Ajda Pekkan çocuk itirafı

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Ajda Pekkan çocuk itirafı
Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl’ı buluşturan programı “Süper Cumartesi”, bu hafta ünlü modacı Nur Yerlitaş'ı konuk etti.
Akçıl’ın, "İkinizin de anne olmasını çok isterdim" yorumuyla açılan Pekkan, “Çocukluğumdan beri çok sorunlu bir hayatım oldu. Rahat ve huzurlu bir hayatım olsa mutlaka çocuk isterdim” dedi.
‘ÇOCUĞUM BENİMLE YARIŞIRDI’
Yerlitaş ise, “Ajda Pekkan’ın çocuğu olsaydı, mutsuz olurdu” açıklamasını yaptı. Yıllardır beraber çalıştığı ünlü modacıyı onaylayan Ajda Pekkan, “Evet doğru. Çocuğum olsa benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı. Ayrıca benimle beraber kulislerde büyümesini istemedim” dedi.
EVLATLIĞA CESARET EDEMEDİM
Sinan Akçıl, “Evlatlık edinmeyi hiç istemedin mi?” diye sorduğunda ise Pekkan, bunu çok düşündüğünü belirterek, “Ama onu mutlu edemem, çok üzülürüm diye cesaret edemedim. Kim bilir ne tavizler verirdim. Çocuğum beni istismar ederdi. Evliliklerde çocuk, bazen sevgiyi ikiye katlıyor, bazen de ikiye bölebiliyor. Benim anne babam ayrı düştü. Annem üstümüze çok düşerdi. Babam ise kendisini çok yalnız hissederdi. Ben ‘Bir gün evlenirsem böyle yapmayacağım’ derdim. Ama kısmet olmadı, Allah çocuk vermedi.”

'benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı" mı?? bu nasıl bir cümle Allah aşkına ya ben mi kötü anladım ne demek istemiş?

saçmalamış bence de ben bir starım çocuğum benim yanımda ezilirdi manasına geliyor

ne biliyorsun belki senden başarılı olurdu

iyi ki anne olmamış diyelim o zaman, gerçekten bir kadının bunları söylemesine üzüldüm.
gerçi dünyaya getirip çocuğuna bakamayan sözde annelere göre Ajda Pekkan kötünün iyisi oluyor sanırım.

Mesela gönül yazar ve kızı
annesinden o kadar nefret etti ki amerikaya yerleşti ve kontağını kesti diye biliyorum sanırım zenci
ile evlendi evet şöhreti anneliğe zarar verdi , hiç kızıyla yan yana fotorafını görmedim ben

neresi tuhaf,bence çok haklılar,kesınlıkle ıkısıde mutsuz olurdu,aynı fıkırdeyım,

mutsuz olurdu demesi tuhaf olmayabilir haklı da olabilir ama onu şu tarzda söylemesi "benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı" sizce tuhaf değil mi?

mutsuz olurdu demesi tuhaf olmayabilir haklı da olabilir ama onu şu tarzda söylemesi "benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı" sizce tuhaf değil mi?
bence orada başka bişey demek istedi,yanı o cümlenın altı var,ne düşündü bilemıyorum,üste bırı gonul yazar örneğini vermiş,mantıklı,ama dedımya,tam düşündüğünü ifade edememış olabilir,anlamak lazım,çocuk sahıbı olanlar,ve ısteyenler,bu tur düşünen kadınları anlamıyor,ben anlıyorum,bende öleyım,nazan şorayada sormuşlardı,demiştiki,tadını bılmedığım,yaşamadığım bır duygunun eksıklığını,özlemınını,pişmanlığını neden hissedeyımki

herkesin düşüncesi farklı tabi kimine göre iyi olan başkası için kötü olabilir saygı duyarım
keşke daha güzel bir şekilde ifade etseymiş

herkesin düşüncesi farklı tabi kimine göre iyi olan başkası için kötü olabilir saygı duyarım
keşke daha güzel bir şekilde ifade etseymiş
takılma bence,kaç yaşına gelmiş,kendısını sevmem,lakın o halde olabılmek için çok ağır bedel öedemiştir ınanırım,ne yaşadı bılemıyoruzki...

İnsan çocuğuylada ağır bedeller öder , her çocuk hayırlı değildir , okuyoruz gazetelerde daha yeni babasını satırla öldüren okuduk şizofreni hastası çocuklar ,
takılma bence,kaç yaşına gelmiş,kendısını sevmem,lakın o halde olabılmek için çok ağır bedel öedemiştir ınanırım,ne yaşadı bılemıyoruzki...

İnsan çocuğuylada ağır bedeller öder , her çocuk hayırlı değildir , okuyoruz gazetelerde daha yeni babasını satırla öldüren okuduk şizofreni hastası çocuklar ,
şimdi ema oraya girmim,yoksa banlanırım :),ben ajdanın star olmak için veridği bedleının ağırlığını demek istedim,bende ağır hayat bedeli ödedım,bu yuzden asla asla çocuk derim

Ben ajda'yı severim şarkıları ruhuma uygun vardır onunda hayatta yanlış kararları kimin yok ki , yıkılmadı halende ayakta , çoğu söndü gitti , ben takdir ettim ,ama kız kardeşi var duygusal gücünü ondan alıyor sanırım , hem kazandığı paraların bir kısmını sokak hayvanlarına sonra , doğudaki kızlarımıza harcadı diye okumuştum , en azından bazı proflar gibi paraları bankaya turşu gibi basıp dolandırıcılara kaptırmıyor
şimdi ema oraya girmim,yoksa banlanırım :),ben ajdanın star olmak için veridği bedleının ağırlığını demek istedim,bende ağır hayat bedeli ödedım,bu yuzden asla asla çocuk derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…