ailesinin yaninda utaniyormus

susukunhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
208
324
53
merhaba hanimlar benmi kafaya cok taktim gercekten takilacak bir meselemi anlayamadim.
dun gorumcelere oturmaya gittik kayinvalidemde oradaydi bir kacgundur.gorumcem ikramlik olarak kahve yaninda ceviz getirmis az oldugu bir tabak esimin onune koydu.esimde cevizi aldi kirdi yemeye basladi.annesine uzatti sonra birkac defa verdi yok almiyorum dedikce israr etti zorla yedirdi.sonra ablasina uzatti cevizi oda dedi sen suskunhatuna ver.orasi gorumcemin evi halbuki ona teklif etmesi mantiksizlik.sonra diyor aslinda hamilelerin yemesi gerek hergun al ye.iki tane daha kirdi uzatti.bende dedim yok ben istemiyorum bu arada hamileyim.cok icime buyudu beni onlarin yanindayken gozu gormuyor sanki normalde cok sever yalnizken eliyle yedirir.dedim neden bana teklif etmedin.ayip diyor ben utanirim.oysaki sadece yermisin diye banada uzatacak.ve de aramiz pek iyi olmadigi icin kayinvalidemlerle, ben fitne cikarmak istemiyorum dedi.ben sonrasinda ozur bekledigim halde ne ozur diledi nede gonlumu almak icin birseyler yapti.cok icime buyudu abartiyormuyum bilmiyorum ama daha onceden de buna benzer seyler yasamistik.

bunda dert edecek ne var anlamadım? belki aranız düzelsin diye bunu yapmıştır. bence azıcık da eşinizi düşünün. arayı bulmak için yapmış olabilir.

bu kadar da abartmayın olayları, zaten hamilesiniz, bebeğe de stres yüklemeyin boş yere:KK66::KK66:

aslinda oyle ailesinin yaninda cok utanan bir insan degil.kayinvalidemlerle aram iyiyken cok sicak davranirdi bana onlarin yaninda da.simdi diyorki fitne cikamak istemiyorum.yani bana teklif ederse annesigil bozulabilecegi icinmis.ama yalnizken boyle olup baskalarinin yaninda bi tarafa atmasida normal degil iste.ben istiyorumki herkes bilsin beni nasil sevdigini
Yalnızken dediğiniz gibi davranıyorsa çok büyütmeyin bence. Sizi tamamen görmezden geliyorsa kötü tabi, ama yetişme tarzından dolayı yakın davranamıyor olabilir.

Bence ayıp etmişler hatta bütün aile ama bazı aileler böyle yetişiyor benim kv olsa hamileyim diye zorla bana yedirmesini söyler hatta o cevizi direk benim önüme koyarlar hepsi,fakat benim kendi ailem oturup kırıp kendileri yerler sen de yesene derler mesela öyle hamileye kadına çok hürmet yoktur dediğim gibi yetişme tarzıyla alakalı bence.

Utanacak ne var onu anlamadım şaka mı bu.
Yicen mi ? de. Ne var utanacak. Bence ilgisini göstermiyor ailesinin yanında bilinçli olarak.
Yalnızken iyiymiş çünkü.
Önemsiz göstermesi onların yanında ilgisiz olması çok kötü bence. Bunu çözün.
Bırakın cevizi falan.

ben iste artik aramizi kimsenin bozamayacigini bilsinler diye bana ilgi gostermesini istiyorum onlarin yaninda.bu yuzden cok fazlaca uzattim.vede tekrar etmesin diye boyle olaylari onlem almak icin
bence toptan ayip etmisler,

ama uzatip can sikmaya da gerek var mi yok

Back
X