- Konu Sahibi benkahvecanavari
Her hafta sonu evine gitmek zorunda degilsin 2 hafta bir git , ayda 1 kere git. Ailenin hem yakinda hemde uzakta olmasi bence cok iyi, ailesinin yaninda okuyanlar veya ailesiyla arasinda 10-15 saatlik mesafe olanlarda var cunku.
Gezmeye gidenlere gelince hicvirsey almuyorum disari cikmiyorum diyorsun giden arkadaslarin illaki ucuz bilet bulup ucuz otellerde kalip ucuz yemekler yiyorlardir ama sonucta yinede belli bir butceleri olmasi lazim oda mecburen ailelerinden geliyordur. Herkesin ailesi aylik ayni oarayi yollamiyor ki ben kendi ogrenciligimden biliyorum hepimiz ayni yurtta kalirdik aylik benim 2 katim parayi harcayanda olurdu benim harcligimin yarisiyla ayin sonunu getirende. Kisaca kendini arkadaslarinin hayatiyla karsilastirma bilip bilmeden. Ama ailenin yanina gitmek konusunda degisiklik yapabilirsin.
Evet cok dogru bir yorum yaptiniz, belki belli bir butce aliyorlardir, haklisiniz kendimi kiyaslamakla biraz hata yaptim. Zaten benim disarda yeme ve abur cubur alma gibi seylerimi kesmem gerekiyor, belirli mekanlarda yemek yememeye ozen gosteririm en azindan 20 lira cebimde kalir. Toplu olarak harcamalarimi dusunecegim bu mesajinizla. objektif yaklasitiginiz icin tesekkur ederim. Goremedigim seyleri yorum olarak yazdiniz