Aileyi Suçlama ve Kendinden Kaçış...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.
Benim dert ettiğim bir konu var.Kendimi güzel bulmuyorum,güzel olmadığımı çevremdekiler bazen sözleriyle bazen davranışlarıyla belli ediyorlar maalesef.Böyle zamanlarda bazen inancım azalıyor(ben de güzel yaratılmak isterdim,yaratılışta haksızlıklar var diye düşünüyorum.) bazen de herkesten,her şeyden kaçıyorum.Bu konuda aileme de kızıyorum.Kısa olduğumu yazmıştım bir konumda.Küçük yaşlarda düzenli beslenme,gerektiğinde boy-kilo endeksi için doktora götürme vb.şeyleri yapabilirlerdi diye düşünüyorum.Biz köye gittiğimizde kardeşlerime ve bana bakıp bu çocuklar hiç büyümüyorlar sanki diyenler olurdu,annem ve babam pek umursamazlardı.Böyle anları hatırladıkça onlara da sinirleniyorum haliyle.Şimdi ben bunları anneme söyleyince önemli olan beyin diyor.Ya insanlar beynimi göremezler ki,gördükleriyle yargılarlar.Görünen kısımda dış görünüş.Aslında içten içe annemin bu söylediklerine alınıyorum da.Sanki çirkin olduğunu kabullen,beynine yüklen der gibi

Benim boyum deve gibi uzun yine çirkinim, bari kısa olsaydım hiç olmazsa minyonum diye avunurdum.

Arkadaşımın anne babası doktor ve kizin boyu 1.58 ergenlik yıllarından beri çok yakın arkadasim sabah kahvaltilarini asla kaçırmaz bol bol yuzer babası 1.75 gibi annesi 1.52 falan bazen olmayınca olmuyor...

Yok canim ailenizi suclamayin..ne zor sartlarda ekmeksiz ilgisiz buyuyen uzun uzun insanlar vardir

Isil Ozgenturk’un cirkin kiz cocuklarinin ve cirkin kadinlarin nasi daha avantajli olduklariyla ilgili bi kose yazisini okumustum teee cok eskiden. Baska taraflarini gelistirmek zorunda olduklari icin sonunda super insanlar olurlar diyordu. Cirkinligimle hep gurur duymusumdur. Sadece istedigimde cekici olma luksum var!

Çirkin olmadığınıza eminim sadece tarzınız yoktur.

Mesela ikon olarak bilinen tipler var,yüzlerine bakinca güzel bulmuyorsun ama kadın bir giyiniyor bir takip takıştırıyor herkes hayran...

Çirkin kadin yoktur,bakimsiz ve stilsiz kadin vardir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…