Aileyle geçinememe

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Dün annemle çok kötü tartıştık kızlar...eve çok yorgun öyle yırgun ki işyerinde dakikaları saydım.ayakra duramıyorum o derece yorgunum.işteb eve geldim.saat 18.00ve kardolap montajı için gelecek ekip saat yedi gibi gelecekmiş.evin tüm boş odalarına dolap kurulacak ve benim uyuyabileceğim oda yok.salona yattım benim üç yaşındaki velet kalk fiye ağlamaya bsşladı çekyatı sahiplenmiş vs vs uyuyacak yer yokvevde.anneme dedim bu saatten sonra dolap montajı olmaz.sen beni hiç düşünmüyorsun.ssbahtan akşsms kadar köpek hibi çalıştım ve uyumak dinlenmrk istiyorum.montajclara normsl bir saatte gelin diyorum ki haklıyım.bağuşıyıruz vs.babam istanbulda ve o da montajcılâr gelsinler deyince babama uyuyo annem babama hayır gelmeainler kız yorgun müsait değiliz diyemiyor ve biz bu dolap montajcıları için kavga ediyouruz.ben düşünülmediğim için hıçkırarak ağlıyorum.annem ben evime gidicem diyo ve ben gidersen git zaten beni hiç düşünmedin sen kimseye hayır diyemezsin sezeryan doğumdan bir gece önce e bwni düşünmeden evde misafir ağırlamıştın diyorum.kızlar sığamadım br eve ne yapmaluı nasıl davranmalı kafayı yicem ya

Kim kimin evinde anlamadim

Dolap montaji baska bir saatte olabilir evet.
Is herkesi yoruyor. Tercih edilesi bir durum degil eve gelip bunu cekmek.

Ama her gun olan sey degil ya...
Bir kerelik dayanilir ne var?
Yatarsiniz bir odada. Diger taraftan baslarlar. O odaya gelince tasinirsiniz.

Hos durum degil ben de evdeki tum tadilati ben yokken yaptiririm ama annemle kavga edecek bir durum de yok

Baska bir seye mi caniniz sıkkın?

ANNEN ÖLÜNCE KALK GİT DEDİGİN İCİN O KDR PİSMAN OLACAKSIN Kİ KAFANI DUVARDA EZMEK İSTEYECEKSİN.

ANNENDEN ÖZÜR DİLE HEMEN.

EVİNE GELMESİNİ BEKLEDİĞİN BİR SNNEN OLMAYINCA DEĞERİ ANLAŞILIR

Kim kimin evinde anlamadim

Dolap montaji baska bir saatte olabilir evet.
Is herkesi yoruyor. Tercih edilesi bir durum degil eve gelip bunu cekmek.

Ama her gun olan sey degil ya...
Bir kerelik dayanilir ne var?
Yatarsiniz bir odada. Diger taraftan baslarlar. O odaya gelince tasinirsiniz.

Hos durum degil ben de evdeki tum tadilati ben yokken yaptiririm ama annemle kavga edecek bir durum de yok

Baska bir seye mi caniniz sıkkın?
Ben annemle yaşıyorum.bana uyumak için uygun olarak salonu gördü çocuk rahat vermedi kalk diyince...ayakta uyudum bugün düşünün ama annem montajcılara müsait değiliz diyemiyo babm ne derse o ne kadar değersizimya

ANNEN ÖLÜNCE KALK GİT DEDİGİN İCİN O KDR PİSMAN OLACAKSIN Kİ KAFANI DUVARDA EZMEK İSTEYECEKSİN.

ANNENDEN ÖZÜR DİLE HEMEN.
Ayrıca ölümü allah bilir ölen hep yaşça büyükler mi kahrımdan gidicem belki de

EVİNE GELMESİNİ BEKLEDİĞİN BİR SNNEN OLMAYINCA DEĞERİ ANLAŞILIR

Ben de hic sevmem yorgun oldugumda evde is yapılmasıni. Insanın gercekten bazi günler tahammul kotasi doluyor is hayatında.
Yasadiginiz cok büyük ve ekstrem bir olay degil. Herkes annesiyle boyle surtusmeler az cok yasar. Degersizlikle ilgisi yok. Calismayan insanlar bunu düşünemiyor sadece bazen.

Ben annemle yaşıyorum.bana uyumak için uygun olarak salonu gördü çocuk rahat vermedi kalk diyince...ayakta uyudum bugün düşünün ama annem montajcılara müsait değiliz diyemiyo babm ne derse o ne kadar değersizimya

E sonucta montajcinin is planini bugun gelme yarin gel gibi kendimiz yapamayiz ki
Bir an once hallolsun istemistir.

Nasil yasiyorsunuz mesela isten gelip uyuyor musun hemen? Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyorsunuz? Ben olsam gel beraber uyuyalim derdim. Hadi ben bebek olayim sen beni uyut derdim. Bir sey bulurdum.

Anne olarak da evlat olarak da anne evlat iliskisini pek olduramamissiniz.

Degersiz degil kaprislisiniz.

Bnm annem 48 yaşında öldü canım arkasında 22 yaşında bni ve 12 yaşında kız kardeşimi bıraktı BN ölümün yaslida olmadığını çok iyi anladım yorgunum öyleyim böyleyim bir uyumadım modunda takılma bir gün için kırmaya değmez

E sonucta montajcinin is planini bugun gelme yarin gel gibi kendimiz yapamayiz ki

Nasil yasiyorsunuz mesela isten gelip uyuyor musun hemen? Cocugunuzla hic mi ilgilenmiyorsunuz? Ben olsam gel beraber uyuyalim derdim. Hadi ben bebek olayim sen beni uyut derdim. Bir sey bulurdum.

Demek istediğimi bulmuş hatun alkış sana :KK9:

Ben seni çok iyi anlıyorum buna benzer bazı şeyler bende yaşadım annemle. Anneni öyle kabul et sevgisinden şüphe etme emin ol ki düşünüyordur ama gösteremiyordur. Gelelim asıl konuya haklısınız hakkınızıda savunun ama bunun için sakın kendinizi yıpratıp üzmeyin o sizin anneniz. Ben olsam o çocuğu alır zorla odaya götürürüm orda yatsın ağlasada zırlasada. Ne demek yahu yorgun argın gelmişim bide veletemi katlanıcam

Bugün özeldi bu uyku durumu gözlerim çatallaştı uykuduzluktan o yırgun halimle bile oğlumun ıhlamurunu ve balonlarını almıştım ax bi konuşmuştum öpmüştüm kuzumu ama uyumam gerekti açıkça çok yorgundum

Bugün özeldi bu uyku durumu gözlerim çatallaştı uykuduzluktan o yırgun halimle bile oğlumun ıhlamurunu ve balonlarını almıştım ax bi konuşmuştum öpmüştüm kuzumu ama uyumam gerekti açıkça çok yorgundum

Ben seni çok iyi anlıyorum buna benzer bazı şeyler bende yaşadım annemle. Anneni öyle kabul et sevgisinden şüphe etme emin ol ki düşünüyordur ama gösteremiyordur. Gelelim asıl konuya haklısınız hakkınızıda savunun ama bunun için sakın kendinizi yıpratıp üzmeyin o sizin anneniz. Ben olsam o çocuğu alır zorla odaya götürürüm orda yatsın ağlasada zırlasada. Ne demek yahu yorgun argın gelmişim bide veletemi katlanıcam

Parodn ben sizin çocuğunuz olduğunu bilmiyordum kardeşiniz zannettim. Yukarıda bir üyenin yazıklarına katılıyorum çocukla ilgilenmek önemli yoksa annenizden ne farkınız kalır yani. Anneniz düşüncesizse siz öyle olmayın lütfen ki dediğim gibi tekrar söylüyorum emin ol düşünüyordur tabi düşünmez mi anne o bazen böyle şeyler olabiliyor kafanıza hiç takıpta boş yere üzülmeye gerek yok

bir gün yorgun olman hiç de önemli değil.

Ne demek önemli değil? Kızcağız insan değil mi? Annesi yorulsa "e kadıncağız o kadar yorulmuştu" mu diyeceksiniz? Yapmayın Allah aşkına. Evladının yorgunluğunu düşünür insan.

Konu sahibesi keşke annen bize git yat deseydi. Sizin sinirleriniz çok yıpranmış konu bu kadar basit değil bence. Yani öncesinde de annenizin duyarsızlığı yüzünden çok alınmışsınız bu olayda patlamanıza neden olmuş ben anlıyorum sizi. Sonrasında oturup konuşun ne kadar yorulduğunuzu annesi olarak sizi düşünmediği için alındığınızı söyleyin. Büyük bir konu değil ama sorunun nedenini çözün.

Biraz dolmuşsun galiba yoksa yedi çok garip bir saat değil. Sürekli yedi de uyuyorsan onu bilemem tabi. Birikim olmuş daha önce seni rahatsız eden şeyler. Bir de yorgunluk eklenince tahammül kalmamış. Onun dışında tek başına bu olaya bakarsak biraz abartmışsın sanki

Back
X