• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileyi ikna cabalari...

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Kizlar merhaba. Ben 20 yasindayim hemsireyim erkek arkadasum uni okuyo oda 20 yasinda. Gecen ailesi bize geldi agz aramaya ama annem daha cok kucuklerolmaz demis islerini ellerine alsnlar sonra demis.bizde zatwn hemen evlenelim demiyoruz adi konsun laaf olmasn siyoruz ama ailem olmaz diyo.napicam kizlar 3 yildir cikiyoruz

Aileniz hakli gibi....
iyice mesleginizi elinize alip ayaklarinizin ustunde dursaniz....

birde anlayamadim sozleneli 20 gun oldu yaziyor imzanizda....
sozlumusunuz....

O kendi aramzda soz yani sevgilimle.ben rahatca gorusmek bulusmk istyorum biri gordu mu direk aileme yetistiriyo babam tanindik biri kotu oluyo

Kizlar merhaba. Ben 20 yasindayim hemsireyim erkek arkadasum uni okuyo oda 20 yasinda. Gecen ailesi bize geldi agz aramaya ama annem daha cok kucuklerolmaz demis islerini ellerine alsnlar sonra demis.bizde zatwn hemen evlenelim demiyoruz adi konsun laaf olmasn siyoruz ama ailem olmaz diyo.napicam kizlar 3 yildir cikiyoruz

Sözlü olunca rahatca gezebilicekmisin ki?

Bu seferde sadece söz var arada olacak?

İnsanlar nikahtan dönüyorlar .

Ailesi gelip agız arayabiliyorsa gayet medeni bir aileye sahipsin bence

20 yaş özellikle erkek için hele de öğrenciyse bu tarz adımlar için erken

Özellikle arada askerlik var fikirleri degişip gelen çok erkek duyduk gördük

3 yıl çıkmışsın bir 3-4 seneniz daha var bence...

Tadını çıkartın...gerisi hep yeknesak ömür tüketmek...

bencede çok erken 2-3 sene daha bekleyin bence.

ailen eğer biriyle çıkmana karşı olacak yapıdaysa nişanlıyken daha sıkı tutulur eskisi kadar rahat gezemezsinde. arkadaşınla bile buluşsan acaba nişanlısıylamı derler. yok öyle kişiler değilse 3 yıl bir şekilde görüşüyosunuz böylece devam edin. nişanlanıp aileler devreye girince işin bütün büyüsü kaçıyo flört döneminin tadı başka. benim tadı damağımda kaldı :52::52::52:

20 yaşında bir erkek çoğu kişinin gözünde evlilik için çocuk yaşındadır.
Bizim iki yıl oldu ben 23, erkek arkadaşım 24 üniversiteler bitti şimdi gelse ben yine olmaz derim. Herkes sizle aynı durumda emin olun biri görecek, aileme laf gidecek diye rahat edemiyoruz ama yapacak bi'şey yok sonuçta evlilik gibi ciddi bi'şeyden bahsediyoruz.

Bak ben hala 4-5 sene diyorum kendi ilişkim için ki yine küçük geliyoruz gözüme:26:

ben 21 yaşında evlendim ama okulum bitmişti, işe başlamıştım.
eşim de 26 yaşındaydı.
nişanlandık 3 ay sonra da evlendik.
iyi ki de o nişanlılık evresini uzatmamışız.

bence öğrenciyken sevgililiğinizi doyasıya yaşayın.
ne gerek var bu zamanda ailelerle uğraşmaya?

ailen haklı, ben 26 yaşında evlendim üstelik 9 senedir çıkıyoduk ne bu acele genç kızlardaki ben anlamıyorum, üstelik adam daha okuyo, adını koyalım diyosunda şu an zaten adı var işte çıkıyosunuz, adını konunca ister istemez aileler görüşecek beklicekler ki sen ara sor git, ne gerek var 20 yaşında bu yükün altına girmeye

20 yaşında bir erkek çoğu kişinin gözünde evlilik için çocuk yaşındadır.
Bizim iki yıl oldu ben 23, erkek arkadaşım 24 üniversiteler bitti şimdi gelse ben yine olmaz derim. Herkes sizle aynı durumda emin olun biri görecek, aileme laf gidecek diye rahat edemiyoruz ama yapacak bi'şey yok sonuçta evlilik gibi ciddi bi'şeyden bahsediyoruz.

Bak ben hala 4-5 sene diyorum kendi ilişkim için ki yine küçük geliyoruz gözüme:26:

kuzum bu arada mesaj kutun dolu evet ben oyum :1:

Haklisiniz galiba off kafam cok karisik :(

Back
X