- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ben annemle yaşıyorum.bana uyumak için uygun olarak salonu gördü çocuk rahat vermedi kalk diyince...ayakta uyudum bugün düşünün ama annem montajcılara müsait değiliz diyemiyo babm ne derse o ne kadar değersizimyaKim kimin evinde anlamadim
Dolap montaji baska bir saatte olabilir evet.
Is herkesi yoruyor. Tercih edilesi bir durum degil eve gelip bunu cekmek.
Ama her gun olan sey degil ya...
Bir kerelik dayanilir ne var?
Yatarsiniz bir odada. Diger taraftan baslarlar. O odaya gelince tasinirsiniz.
Hos durum degil ben de evdeki tum tadilati ben yokken yaptiririm ama annemle kavga edecek bir durum de yok
Baska bir seye mi caniniz sıkkın?
Annemi sevitorum konu bu değilANNEN ÖLÜNCE KALK GİT DEDİGİN İCİN O KDR PİSMAN OLACAKSIN Kİ KAFANI DUVARDA EZMEK İSTEYECEKSİN.
ANNENDEN ÖZÜR DİLE HEMEN.
EVİNE GELMESİNİ BEKLEDİĞİN BİR SNNEN OLMAYINCA DEĞERİ ANLAŞILIR
ANNEN ÖLÜNCE KALK GİT DEDİGİN İCİN O KDR PİSMAN OLACAKSIN Kİ KAFANI DUVARDA EZMEK İSTEYECEKSİN.
ANNENDEN ÖZÜR DİLE HEMEN.
Ayrıca ölümü allah bilir ölen hep yaşça büyükler mi kahrımdan gidicem belki de
EVİNE GELMESİNİ BEKLEDİĞİN BİR SNNEN OLMAYINCA DEĞERİ ANLAŞILIR
Annemi sevitorum konu bu değil
Ben annemle yaşıyorum.bana uyumak için uygun olarak salonu gördü çocuk rahat vermedi kalk diyince...ayakta uyudum bugün düşünün ama annem montajcılara müsait değiliz diyemiyo babm ne derse o ne kadar değersizimya
E sonucta montajcinin is planini bugun gelme yarin gel gibi kendimiz yapamayiz ki
Bir an once hallolsun istemistir.
Nasil yasiyorsunuz mesela isten gelip uyuyor musun hemen? Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyorsunuz? Ben olsam gel beraber uyuyalim derdim. Hadi ben bebek olayim sen beni uyut derdim. Bir sey bulurdum.
Anne olarak da evlat olarak da anne evlat iliskisini pek olduramamissiniz.
Degersiz degil kaprislisiniz.
Bugün özeldi bu uyku durumu gözlerim çatallaştı uykuduzluktan o yırgun halimle bile oğlumun ıhlamurunu ve balonlarını almıştım ax bi konuşmuştum öpmüştüm kuzumu ama uyumam gerekti açıkça çok yorgundumE sonucta montajcinin is planini bugun gelme yarin gel gibi kendimiz yapamayiz ki
Nasil yasiyorsunuz mesela isten gelip uyuyor musun hemen? Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyorsunuz? Ben olsam gel beraber uyuyalim derdim. Hadi ben bebek olayim sen beni uyut derdim. Bir sey bulurdum.
Bugün özeldi bu uyku durumu gözlerim çatallaştı uykuduzluktan o yırgun halimle bile oğlumun ıhlamurunu ve balonlarını almıştım ax bi konuşmuştum öpmüştüm kuzumu ama uyumam gerekti açıkça çok yorgundumE sonucta montajcinin is planini bugun gelme yarin gel gibi kendimiz yapamayiz ki
Ben seni çok iyi anlıyorum buna benzer bazı şeyler bende yaşadım annemle. Anneni öyle kabul et sevgisinden şüphe etme emin ol ki düşünüyordur ama gösteremiyordur. Gelelim asıl konuya haklısınız hakkınızıda savunun ama bunun için sakın kendinizi yıpratıp üzmeyin o sizin anneniz. Ben olsam o çocuğu alır zorla odaya götürürüm orda yatsın ağlasada zırlasada. Ne demek yahu yorgun argın gelmişim bide veletemi katlanıcam
bir gün yorgun olman hiç de önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?