Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar mahallemde bulunan bir aile için yardım rica ediyorum 2 kız çocuklu bir anne için kızların biri 15 aylık diğeri 2,5 yaşında
onlara uygun kıyafetleriniz , ayakkabılarınız, oyuncaklarınız varsa toplayıp vericem, kargo paralarını ben karşılamaya çalışıcam
neden burdan yardım topluyorsunuz anlamadım...mahalle muhtarı yokmu,o bölgenin belediyesi yokmu ( şimdi bütün belediyelerin bu tür yardım yerleri var ) ve en son kaymakamlığıa niye başvurmuyorsunuz...süt parasına kadar verildigini duydum
:)) BİLİYORUM CNM.oralarda kayıtlılar zaten ama burdan da duyurmak istedim. ben burdan sürekli alım satım yapıyorum, bazen bu şekilde yardımlar oluyor, burayada yazayım dedim
Arkadaşlar yardım istemiyorum teşekkürler...yanlış anlaşıldım heralde yada insanlar arkniyetli ...ben maddi olarak yardım yapıcam vazgeçtim burdan bi yardım istemiyorum.......
neden burdan yardım topluyorsunuz anlamadım...mahalle muhtarı yokmu,o bölgenin belediyesi yokmu ( şimdi bütün belediyelerin bu tür yardım yerleri var ) ve en son kaymakamlığıa niye başvurmuyorsunuz...süt parasına kadar verildigini duydum
her zaman arının inine çöp dürtmeseniz olmazzz ne var sanki bunda art niyet arıyonuz hemen çocuklarınızın eskisi vermek isteyen verir istemeyen vermezz yorumda yapmazzz ewde boşuna duracagınaa verilsee nolurkiii bu bir yardım ha arkadaşda art niyet varsaaa ki hiç kimsenin çocuklarının eskisinden bir gelir saglayacagını sanmıyorummm allahla kendi arasındaa sennn sadaka niyetine veriyosunn öyle sevap yazılırrr
her zaman arının inine çöp dürtmeseniz olmazzz ne var sanki bunda art niyet arıyonuz hemen çocuklarınızın eskisi vermek isteyen verir istemeyen vermezz yorumda yapmazzz ewde boşuna duracagınaa verilsee nolurkiii bu bir yardım ha arkadaşda art niyet varsaaa ki hiç kimsenin çocuklarının eskisinden bir gelir saglayacagını sanmıyorummm allahla kendi arasındaa sennn sadaka niyetine veriyosunn öyle sevap yazılırrr
haklısın canım benim komşu değil ablamın durumu düşük
burda dediğin gibi bazen kullanmadıkları kıyafet vs vs
veriyolar bende ona bi iyiliğim dokunsun diye bi kaç yere yazdım inşlla
bi yanlış anlama gibi durum olmaz sonuçta
onlara hayırımız dokunuyo sadece bizim değil veren şahıslarda hayır kazanıyo
bizi bilen bilir optim daha doğrusu allah görüyo ya o yeter bize yardım etmek isteyen olursa bende burdayım ablam için kızlar
kız ve erkek çocuğuna yardım vermek isteyen sevabına verir zaten istemeyen yorum yapmadan sağolsunlar hepinizi seviyorum
burda ismini vermiyim allah razı olsun o 2 kişiden
bna baya bi kıyafet gönderdi çok uygun fiyata
valla kendim için aldım ama olmayanları bende
sevabına bizimkilere verecem tekrar allah
onlardan razı olsun sağolsunlar varolsunlar
burda ismini vermiyim allah razı olsun o 2 kişiden
bna baya bi kıyafet gönderdi çok uygun fiyata
valla kendim için aldım ama olmayanları bende
sevabına bizimkilere verecem tekrar allah
onlardan razı olsun sağolsunlar varolsunlar