçular bile bir yerlerde biz göztermessek bir şeyleri göremiyorlar.Sizin ve avukatınızın canavar olmanız lazım ataklıkta...

mahkeme ses kaydı sizin izniniz dahilinde mi alındı yoksa gizli mi alındı bilmek için zaten o kayıtları dinlemek zorunda. suç olan sizin rızanızın dışında kayıt alınması. avukatınız da muhtemelen bu durumu anlamak için kayıtları dinlemek isteyecektir. üzerine basa basa "benim rızam olmadan alınmıştır" deyip dava açabilmeniz lazım. içeriğinde ne vardı ben de merak ettim doğrusu.

Ama siz bir avukatınızla görüşün bunun suç olup olmadığı, nerede nasıl kullanabilceğinizi kararlaştırın.O nasıl şey öyle ya, adama bak.Kimin evinde kimi kandırıyorsun.Ya sevgin biter hadi adam değilsin saygın biter ama gurur da mı biter arkadaş.Bu ne ucuzluk, düşmüşlük...Allah kolaylık versin size, sabır dilerim...

hem de nasıl düştüler var ya. koskoca adam yani babası yalancı şahitlik yaptı mahkemede. bir de utanmadan hakime 'Takıları da aldılar zaten' dedi. oğlumun düğününü yaptım evlendirdim kız böyle böyle yaptı dedi :) halbuki biz düğün filan da yapmadık. para için.. toplamı 6 bin etmeyecek bilezikler için..

mahkeme ses kaydı sizin izniniz dahilinde mi alındı yoksa gizli mi alındı bilmek için zaten o kayıtları dinlemek zorunda. suç olan sizin rızanızın dışında kayıt alınması. avukatınız da muhtemelen bu durumu anlamak için kayıtları dinlemek isteyecektir. üzerine basa basa "benim rızam olmadan alınmıştır" deyip dava açabilmeniz lazım. içeriğinde ne vardı ben de merak ettim doğrusu.

şöyle ki canım ya ailecek yapılan görüşmeyi aldılar, orda karşılıklı suçlamalar yapılmış, yanında müdür diye getirdği adam bile beni haklı bulmuştu. annem, o beni kötüleyince madem benim kızım bu kadar kötü ben onun arkasındayım demişti.

bunu boşanmaya teşvik diye sunmuşlardı mahkemeye bir de ses kaydını getirecek sanırım.

aklıma bir ihtimal daha geliyor ama.. geçenlerde de bunun bunları hiç sevmeyen bir halası aramıştı. yalancı şahitlik yapıp 50 bin tl kazanmışlardı evlenmeden önce, kızın iki bilezğine mi düştüler, ailecek kumar oynuyorlar filan deyip bunlara hakaret etmişti. acaba o oyun muydu ağzımızdan laf mı aldılar..

Lanet olsun böylesi insanlara ya Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar nasıl süt emmişlerki bu kadar alçaloyorlar kurtuldun evladın da olmadı şükret Allah'a senin de sınavın bunlarlaymış maalesef canım

şöyle ki canım ya ailecek yapılan görüşmeyi aldılar, orda karşılıklı suçlamalar yapılmış, yanında müdür diye getirdği adam bile beni haklı bulmuştu. annem, o beni kötüleyince madem benim kızım bu kadar kötü ben onun arkasındayım demişti.

bunu boşanmaya teşvik diye sunmuşlardı mahkemeye bir de ses kaydını getirecek sanırım.

aklıma bir ihtimal daha geliyor ama.. geçenlerde de bunun bunları hiç sevmeyen bir halası aramıştı. yalancı şahitlik yapıp 50 bin tl kazanmışlardı evlenmeden önce, kızın iki bilezğine mi düştüler, ailecek kumar oynuyorlar filan deyip bunlara hakaret etmişti. acaba o oyun muydu ağzımızdan laf mı aldılar..

neyse arkadaşım mahkemeden önce anlaşılmayacak belli. ama sen kendinden eminsen bi şey çıkmaz o kayıtlardan. zaten davanı da basarsın olur biter.

kızlar avukatla konuştuk tekrar. yeni kanunlara göre suç teşkil etmiyormuş ses kaydı, bilginiz olsun.

ben kendimden eminim tabi ki. ama kendi işine yarayacak yerleri keser de sunarsa o zaman sıkıntı olur, hepsini koysa zaten sorun olmaz.

avukat tazminat alamayacağımızı, aramzda cinsel sorun olduğunu ama nafaka bağlatacağını söyledi. yani bana uygulanan psikolojik şiddet, baskı, sorumsuzluk, bunlar suç teşkil etmiyor ne garip değil mi.

Back
X