- Konu Sahibi Komodo ejderi
Hepsine mesafeli olun derim ve yorum yapmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam o insanlarla 3 dk aynı ortama tahammül edemezdim. Bir bahane bulup ayrılırdım. Üzerine de sıçratma boşver sessizce aralarından çık bence.Ahh ahh hem de ne dedikodu .. ama yüzüne gelince herkes 32 diş birbirinin ne yapsam çıksam mı günden diye düşünmüyor değilim
yeni gelin bana aşırı kibirli geldi bence uzak durmaya bakınKızlar çok dert değil ama sizin aklınıza güveniyorum ailemize yeni gelin geldi . Hepimizden Yaşça küçük bizim abla dediğimize o ismiyle hitap ediyor. Sürekli suratı asık hiç bir şeyden memnun olmayan tavırlar. Küçük dağları ben yarattım edaları yani. Bizim diğer gelinler sürekli arkasından konuşuyorlar ama ben yorum yapmam dinleyiciyim , yeni gelini görünce de 32 diş yüzüne gülüyorlar e durum böyle olunca hiç fikrimi paylaşmıyorum tabi 2 yüzlülük yapıyorlar çünkü . Ama konuşmayınca da kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım hem yeni geline hem de diğer kızlara . Yeni gelin az yüz versen emir kiplerine başlıyorum canımlı konuşuyor ben ona nasıl davranayım ki kavga çıkmadan yerini bilsin
O kadar yaş aralığına ben teyze bile diyebilirimAranızda 20-30 yaş yoksa abla demese de olur bence. Ben de abi abla diye diye diye dolaşmiyorum herkese, agzini da acmaz kimse. Başkası hakkında konuşmayınca niye ezik hissediyorsunuz yani kendinizle derdiniz var bence gelinle uğraşmak yerine kendinize bir bakin derim.
Kavga ederek abla dedirtmeniz zor umarım demez.![]()
O kadar yaş aralığına ben teyze bile diyebilirim![]()
Mesafeli.gunluk hayat yemek tarifi örgü modeli. Vs ne yorum yaparsa sessiz kal ortalık karışır senin adın çıkar.Kızlar çok dert değil ama sizin aklınıza güveniyorum ailemize yeni gelin geldi . Hepimizden Yaşça küçük bizim abla dediğimize o ismiyle hitap ediyor. Sürekli suratı asık hiç bir şeyden memnun olmayan tavırlar. Küçük dağları ben yarattım edaları yani. Bizim diğer gelinler sürekli arkasından konuşuyorlar ama ben yorum yapmam dinleyiciyim , yeni gelini görünce de 32 diş yüzüne gülüyorlar e durum böyle olunca hiç fikrimi paylaşmıyorum tabi 2 yüzlülük yapıyorlar çünkü . Ama konuşmayınca da kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım hem yeni geline hem de diğer kızlara . Yeni gelin az yüz versen emir kiplerine başlıyorum canımlı konuşuyor ben ona nasıl davranayım ki kavga çıkmadan yerini bilsin
ben ona nasıl davranayım ki kavga çıkmadan yerini bilsin