Herkese iyi bayramlar dilerim güya bugün bayram ama ben evde yalnızım neden derseniz 1,5 yıllık evliliğimde buncca zaman yaşadığım kırgınlıklar,üzüntüler dün patlak verdi.Evlendiğimizden beri ailesiyle hep bir mesafe var aramızda ama bu mesfeyi yaratan onlar ben ne kadar yakın olmak istesemde onlar beni bırakın bir kızları gelinleri olarak bile göremediler( hep bunun eksikliğini hissettim oysaki benim ailem eşimi oğlu gibi sever ilgilenir arar sorar ama onlarda nasıl desem hep bir mesafe ,uzaklık,soğukluk aramama olmuştur.Esas konumuza gelince 4 ay önce ev aldık binbir zorlukla kendimiz sıkarak(kiraya gidecegine kendi evimiz olsun dedik) ama olacak ya eve taşındığım gün benim işyerimde sorunlar oldu ve ayrılmak zorunda kaldım (( tamam dedik olur böyle seyler canımızı sıkmayalım tekrar iş bakarım ben dedim ama işte dananın kuyruğu 15 gün sonra koptu ve eşimi saçma gereksiz bir sebepten işten çıkardılar.şok üzerine şok yaşadık elimizde 5 kuruş para yok tüm ne var ne yoksa hepsini kredi masrafı tapu vsss. harcadık heray ödenmesi gereken kredi borcu ve kredi kartlarımız ve evin giderleri ne olacaktı ( bu durum bizi çok yıprattı be dostlarr hergünüm aglayarak gecti nerdeyse dayanamıyordumm kalbim sıkışıyordu sanki evde yapayalnzdık! benim ailem ve arkadaslarımız dışında onların tarafından hiçbir destek görmedik tabi ben bu esnada onlara karsı iyice soğudum ve çok agladımm yaa dostlar soruyorum ne olursa olsun böyle bir günde insanın kardesi böyle kötü zamanlar gecirirken iki elimiz çıkmazdayken aranmazmı bir sorulmazmı ????? Yok yok ben evlendigimden beri bu böyle gitti neymiş aramayı sevmezlermiş huyları degilmiş ne kadar ayıp.İnsan gelinin hatrı yoksada oglunun hatrı için formalitedende olsa aramazmı (( bunları yazarken ben aglıyorum hala o kadar üzgünüm ki çünkü ....Bugün bayram dün aylar sonra kayınvaldem aramış beni ki hiçbizaman arayıpta davetini bana yapmayan insan!1 bize dahi gelecek olduklarında esimi arayıp srar esim bana sorar ben müsaitim dersem esim ailesine haber erri bu hep böyle oldu..Neyse dünde arayınca sasırdım sabah sizi kahvaltıya bekliyoruz dedi ben çok soguktum elimde olmadan ve dedimki cılız bir ses tonuyla söz vermeyeyim anne ben gelemeyebilirim dedim işte orda kızılcak ıymaet koptu ne demek gelememde beni çigniyorsunlar,ses yükselmeler onu ilk defa böyle gördüm.Anne dedim ben size çok kırıldım hiçbiriniz beni arayıpta kızım gecmis olsun veya hayırlı olsun demediniz beni bir gelininz olarak göremediniz evlendigimizden beri bu böyleydi hep uzak oldunuz bu yüzden yüzyüze gelmek içimden gelmiyor dedim ve bunları söylerken hıçkırıklara boguldum aglıyorum inanamadım kayınvalidenm köpürdü resmen sesi yükseldi çocuklarını savundu sen kaç defa aradın dedi vs.... hala çok kötüyüm sabahladım uyuyamadım üzüntüden ne olacak sonumuz bilmiyorum insallah hersey yoluna girer eşimde çok üzüldü dün bütün gün dogru düzgün konuşmadık şimdide ailesine gitti ve ben evdeyim ve çok üzgünüm (
Herkese iyi bayramlar dilerim güya bugün bayram ama ben evde yalnızım neden derseniz 1,5 yıllık evliliğimde buncca zaman yaşadığım kırgınlıklar,üzüntüler dün patlak verdi.Evlendiğimizden beri ailesiyle hep bir mesafe var aramızda ama bu mesfeyi yaratan onlar ben ne kadar yakın olmak istesemde onlar beni bırakın bir kızları gelinleri olarak bile göremediler( hep bunun eksikliğini hissettim oysaki benim ailem eşimi oğlu gibi sever ilgilenir arar sorar ama onlarda nasıl desem hep bir mesafe ,uzaklık,soğukluk aramama olmuştur.Esas konumuza gelince 4 ay önce ev aldık binbir zorlukla kendimiz sıkarak(kiraya gidecegine kendi evimiz olsun dedik) ama olacak ya eve taşındığım gün benim işyerimde sorunlar oldu ve ayrılmak zorunda kaldım (( tamam dedik olur böyle seyler canımızı sıkmayalım tekrar iş bakarım ben dedim ama işte dananın kuyruğu 15 gün sonra koptu ve eşimi saçma gereksiz bir sebepten işten çıkardılar.şok üzerine şok yaşadık elimizde 5 kuruş para yok tüm ne var ne yoksa hepsini kredi masrafı tapu vsss. harcadık heray ödenmesi gereken kredi borcu ve kredi kartlarımız ve evin giderleri ne olacaktı ( bu durum bizi çok yıprattı be dostlarr hergünüm aglayarak gecti nerdeyse dayanamıyordumm kalbim sıkışıyordu sanki evde yapayalnzdık! benim ailem ve arkadaslarımız dışında onların tarafından hiçbir destek görmedik tabi ben bu esnada onlara karsı iyice soğudum ve çok agladımm yaa dostlar soruyorum ne olursa olsun böyle bir günde insanın kardesi böyle kötü zamanlar gecirirken iki elimiz çıkmazdayken aranmazmı bir sorulmazmı ????? Yok yok ben evlendigimden beri bu böyle gitti neymiş aramayı sevmezlermiş huyları degilmiş ne kadar ayıp.İnsan gelinin hatrı yoksada oglunun hatrı için formalitedende olsa aramazmı (( bunları yazarken ben aglıyorum hala o kadar üzgünüm ki çünkü ....Bugün bayram dün aylar sonra kayınvaldem aramış beni ki hiçbizaman arayıpta davetini bana yapmayan insan!1 bize dahi gelecek olduklarında esimi arayıp srar esim bana sorar ben müsaitim dersem esim ailesine haber erri bu hep böyle oldu..Neyse dünde arayınca sasırdım sabah sizi kahvaltıya bekliyoruz dedi ben çok soguktum elimde olmadan ve dedimki cılız bir ses tonuyla söz vermeyeyim anne ben gelemeyebilirim dedim işte orda kızılcak ıymaet koptu ne demek gelememde beni çigniyorsunlar,ses yükselmeler onu ilk defa böyle gördüm.Anne dedim ben size çok kırıldım hiçbiriniz beni arayıpta kızım gecmis olsun veya hayırlı olsun demediniz beni bir gelininz olarak göremediniz evlendigimizden beri bu böyleydi hep uzak oldunuz bu yüzden yüzyüze gelmek içimden gelmiyor dedim ve bunları söylerken hıçkırıklara boguldum aglıyorum inanamadım kayınvalidenm köpürdü resmen sesi yükseldi çocuklarını savundu sen kaç defa aradın dedi vs.... hala çok kötüyüm sabahladım uyuyamadım üzüntüden ne olacak sonumuz bilmiyorum insallah hersey yoluna girer eşimde çok üzüldü dün bütün gün dogru düzgün konuşmadık şimdide ailesine gitti ve ben evdeyim ve çok üzgünüm (
ayy inş en yakın zamanda ikinizde bi iş bulursunuz...böle kötü günlerde belli oluyo insanların yüzü işte...insan tabiki bi destek bekliyor...ama işte kimi anne babaya göre biz büyüttük görez bitti gözüyle bakıyolar...üzülme canım o insanlar değişmez ...zaten sıkıntıdasın bi de bunları kafaya takmamaya çalış...
aşağı yukarı aynı şeyler anlattıklarınla yaşadıklarım eğer eşini seviyorsan ve ayrılma gibi bi düşüncen yoksa katlanacaksın ve yavaş yavaş sakin sakin anlatacaksın eşine ve k.v de bu yolu dene kızgınlık anında söylediklerinle kalırsın ...eşin sana karşı olur böyle böyle gider ve sen daha çok üzülürsün ben senin yerinde olsam şimdi kalkar giderim ve sakin sakn neden böyle söylediğini neden böyle düşündüğünü anlatırım çünkü üzerinden zaman geçrse bu konular artarda artar sende üzülürsün
Canım eşin ailesinin yanına neden sensiz gitti? Eşinin annesi seni çağırmış yarın sizi bekliyorum demiş keşke bir anda her şeyi telefonda konuşmasaydın. Yorgunmuşsun zaten, kendine geldikten sonra yüzyüze konuşsaydın belki bu kadar tartışma yaşamayabilirdinBir yandan sen haklısın zor günler geçirmişsiniz bir ihtiyacınız var mı diye arayıp sormaları gerekirdi. Diğer yandan onlar sizin aramanızı beklemiş, aile büyüğü onlar olduğu için arayıp sormayı sizden beklemiş sanırım, sana "sen kaç defa aradın" diye sormasından bunu çıkardım ben. Siz evlenmeden önce de sana bu kadar uzaklar mıydı, gelinleri olarak görmediler beni diyorsun ya bunu son olan sıkıntılı zamanlarda destek olmamalarına dayanarak mı söyledin yoksa daha başka sebepleri de var mı?
Canım kesinlikle haklısın hadi evlenmenize yardım etmediler durumları yoktu her şeyi eşin tek başına halletti, sonrasında sen hastalandığında aramamaları, sıkıntılı oldugunuzda sormamaları gerçekten çok garip. Normalde arayıp sormayı sevmiyor olabilirler ama acil durumlarda hadi seni sevmeseler bile oglunu seven bir aile onu arar. Eşini de aramıyorlar mı? Aramıyorlarsa eşin bunu nasıl savunabiliyor ki, önemli durumlarda herkes aramalı manevi destek vermelidir birbirine, hele ki bir aile.Sevgili izumii arkadaşım evet belkide gitmem gerekiyordu ne konuşulacaksa yüzlerine söylemek ama inanın o kadar kötü sıkıntılı stresli hatta hastanelik duruma gelecek günler gecirdim ki bunu eşimden bildikleri halde ne kayınvalidem ne görümcelerim nede onun ailesinden herhangi birisi bunu önemsemedi aramadı sormadı bile(( bu beni sevmediklerini gösterir.Biz uzun süreli bir flört döneminden sonra evlendik bu esnada o ailenin bize bırakın desteklerini beni üzecek bir takım şeyler yaşadım kendi haline bıraktılar ogulalarını eşim kendini toparlayıp evlenecek duruma gelene kadarda 5 sene bekledim ben neden çünkü durumları yokmuşmuş kalabalık bir aileler biride çıkıp ya bu çocuklar yılllardır bekliyor hepimiz bir el atalım denilmedi (( dügüne gelene kadar arayı düzelten kişi ben ve benim ailemin alttan almasıyla oldu hep verdik hep verdik karsılığı hep onların beklentisi oldu.. şimdi soruyorum ben de aramamışım daha 1.5 yıllık evli olan ben dügünüme kadarda dügünümdee evlendikten sonrada o kadar yalnız bırakılmışız ben bu aileye nasıl ısınayımda hal hatır sormak için arayıp sorayım !!1 onlar da bir gün dedilermi biz bir kız aldık bu bizim gelinimiz bundan sonra daha iyi olalım diye arayıp sorulmazmı varsa yoksa ben arayayım ben yanlarında olayım.... Artık dayanamadım cidden çok yoruldum olanlar karsıssında tahammulum kalmadı eğer bugün ben oraya gitseydim tüm aile ordaydı belkide bir sürü laf söz olurdu ve beno strese dayanamazdım bu benim tepkimdi anlayana!!
Herkese iyi bayramlar dilerim güya bugün bayram ama ben evde yalnızım neden derseniz 1,5 yıllık evliliğimde buncca zaman yaşadığım kırgınlıklar,üzüntüler dün patlak verdi.Evlendiğimizden beri ailesiyle hep bir mesafe var aramızda ama bu mesfeyi yaratan onlar ben ne kadar yakın olmak istesemde onlar beni bırakın bir kızları gelinleri olarak bile göremediler( hep bunun eksikliğini hissettim oysaki benim ailem eşimi oğlu gibi sever ilgilenir arar sorar ama onlarda nasıl desem hep bir mesafe ,uzaklık,soğukluk aramama olmuştur.Esas konumuza gelince 4 ay önce ev aldık binbir zorlukla kendimiz sıkarak(kiraya gidecegine kendi evimiz olsun dedik) ama olacak ya eve taşındığım gün benim işyerimde sorunlar oldu ve ayrılmak zorunda kaldım (( tamam dedik olur böyle seyler canımızı sıkmayalım tekrar iş bakarım ben dedim ama işte dananın kuyruğu 15 gün sonra koptu ve eşimi saçma gereksiz bir sebepten işten çıkardılar.şok üzerine şok yaşadık elimizde 5 kuruş para yok tüm ne var ne yoksa hepsini kredi masrafı tapu vsss. harcadık heray ödenmesi gereken kredi borcu ve kredi kartlarımız ve evin giderleri ne olacaktı ( bu durum bizi çok yıprattı be dostlarr hergünüm aglayarak gecti nerdeyse dayanamıyordumm kalbim sıkışıyordu sanki evde yapayalnzdık! benim ailem ve arkadaslarımız dışında onların tarafından hiçbir destek görmedik tabi ben bu esnada onlara karsı iyice soğudum ve çok agladımm yaa dostlar soruyorum ne olursa olsun böyle bir günde insanın kardesi böyle kötü zamanlar gecirirken iki elimiz çıkmazdayken aranmazmı bir sorulmazmı ????? Yok yok ben evlendigimden beri bu böyle gitti neymiş aramayı sevmezlermiş huyları degilmiş ne kadar ayıp.İnsan gelinin hatrı yoksada oglunun hatrı için formalitedende olsa aramazmı (( bunları yazarken ben aglıyorum hala o kadar üzgünüm ki çünkü ....Bugün bayram dün aylar sonra kayınvaldem aramış beni ki hiçbizaman arayıpta davetini bana yapmayan insan!1 bize dahi gelecek olduklarında esimi arayıp srar esim bana sorar ben müsaitim dersem esim ailesine haber erri bu hep böyle oldu..Neyse dünde arayınca sasırdım sabah sizi kahvaltıya bekliyoruz dedi ben çok soguktum elimde olmadan ve dedimki cılız bir ses tonuyla söz vermeyeyim anne ben gelemeyebilirim dedim işte orda kızılcak ıymaet koptu ne demek gelememde beni çigniyorsunlar,ses yükselmeler onu ilk defa böyle gördüm.Anne dedim ben size çok kırıldım hiçbiriniz beni arayıpta kızım gecmis olsun veya hayırlı olsun demediniz beni bir gelininz olara
k göremediniz evlendigimizden beri bu böyleydi hep uzak oldunuz bu yüzden yüzyüze gelmek içimden gelmiyor dedim ve bunları söylerken hıçkırıklara boguldum aglıyorum inanamadım kayınvalidenm köpürdü resmen sesi yükseldi çocuklarını savundu sen kaç defa aradın dedi vs.... hala çok kötüyüm sabahladım uyuyamadım üzüntüden ne olacak sonumuz bilmiyorum insallah hersey yoluna girer eşimde çok üzüldü dün bütün gün dogru düzgün konuşmadık şimdide ailesine gitti ve ben evdeyim ve çok üzgünüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?