- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Dün annemle çok kötü tartıştık kızlar...eve çok yorgun öyle yırgun ki işyerinde dakikaları saydım.ayakra duramıyorum o derece yorgunum.işteb eve geldim.saat 18.00ve kardolap montajı için gelecek ekip saat yedi gibi gelecekmiş.evin tüm boş odalarına dolap kurulacak ve benim uyuyabileceğim oda yok.salona yattım benim üç yaşındaki velet kalk fiye ağlamaya bsşladı çekyatı sahiplenmiş vs vs uyuyacak yer yokvevde.anneme dedim bu saatten sonra dolap montajı olmaz.sen beni hiç düşünmüyorsun.ssbahtan akşsms kadar köpek hibi çalıştım ve uyumak dinlenmrk istiyorum.montajclara normsl bir saatte gelin diyorum ki haklıyım.bağuşıyıruz vs.babam istanbulda ve o da montajcılâr gelsinler deyince babama uyuyo annem babama hayır gelmeainler kız yorgun müsait değiliz diyemiyor ve biz bu dolap montajcıları için kavga ediyouruz.ben düşünülmediğim için hıçkırarak ağlıyorum.annem ben evime gidicem diyo ve ben gidersen git zaten beni hiç düşünmedin sen kimseye hayır diyemezsin sezeryan doğumdan bir gece önce e bwni düşünmeden evde misafir ağırlamıştın diyorum.kızlar sığamadım br eve ne yapmaluı nasıl davranmalı kafayı yicem ya