'benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı" mı?? bu nasıl bir cümle Allah aşkına ya ben mi kötü anladım ne demek istemiş?
sanırım çocuğunun olmamasını kendince bu şekilde haklı çıkarmaya çalışıyor...nekadar yanlış... anne olmamış....çünkü anne olsaydı çocuğunu bu şekilde yetiştirecekti ne yazıkki...
iyi ki anne olmamış diyelim o zaman, gerçekten bir kadının bunları söylemesine üzüldüm.
gerçi dünyaya getirip çocuğuna bakamayan sözde annelere göre Ajda Pekkan kötünün iyisi oluyor sanırım.
neresi tuhaf,bence çok haklılar,kesınlıkle ıkısıde mutsuz olurdu,aynı fıkırdeyım,
bence orada başka bişey demek istedi,yanı o cümlenın altı var,ne düşündü bilemıyorum,üste bırı gonul yazar örneğini vermiş,mantıklı,ama dedımya,tam düşündüğünü ifade edememış olabilir,anlamak lazım,çocuk sahıbı olanlar,ve ısteyenler,bu tur düşünen kadınları anlamıyor,ben anlıyorum,bende öleyım,nazan şorayada sormuşlardı,demiştiki,tadını bılmedığım,yaşamadığım bır duygunun eksıklığını,özlemınını,pişmanlığını neden hissedeyımkimutsuz olurdu demesi tuhaf olmayabilir haklı da olabilir ama onu şu tarzda söylemesi "benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı" sizce tuhaf değil mi?
bence orada başka bişey demek istedi,yanı o cümlenın altı var,ne düşündü bilemıyorum,üste bırı gonul yazar örneğini vermiş,mantıklı,ama dedımya,tam düşündüğünü ifade edememış olabilir,anlamak lazım,çocuk sahıbı olanlar,ve ısteyenler,bu tur düşünen kadınları anlamıyor,ben anlıyorum,bende öleyım,nazan şorayada sormuşlardı,demiştiki,tadını bılmedığım,yaşamadığım bır duygunun eksıklığını,özlemınını,pişmanlığını neden hissedeyımki
takılma bence,kaç yaşına gelmiş,kendısını sevmem,lakın o halde olabılmek için çok ağır bedel öedemiştir ınanırım,ne yaşadı bılemıyoruzki...herkesin düşüncesi farklı tabi kimine göre iyi olan başkası için kötü olabilir saygı duyarım
keşke daha güzel bir şekilde ifade etseymiş
takılma bence,kaç yaşına gelmiş,kendısını sevmem,lakın o halde olabılmek için çok ağır bedel öedemiştir ınanırım,ne yaşadı bılemıyoruzki...
şimdi ema oraya girmim,yoksa banlanırım :),ben ajdanın star olmak için veridği bedleının ağırlığını demek istedim,bende ağır hayat bedeli ödedım,bu yuzden asla asla çocuk derimİnsan çocuğuylada ağır bedeller öder , her çocuk hayırlı değildir , okuyoruz gazetelerde daha yeni babasını satırla öldüren okuduk şizofreni hastası çocuklar ,
şimdi ema oraya girmim,yoksa banlanırım :),ben ajdanın star olmak için veridği bedleının ağırlığını demek istedim,bende ağır hayat bedeli ödedım,bu yuzden asla asla çocuk derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?