• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileyle ilk tanışma

canım ben henüz özel mesaj atamıyorum:(( evet seninle ortak noktalarımız var:))
bende tanışmaya geçen yıl gittim.Sonrada onlar geldi benim yaşadığım şehire,ailemde gelmişti o şekilde tanışıldı.Tanışmaya giderken çok heyecanlanmıştım ,ve jean pantolon,blazer ceket giymiştim içinede güzel kolsuz bir badi giymiştim.Bence sende sade hoş birşeyler giyebilirsin.Belki jean çok spor dersen dar kesim başka bir pantolon giyebilirsin:))

benim sıkıntım kendime göre tabi çok büyük 4 aydır konuştugum bir sevgilim vardı 1 ay kadar once onun ısrarlarına dayanamayarak aılesıyle tanısmaya gittim gıtmeden once de hep caya gıderız annene soyle ona gore hazırlıgını yapsın demıstım.gittigim ana kadar hersey cok guzeldı.malesef hıc umdugum gıbı olmadı en ufak bır caba en ufak bır hazırlık yok cayın yanına gofret bıskuvı fılan koymuslar bunları gorunce bır şok yasadım tabıkı aynı zamanda annesı ve kızkardesının fazlasıyla rahat ev hallerı benım bırden bu aıleden tıksınmeme yol actı o an tabı bunu bellı etmedım hem aıleye hem erkek arkadasıma.dogal olarak mantık cercevesınde dusundugum zaman ve kendı aılemle karsılastırdıgım zaman bırbırıne uygun olmadıgımızı dusundum hala da dusunuyorum.ordan kalktıktan sonra erkek arkasadım benı eve bıraktı tabıkı daha fazla rol yapamadım ve yuzum düştü o da bunu farkettı ama yınede ona bısey demedım.ertesı gun benımle ılgılı cok sessız falan tarzında sacma sapan yorumlar yaptıklarını duydum ondan bu benı çileden cıkardı tabı cunku ıkı saatte benı ne kadar tanıdılar kı yorum yapıyolar dedım zaten oncekı gunden patlamaya hazır bı bomba gıbıydım bu bardagı tasırdı.sessız olmak kotu bısyemı nıye bu kadar abarrttın falan dedı tabıkı ama boyle sacmasapan bı yorumu yapmadan once ınsan bı kendıne bakmalı sen mısafırıne kı benım oraya tanısmaya gelmem herhangı bırının mısafırlıge gelmesı yada cat kapı komsunun gelmesı degıl bu nasıl bı rahatlıkkonu yemek ıcmek degıl hıc bır ozenın olmaması.bu sessz yorumundan konu buyudu ben ona o bana bagırdı tabıkı ama asıl konudan hala haberı yok baktımkı daha fazla kotuye gıdıcek telefonu kapattım.bıkac gun boyunca telefonlarına msjlarına cvp vermedım hem sınırım gecmelıydı hem sakın kafayla dusunmem lazımdı yasadıgım sacmalıgı bu ılıskının nereye gıttıgını aılenın ne kadar bıze uygun bır aıle oldugunu.28 yasındayım ve bır ergenın gozuyle bakmıyorum hayata evlılıgın ıkı kısı arasında olmadıgının bılıncındeyım .neyse daha sonrasında bana ayrılmakmı ıstıyosun acıkca soyle seklınde msj atınca artık gerceklerı bılmesı gerektıgını dusunup butun dusuncelerımı duygularımı anllattım bunun bızzat onun ayıbı olmadıgını da belırttım aynen sıze yazdıkalrım gıbı yazdım onada boyle boyle dıye o da bana sonuc olarak aılem belkı sana karsı dogal olmak ıstedı seklınde sacma bır cvp verdı bunun dogllıkla bır ılgısı olmadıgını bu kadar basıt bu kadar onemsız goruldugune gore ben bana verılen degerı burdan anladıgımı soyledım.erkek arkadasım aılesıne duskun bunu bılıyodum zaten ama bu kadarını da beklemıyodum ewlılık planlarımız vardı esya bakıyoduk bız hatta evlendıkten sonra anadolu yakasında oturucaz dıyodu hep bu olaydan sonra artık orda oturmak ıstemedıgımı soyledım aılesınden hıc hoslanmadıgımı soyledım ona sımdı bunun konuyla ne ılgısı var dıye sorabılırsınız ama bu kadar aılesıne duskun bı ınsan ve onun aılesıyle dibdibe yakın bıryerlerde oturmak ıstemıyorum.ona onun aılesıne de yakın olmayan benım aıleme de yakın olmayan bıryerde yuvamızı kurarız yeterkı bız mutlu olalım dersen evet bıseylere devam ederız dedım dusun kararını ver dedım benım orta yolu bulmam lazım dedı bana ve bu msjı attıgının sabahında kararımı verdım ben senın zamanını almıyım herkes yoluna gıtsın seklınde msjıyla şok oldum.bu kadarını hıc beklemıyodum bi anlık sinirle söyledi sonrada tukurdugunu yalamamak adına mı hıc bısey yapamadı yoksa gercekten benden vazmı gec tı bılemıyorum gercekten kafam duygularım karmakarısık lutfen bir adım atmam gerekırmı ama kırılan ıncınen benım ustelık ıkı kez.he dusunmem gerekıyor ne yapmam gerekıyor tanısmaya gıttıgım o gune lanet etmekten baska bısey yapamıyorum şu an

Back
X